|
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 25, 2008, 00:25:20 » |
|
Hoşgeldin cnm  ben sevgi. Bnde koyu bi rockçıyım ama tipim rockçıya benzemio nedense  nese fazla uzatmiim tekrar hoşgeLdn 
|
|
|
|
|
|
 ♥|| The Mannaq pRincesS ||♥ 
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 25, 2008, 00:26:07 » |
|
satanist olduğunu niye düşünelim bende metalciyim gel de satanist de  forum kurallarını oku istersen çok kısa olmuş bi de türkçe kurallarına uyalım (  ) keyifli forumlar Hoşgeldin cnm  ben sevgi. Bnde koyu bi rockçıyım ama tipim rockçıya benzemio nedense  nese fazla uzatmiim tekrar hoşgeLdn  sevgi nick'inden belli oluyo yorma kendini
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 25, 2008, 00:29:31 Gönderen: Camellia »
|
|
|
|
|
_LİLY_
Ruh İkizliği!? Artık varlığına inanmaya başladım o.O
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 25, 2008, 00:28:01 » |
|
Öncelikle hoşgeldin ama keşke türkçe yi doğru kullansaydın  sonuçta bu bizim dilimiz ve biz sahip çıkmazsak kimse çıkmaz. Yazılarını anlamakta gerçekten zorlandım  neyse. Hp yi hepimiz çok seviyoruz. Ben de rock dinlerim ama görünüş açısından hiö benzetilmemişimdir  . Cafe de iyi eğlencleer lütfen yazma stilinde biraz daha dikkat et 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 25, 2008, 00:28:57 Gönderen: _LİLY_ »
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 25, 2008, 09:12:59 » |
|
Selam ,hoşgeldin. Lütfen güzelim Türkçemizi düzgün kullanalım olur mu?Soru yada sorununda bana ulaşabilirsin.Kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 25, 2008, 11:59:17 » |
|
Hoşgeldin tek söyleyebileceğim ; Türkçe meselesine dikkat et biraz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 25, 2008, 12:17:01 » |
|
cafeye hoşgeldin. Bende katılıyorum Türkçe konusuna. Tamam bende bazen yapıyorum ama seninki de biraz abartı olmuş sanki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Krema

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 25, 2008, 23:59:54 » |
|
merhabalar ben de rock dinlerim bnm tarzım da rockçı tarzında diyebilirizz ama abartı değil  ben türkçe konusuna değinmiycem farkım olsun HIH 
|
|
|
|
|
|
aslında dostluklarda kardan adam gibidir eriyecekleri bile bile inşa edilir-- ben bunu niye farkedememişim :s
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 26, 2008, 00:05:43 » |
|
Lütfen turqche deil Türkçe konuşalım (: Konuşmayanları uyaralım (: Hatta forumlarda kullanıcı adlarımızı da Türkçe ya da yabancı bir dilse o dilde düzgün bir şekilde almaya çalışalım (: Hayır yani Çakma Melek yerine chaqMa meLe3q olunca ne oluyor ?
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
chaqMa meLe3q ...
Süt
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 27, 2008, 11:47:52 » |
|
tesekkürler uyarılarınız için ....tanıştığımıza memnun oldum arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
hayaduuuma fön cheqsem düzeLür müe?
|
|
|
chaqMa meLe3q ...
Süt
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 27, 2008, 11:48:29 » |
|
chaqma meLe3nq benim daha hoşuma gitti o yüzden öyle yaptım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 27, 2008, 12:23:31 » |
|
Hoşgledin  nickini görünce avrupa yakası geldi aklıma..orda Aslı'ya çakma melek olmuşsun diyorlardı aslı melek gbi giyinince..nese  umarım seversin burayı..  not:imzan çok hoşuma gtti : 'hayaduuuma fön cheqsem düzeLür müe?' 
|
|
|
|
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
chaqMa meLe3q ...
Süt
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 27, 2008, 23:20:19 » |
|
tşk. canım :)bu arada ben önceden burda kayıtlıydım ead watson olarak ama sonradan şifremi unuttum öyle olunca yeni üyelik açtm ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|