Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ocak 08, 2009, 11:30:30  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bölüm Kuralları  (Okunma Sayısı 2677 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Elfen Lied
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Temmuz 06, 2007, 21:06:59 »

Bu başlık, "Tanışalım mı?" forumunu en doğru şekilde kullanabilmemiz için bir rehber olarak hazırlandı. Artık bu kurallar geçerli olacağı için, daha önce açılan tüm başlıklar silinecektir, (bazı başlıklar ve mesajlar hiç silinmeyebilir veya sadece mesajlar silinerek başlıklar sabit bırakılabilir.) Bu yüzden kendi açtığınız başlıkları mutlaka aşağıdaki kurallara göre güncelleyin, silinmesini istemediğiniz mesajların yedeklerini alın.

Bazı genel kurallarla başlayalım:

• Sadece kendinizi tanıtmak için yeni başlık açabilir, bir arkadaşınız için kişisel başlık açamazsınız.
  • Doğum günleri için artık yeni konu açmıyoruz, herkes kendisini tanıtmak için bir başlık açacağı için, zamanı gelince doğum günleri de bu başlık altında kutlanabilir. Kendilerine başlık açmamış üyeler için yeni konu oluşturamayacağınızdan, doğum günleri için özel olarak tahsis edilmiş başlığı kullanabilirsiniz. [görmek için tıklayın]
  • Kullandığınız başlıklar tamamen büyük harflerle yazılamaz, gülücük ve benzeri ifadeler kullanılamaz, yorum içeremez.

1- Başlık

Kendinizi tanıtmak için bir konu açarken, başlık olarak sadece sitedeki isminizi yazmalısınız, örneğin: "Fantasticc"

Bir anket için başlık açarken, sadece anket sorusunu yazmalısınız, örneğin: "Hangi yaştasınız?"

Bir buluşma için başlık açarken, buluşmanın yapılacağı şehri ve muhtemel tarihi yazmalısınız: "10 Ağustos 2007 İstanbul Buluşması" gibi...

Aynı şehirde yaşayan üyeleri bir başlık altında toplamak istiyorsanız, şehrinizin adını yazıp sonuna Cafe eklemelisiniz, o kadar. Örneğin: "İstanbul Cafe"

2- İçerik

Kendinizi tanıtmak için açtığınız başlığa, sizi daha iyi tanıyabilmemiz için bazı bilgiler yazmanız gerekir. Örneğin doğum tarihiniz, hangi şehirde yaşadığınız, okulunuz veya işiniz, sevdiğiniz müzik türü, sevdiğiniz filmler veya okuduğunuz kitaplar, hobileriniz, arkadaşlarınız... Sizin hakkınızda ne bilmemiz gerekiyorsa onları yazın. Daha okunaklı olması için maddeler halinde yazmanız daha uygun olur fakat bu şart değil. Yeterki iki-üç cümlelik uyduruk birşey olmasın. İsterseniz fotoğraflarınızı da bu başlığa koyabilirsiniz...

"Selamlar, beni tanıyosunuz zaten." veya "Merhaba, ben yeni geldim, hepinizle tanışmak isterim" gibi mesajlar yazılmayacağını zaten biliyorsunuz. Bu tarz tüm başlıklar silinecektir.

Buluşma düzenlemek için açacağınız başlığa, buluşma detaylarını yazmalısınız. Buluşmadan sonra yapacağınız yorumlar, çekilen fotoğraflar, videolar vs varsa yine bu başlığa yazılmalı ve yeni bir başlık açılmamalıdır. Buluşmayı düzenleyen kişi, buluşma tarihinden önce kimlerin gelmeyi planladığını listelemeli ve bunu ilk mesaja yazmalı. Buluşma sonrasında ise kimlerin katıldığını listeleyip yine ilk mesaja yazmalı (önceki listeyi silmeyin ki kimlerin "geleceğim" deyip gelmediğini görelim Dil Çıkaran).

Eğer anket ekleyecekseniz, anket sorunuzu ve bu soruyu neden sorduğunuzu mesajda belirtin.

Şimdilik bu kadar. Eğer kafanızı kurcalayan ve nasıl yapmanız gerektiğini bilmediğiniz konular olursa buraya yazabilirsiniz...
« Son Düzenleme: Kasım 09, 2008, 22:38:26 Gönderen: Fantasticc » Logged

but now... there's nothing I can say that is good enough... Kouta...I'm sorry for all the sadness I've caused you... I'm so sorry... please forget about everything...

~ Lucy
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Bölüm Kuralları
« Eklendi: Ocak 08, 2009, 11:30:30 »

Fantasticc
Elfen Lied
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : Temmuz 31, 2007, 18:46:21 »

"Tanışalım mı?" başlığına 6 Temmuz günü belirli standartlar getirmiştik ve bunlara uymayan mesajların silineceğini söylemiştik. Bugün sadece bunu uygulamış olduk.

Tüm yöneticiler de dahil olmak üzere herkesin doğum günü başlıkları silindi. ( bazısı çok güzeldi aslında, sonradan sildim diye pişman oldum ama geçti gitti Ağlayan )

Bazı profil başlıkları tam olarak uymasa bile silinmedi, ama bu yarın silinmeyeceği anlamına gelmiyor Dil Çıkaran İlk kriterim başlıklar oldu tabi ki, her mesajı tek tek okuyacak kadar vakit bulmamız olanaksız. Silinmesini istemediğiniz kadar özel şeyler vardıysa da, bunları kurallara uygun hale getirmediğiniz için şikayet etmeye hakkınız yok.

Sanırım yarın başlıklara atılan yorumlar da bir standart getirilecek. Bu yüzden başlıklar sabit kalıp, atılan yorumlar silinebilir. Bakıcaz Dil Çıkaran

Şimdiden cümlemize geçmiş olsun. Fakat bundan sonra herkes kurallara uygun bir şekilde kendi profil sayfasını oluşturursa daha düzenli bir tanışma sürecimiz olur Gülümseyen

but now... there's nothing I can say that is good enough... Kouta...I'm sorry for all the sadness I've caused you... I'm so sorry... please forget about everything...

~ Lucy
*Daniel**Gülcan*
Süt
*

*T@TLI C@DI* B@$InIZIn B€L@Sı :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 05, 2008, 20:43:39 »

Merhaba arkadaşları ben gülcan geçen seneden beri siteye üyeyim eski adım D@ni€l »-(¯`v´¯)-» GüLc@N sınava hazırlandığım için netim kesildi ve çok sevdiğim hpc giremedim sonra eski üyeliğimden siteye giriş yapamadım ve yeni üyelik aldım... 

*14 yaşındayım

*bende herkez gibi müzik dinlemeyi seviyorm Kahkaha ve genellikle rock dinliyorum

*kitap okumayı seviyorum favori kitabım tabikide hp serisi:d

sanırım şimdilik bu kadar yeter veeeeee tekrar burada olmak çok güzel Gülümseyen

Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 06, 2008, 10:16:58 »

Ehem Tanışma Başlığını gören yanlış anlayıp dalmış galiba.Eee arkadaşlar ne olur yukarıda yazanları,Sevgili Adminim Fantasticc'in yazılarını bi zahmet okuyun sonra forumun sağını ,solunu bir dolaşın,sonra her bölüm başında bulunan kuralları bir okuyun ondan sonra tanışalımmm ,olmaz mı?

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
YUNUS_BULUT
Süt
*

tokyo_drift_68@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Temmuz 15, 2008, 16:59:52 »

Ehem Tanışma Başlığını gören yanlış anlayıp dalmış galiba.Eee arkadaşlar ne olur yukarıda yazanları,Sevgili Adminim Fantasticc'in yazılarını bi zahmet okuyun sonra forumun sağını ,solunu bir dolaşın,sonra her bölüm başında bulunan kuralları bir okuyun ondan sonra tanışalımmm ,olmaz mı?

kardeş iyi hoş diyosunda  bende yaklaşık 2  3   aydı üyeyim tam olarak anlamadım fantasticc arkadaşımız yazmış ama  biraz daha açıklayıcı olur musunuz ??  lütfen  ayrıca bu siteye üye olmaktanda mutluyum  hepinize hayırlı  günler 

arabalar
ROCK 4EVER
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Temmuz 16, 2008, 21:36:12 »

bende burada acemiyim  yeni üye oldum banada yardımcı olursanız sevinirim
Bella Riddle
Süt
*

BELLA AND ALBUS

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 01, 2008, 12:02:01 »

merhabe ban bella  inşallah iyi anlaşırız

SENİ ÖZLEDİM BE HPC
SEN NEYDİN
Phnom_Penh
Süt
*

вüşяα вєℓℓαтяιχ ℓєѕтяαηgє

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Ekim 03, 2008, 19:57:55 »

Herkese merhaba Gülümseyen
Ben Büşra,17 yaşındayım(biraz büyüğüm galiba Kahkaha) Forumu Bellatrix Lestrage hakkında bilgi ararken buldum,sevdim üye olayım dedim Kahkaha Samsun'da oturuyorum,Evanescence,Lacuna Coil,Flyleaf ve Linkin Park dinlerim.Bu kadarı şimdilik yeter sanırım herkese iyi forumlar Gülümseyen

JeNsEn AckLes
Süt
*

Jensen Ackles is my love ~Dean Winchester~

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ekim 06, 2008, 08:16:15 »

Selamlar..İsmim Yeliz 15 yaşındayım.Supernatural dizifilmi benim en önemli şeylerimden 2.sidir.Çünkü birincisi Jensen Ackles oluyo:D

Jensen AckLes

Mattew Fox
danliffe
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Kasım 01, 2008, 23:17:49 »

mehaba ben hakan 18 yaşındayım.hp hayranıyım
istanbulda yaşıyorum.
bu forumda eskiden bir üyeliğim var uzun bir buşluk oldu ama takrar buradayım.
« Son Düzenleme: Kasım 01, 2008, 23:18:20 Gönderen: danliffe » Logged

Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ocak 05, 2009, 19:59:05 »

Alıntı
Kendinizi tanıtmak için bir konu açarken, başlık olarak sadece sitedeki isminizi yazmalısınız, örneğin: "Fantasticc"

LÜTFEN ŞU KURALA UYUN ARTIK...Arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum başlıkları ama kurala uyulmadığını izliyorum.Lütfen kurala uyun ....Başlıkta Nick dışında başka bir şey olmasın.Yoksa bir gün girdiğinizde başlığınızın yerinde olmadığını görüpte şoke olmayın.
« Son Düzenleme: Ocak 05, 2009, 20:00:52 Gönderen: Marissa » Logged

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: