Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ocak 08, 2009, 11:40:41  

Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Calypso (bngi) ~ Yeni Nick, Yeni Yazı =P  (Okunma Sayısı 868 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Calypso
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Do I Dazzle You ? ~ Edward

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 06, 2008, 14:57:09 »

Bu yazıyı uzun zamandır yenilemeyi düşünüyordum aslında.. Ama kullanıcı adı değişikliği olsun istedim önce. İkide bir değiştirmek olmasın diye. Gerçi bu seferki iki kat uzun olucak sanırım Sırıtan Tanıtım yazısı nasıl değişebilir ki diyenler olursa.. Gayet de olur benim için. Zaman ilerledikçe gelişen yaşam şartları çerçevesinde ( Hede Hödö ) doğal olarak ilgi alanlarım da değişebiliyor..

Neyse. Önceki yazıyı okuyan ve hatırlayanlar az çok bilir zaten. Ama okumayan ve hatırlamayanlar için ( bugün çok ilginç cümleler kuruyorum Kahkaha ) te en baştan başlamak gerekirse ( ki gerekir Sırıtan ), adım Bengi. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum Hede Hödö 15 yaşındayım. Aslında matematiksel olarak küçük hesap yapıldığında 14'tür ama oturup bu konuda kendimi savunabilirim. Hede Hödö 2009'a girince 15 çıkıcak ama doğum günüm 1 Ocak falan değil ne ayak Sırıtan

Doğum günü demişken, Aslan burcuyum aslında ama özelliklerini taşıdığım pek ( hatta hiç ) söylenemez. Bu yüzden dergilerdeki Astroloji köşelerini okumam. Yok efendim gösterişi çok severmişim dikkatlerin üstümde olmasını istermişim vesaire. Gayet sade bi insanımdır. Hede Hödö

Genel olarak neşeliyim aslında. Aynı zamanda alınganımdır. Pek belli etmem ama.. Yani eğer karşımdakinin bi tutumuna bozulmuşsam, tutup da yüzüne söylemem. Söyleyemem yani bilmiyorum. Her ne kadar çok sinirlendiğim bişey de olsa, söylesem şimdi sorun çıkıcak.. Ya da üzülücek ne olursa artık. Acayip İnsanlarla aramda sorun çıkmasını istemiyorum çünkü.. Garip bi yapı farkındayım ama Kahkaha Öyle işte ya mümkün olduğunca çevremdeki insanlar mutlu olsun.. O zaman ben de mutlu oluyorum çünkü..

Bu sene itibariyle, Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisiyim. Aslında okulumu çok seviyorum. 2 buçuk ay gibi kısa bi sürede okulun yarısını tanıdığımdan olabilir bu Hede Hödö Ama yine de geçen seneyi aramıyor değilim. O zamanlar her gün çok sıradan gelirdi. Ama şimdi düşündüğümde, aslında her gün farklı bişey yaşamışız. Her gün ayrı bi güzelmiş, kıymetini bilmemişiz..  Kararsız Kim bilir belki daha sonra da aynısını bugünler için söylerim..

Aslında ben kendim gibi çok insan gördüm ama onlar benim gibi çok görmemişler sanırım Hede Hödö Yani böyle davranışlarım falan daha değişik sanırım, daha mantıklı ve kontrollü olabilir Hede Hödö Kahkaha Genellikle bi topluluğa uyum sağlayabilirim. Erkeklerle konuşucak konularım var, rahat yani Kahkaha E doğal olarak kızlarla da var. Bu yüzden şanslıyım sanırım Hede Hödö  İnsanlar beni tanımadan önce hep soğuk ve içe kapalı, kendi halinde biri sanarlar. Daha sonra ne kadar yanılmışım diye yarım saat başımın etini yerler Hede Hödö
Dürüst bi insanım ama çok fazla da açık sözlü değilim. Her şeyimi herkesin bilmesine gerek yok diye düşünüyorum. Karşımdaki insan hakkında düşündüklerimi yüzüne söylerim, ama patavatsızlık veya ukalalık yaparak değil. Onu mutlu etmek için iyi şeyler söylemem sürekli. Tarafsız gözle bakarım olaylara, ona göre doğru yorum yaparım. Mantıklı ve gerçekçi yani.. Çok fazla hayal kurarım, ama hayatımı onlarla yaşamam. Kurarım ve biter, gerçek hayata döndüğümde sabit adımlar atmaya çalışıyorum daha çok.. =)

Yine yukarılardan ilham alarak, spordan bahsetmek istiyorum. Duyunca şaşıran çok insan var bunu, ama benim için ilk önce futbol gelir. Yani çoğu sporu yaptım ama futbol çok farklı. Kendimi şanssız hissettiğim nokta ise annem ve babamın bu konudaki tutumu. Annem nefret eder ve kız çocuğunun futbola bu kadar düşkün olması onu rahatsız ediyor. Televizyonda spor haberi dinlediğimi gördüğü zaman bile sinirleniyor artık.. Hani insanlar babalarının/eşlerinin futbola düşkün olmasını sevmez ya, ben tam tersi, keşke babam ilgilense diyorum. O zaman yalnız olmam en azından anneme karşı Kahkaha Aslında o da bir yerde haklı Sırıtan . 7 ve 8. sınıfta okulun kız futbol takımındaydım (en desteklenmediğim nokta Kahkaha ) . Şimdi bu kadar futbol diye bağırdı, hangi takımlı bu kız diyen olursa, Beşiktaşlıyım. Öylesine tutmuyorum takım ama, abarttığımı söyleyebilirim. Bi derbi kaybedersek 1 hafta moral bozukluğu yaşıyorum böyle. Ve insanların sadece laf etmek amacıyla gelip Beşiktaş'a, hatta Galatasaray'a da olabilir, laf etmesinden nefret ediyorum. Önüne gelen bilip bilmeden konuşuyor. Neyse Sırıtan Bu futbol aşkı Turkcell Super Lig’le de sınırlı kalmıyor Kahkaha İngiltere’de Manchester United var Avrupa’daki desteklediğim takım diyebiliriz malum bu sıralar kendi öz takımım pek Avrupa’ya şeyedemediği için <.< Manchester’ı tutmamın  nedeni değil tabiî ki, ama Cristiano Ronaldo denen şahsiyet var ya yorum yapamıyorum ona  Âşık Hede Hödö

Sporun geri kalan kısmına gelirsek Hede Hödö Buz Pateni çok hoşuma gidiyor ama Anadolu Yakası'nda pek fazla pist yok. Ankara'da otururken 1 sene falan gitmiştim. Sonra 2 sene yüzme, 2 sene voleybol.. Basketbol 1 sene olmadı yani öylesine bikaç ay gitmiştim Sırıtan Fazla kız yoktu zaten.. Kahkaha Bu arada belirtmeden geçmiyim, Los Angeles Lakers taraftarıyım  Hede Hödö Ama bu aralar en çok voleybol oynuyorum. Okul şartlarından dolayı Hede Hödö Sırıtan

Aslında sıklıkla saçmalayan bi insanımdır. Özellikle aptal aptal espriler yaparım. Önce insanların yüzünde bi dumura uğrama ifadesi oluşur. Kan basınçları falan yükselir Hede Hödö Ondan sonra yarı ağlamaklı bi şekilde gülme krizine girerler .. Kahkaha Aralardan “Off keees iğrençsin” seslerini duymak mümkündür Hede Hödö [ Örneğin şu anki MSN iletimde yazan espriye online olanların yarısı “İntihar edebilir miyim ?, Gerizekalısın Bengi”  cinsinden tepkiler vermişlerdir .. Sırıtan ( 28 Kasım 2008 Cuma Hede Hödö ) ]

Takıntılarım var aslında. Bunlardan en büyüğü, takıntıyı çok geçip artık bayağı ciddi bir fobi haline gelen böceklerdir. Aşırı derecede korkuyorum .. Birisi bi yaprak koparıp arkamdan koşmuştu. Üstünde böcek falan olmadığına yüzde yüz emin olduğum bir yapraktı çünkü az önce ben oynuyordum onunla. Koparıp böceeek diye üstüme gelince ağladığımı hatırlarım. Ki zaten genelde hep ağlarım. Bi gün İngilizceci el kadar oyuncak örümcek atmıştı sırama. O anları pek hatırlamıyorum ama tenefüste, sıra arkadaşımın anlattığına göre, 2 saniye içinde onun üstünden atlayıp öbür sıraya çıkmışım Hede Hödö Artık nası bi çığlık attıysam yan sınıflardan falan geldiler kim öldü diye Sırıtan Tüm tenefüs ağlamıştım ya. Hoca çok özür diledi ama sonra.. Birinden duymuş korktuğumu ama bu kadar beklemiyormuş. <.<
Bunun yanında çok daha küçük kalan başka bi takıntı da düzenlilik. Bütün odayı topladım mı, sonra bikaç şeyin yerini bozuyorum. O kadar fazla düzenli olması gözüme batıyor Sırıtan Ki genellikle topladığım oda 2 güne kalmaz Cin Ali’nin çadırına döner Hede Hödö O nası oluyosa Kahkaha

Buraya kadar geldim, ısrar ve inatla müzikten bahsetmedim. Ama eksiklik olmasın Hede Hödö Neden bahsetmedim, çünkü müzik zevki ilginçtir, anlaşılması güç Hede Hödö Rock dinliyorum demek istemiyorum. Demiycem zaten. Sırıtan Çünkü insanın dinlediği müzikleri kategorilere ayırması, bunu dinlerim bunu dinlemem demesi kadar saçma bişey yoktur. İnsan kulağına hoş gelen şeyi dinler ve bazı görmeye dayanamadığım insan tipleri kendini rock dinlemeye zoramakta. Sonra MSN'inde, feysbukunda, orda burda ne dinlediğini belli etmeye çalışıyolar sonra. Bana ne kardeşim merak etsem sorarım dimi sana..

Şimdilik aklıma başka bişey gelmedi.. Gelen olursa veya yine bi “değişim”e uğrarsam ( Hede Hödö ) eklerim biraz Sırıtan Esen kalın. Hede Hödö
« Son Düzenleme: Aralık 13, 2008, 02:46:46 Gönderen: Calypso » Logged

~ Kobe Bryant 2008 MVP ~

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Calypso (bngi) ~ Yeni Nick, Yeni Yazı =P
« Eklendi: Ocak 08, 2009, 11:40:41 »

Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2008, 15:44:57 »

cafeyeee hoşgeldinnn keyifli vakitler geçirelim dimi ya...

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Anne ben Twilight manyağı oldum!!xD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 06, 2008, 16:05:00 »

Siteye hoşgeldin mi desem ne desem bilemedimki Acayip sanırım ben daha geç geldim Kahkaha neyse canım ne önemi var cafemizde güzel vakit geçirelim yeter değil mi Kahkaha cafede daha çok eğlenmen dileğiylee Hede Hödö -biraz resmi kaçtı ama idare et artık canımm Dil Çıkaran

Twilight hayran hikayemi okumak için buraya tıklayabilirsiniz=)
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 06, 2008, 20:16:26 »

Ben daha sonra gelmeme rağmen "Koca bi Hoşgeldin" sana.Kabataş mı? Kabataş Erkek mi? Eğer öyleyse babam ordan mezun da  Herneyse hoşgelmişsin iyiki gelmişsin Bengi Sarılan
« Son Düzenleme: Haziran 06, 2008, 20:17:25 Gönderen: BellaCiao » Logged

Ginevra'ya teşekkürler Sarılan
Arminas
ArminaSevgim..! | 1 Milyon . . !
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Haziran 06, 2008, 20:32:02 »

hoşgelmişsin...
de...

cidden futbol takımındamıydın yani nası oynuoduydun hangi mevkideydi iyi oynuomuydun..??

rekabet mi? al sana rekabet...Kahkaha  Arminas & Camellia
Calypso
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 06, 2008, 20:41:07 »

cafeyeee hoşgeldinnn keyifli vakitler geçirelim dimi ya...

di Sırıtan sağol Sırıtan Sarılan

Siteye hoşgeldin mi desem ne desem bilemedimki Acayip sanırım ben daha geç geldim Kahkaha neyse canım ne önemi var cafemizde güzel vakit geçirelim yeter değil mi Kahkaha cafede daha çok eğlenmen dileğiylee Hede Hödö -biraz resmi kaçtı ama idare et artık canımm Dil Çıkaran

yok yok güzel Sırıtan teşekkürler ...  Sarılan

Ben daha sonra gelmeme rağmen "Koca bi Hoşgeldin" sana.Kabataş mı? Kabataş Erkek mi? Eğer öyleyse babam ordan mezun da  Herneyse hoşgelmişsin iyiki gelmişsin Bengi Sarılan

Kabataş'la Kabataş Erkek aynı zaten. Yani eskiden erkek lisesi olduğu için Kabataş Erkek ismi, ama artık karma .. Sırıtan Teşekkürler hoşbulduk. Sarılan

hoşgelmişsin...
de...

cidden futbol takımındamıydın yani nası oynuoduydun hangi mevkideydi iyi oynuomuydun..??

Evet gerçek. Şey defans Sırıtan Hoca çok güzel vuruyosun toplara falan diyodu, dalıyomuşum topa, direk karşı sahaya gidiyomuş Sırıtan

~ Kobe Bryant 2008 MVP ~

Arminas
ArminaSevgim..! | 1 Milyon . . !
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Haziran 06, 2008, 20:42:36 »

vaay defans aynı mekan..Sırıtan Sırıtan neyse başarılar sana bayaa uğraşıosun sporla... inşallah bi yere varırsın o bölümde...Sırıtan

rekabet mi? al sana rekabet...Kahkaha  Arminas & Camellia
Maateh
kronik deli XD
Sıcak Çikolata

mö mö mööööööö XD XD inek öğrenci modlarııııııı...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 06, 2008, 20:48:05 »

hmm hoşmu geldin desem ne desem Sırıtan ama en önemlisi iyi vakit geçitmen oks de başarılar umarım kabataş'ı kazanırsın ve;
Alıntı
Iıı sonraa, genel olarak neşeli biriyimdir. Arada bir gülme krizleri falan tutar. Arkadaşlarımdan ayrılırken sevindikleri tek şey soğuk esprilerimden kurtulmaları olsa gerek  Ama böyle her gördüğüm şeyden komik bir şeyler çıkarırım, saçma sapan olsa bile illa bir şeyler bulurum gülecek 

burada kesinlikle aynı kaderi paylaşıyoruz ne olursa olsun buluyorum bende birşeyler ;Dneyse iyi forumlar XD[/b]

Her zamanki gibi
Yağmur yağacak
Ve her şeyi temizleyecek.
Ardından karanlığını indirecek gece,
Yeryüzüne.
Bu şehirden gideceğim.
Bana ait gördüğüm,
Dost bildiğm her şeyi alarak
Yalnız sen,
Sen kalacaksın bu şehirde....
Calypso
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Haziran 06, 2008, 20:52:24 »

hmm hoşmu geldin desem ne desem Sırıtan ama en önemlisi iyi vakit geçitmen oks de başarılar umarım kabataş'ı kazanırsın ve;
Alıntı
Iıı sonraa, genel olarak neşeli biriyimdir. Arada bir gülme krizleri falan tutar. Arkadaşlarımdan ayrılırken sevindikleri tek şey soğuk esprilerimden kurtulmaları olsa gerek  Ama böyle her gördüğüm şeyden komik bir şeyler çıkarırım, saçma sapan olsa bile illa bir şeyler bulurum gülecek 

burada kesinlikle aynı kaderi paylaşıyoruz ne olursa olsun buluyorum bende birşeyler ;Dneyse iyi forumlar XD[/b]

Di mi çok zevkli Sırıtan Alkış

Teşekkürler Sırıtan  Sarılan

~ Kobe Bryant 2008 MVP ~

Maateh
kronik deli XD
Sıcak Çikolata

mö mö mööööööö XD XD inek öğrenci modlarııııııı...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Haziran 06, 2008, 20:53:46 »

Alıntı

evet hemde çok özellikle soğuk esprilere maruz kalanların yüzlerindeki o tuhaf bakış dahada bir komik oluyor Sırıtan

Her zamanki gibi
Yağmur yağacak
Ve her şeyi temizleyecek.
Ardından karanlığını indirecek gece,
Yeryüzüne.
Bu şehirden gideceğim.
Bana ait gördüğüm,
Dost bildiğm her şeyi alarak
Yalnız sen,
Sen kalacaksın bu şehirde....
eessrraa
~kontes~
Demleme Çay

%20 normal insan :P

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Haziran 06, 2008, 21:01:57 »

Alıntı
Yani işte genel olarak rock ama, ortalıkta rockçıyım diye gezinmiyorum. Rock dinleyen pop dinleyemez gibi bir şey yok yani
aynı benim düşümcem  Sırıtan
Alıntı
Televizyon ve bilgisayar, biliyorum çok kötü, ama artık bağımlılık oldu galiba   İnternete 1 saat dersem olur o 4-5 saat
off aynen ya bi oturunca kalkamıyorum bilgisayarın başından (bknz:şimdi) Terleyen Hede Hödö
Alıntı
Onun dışında diğer CNBC-E dizileri, Nickelodeon falan da izlerim
cnbc-e dizileri de olmasa ne yaparız bilmiyorum Hede Hödö

umarım kazanırsın Kabataş'ı Gülümseyen

cafe'ye hoşgeldin Bengi'cim Sarılan
keyifli vakit geçirirsin umarım

yokum,yoksun,yok Dil Çıkaran

özür : önceden! takip edebildiğim ama uzun zamandır okuyup yorum yazamadığım hikayelerin yazarlarından özür diliyorum Gülümseyen
Calypso
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Haziran 06, 2008, 21:03:27 »

Alıntı

evet hemde çok özellikle soğuk esprilere maruz kalanların yüzlerindeki o tuhaf bakış dahada bir komik oluyor Sırıtan

Hahah evet hele bazıları işkence çekiyormuş gibi bakıyor böyle "Yeteeer" diye bağırır gibi Sırıtan

Çok teşekkürler Sırıtan Sarılan
« Son Düzenleme: Ekim 04, 2008, 01:51:05 Gönderen: bngi » Logged

~ Kobe Bryant 2008 MVP ~

snowcake
Yıllar hepimizi eskitti...Tıpkı Robert'ı eskittiği gibi...
Kakao

Doggett'ım unutmadık seni.......

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Haziran 07, 2008, 10:00:27 »

Bunu benim demem saçma ama Cafe'ye hoşgeldin.Umarım ikimiz de Kabataş'ı kazanırız.

"I'm Back!!!!"
AnİMaGuS_bLaCK
I'm Serious [ Sirius ]
UU Seherbazları
Sert Espresso

Mors Ante Infamia / Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Haziran 07, 2008, 12:08:17 »

oo selam bengi Kahkaha hoşgeldın Dil Çıkaran

sporla ılgılenıyormussun harıka Kahkaha

MisSGuaRD - Merve'ye Sonsuz Teşekürlerimi Sunarım
Calypso
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Haziran 07, 2008, 19:03:39 »

Bunu benim demem saçma ama Cafe'ye hoşgeldin.Umarım ikimiz de Kabataş'ı kazanırız.
Amiin Sırıtan

oo selam bengi Kahkaha hoşgeldın Dil Çıkaran

sporla ılgılenıyormussun harıka Kahkaha
Her türlü sporu yapmak, birinde doğru düzgün ilerlemeye engel oluyor, ama daha zevkli Sırıtan

~ Kobe Bryant 2008 MVP ~

Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: