|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 10, 2006, 19:31:57 » |
|
eryaman 3te oturuyorum ama ümitköydede bulabilirsiniz telekomda  Bizim buraya çok yakınsın o zaman  Ümitköy daha içerilerde ama Telekom'a yürüyebiliyorum=P O kadar kısa yani  Arada bir uğrayayım ben oraya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 10, 2006, 19:36:35 » |
|
ya batuıkent spor salonunu bilomusun geçen orda maçım vardı
evet biliyorum : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elcin
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 10, 2006, 19:47:27 » |
|
bnde ank'de oturuorm bn eryamandaymm eryaman 3te oturuyorum ama ümitköydede bulabilirsiniz telekomda aa ne guzel bnm halamlar 4. etapta oturuyolar tanidik çikarmissiniz bide:P bilkent güzel yer ama parası olup kafası boş olan cok insan var orda çok dogru soylemissin dolores
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dolores
If they hurt you they hurt me too
Krema

kabak çekirdeee
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 10, 2006, 23:53:18 » |
|
ya bi gun ank oturanlarla bulusalım mı.sahsen ben biriyle okulda bulustum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|Nrsd@|
|
 |
« Yanıtla #20 : Ekim 11, 2006, 20:57:59 » |
|
aaa bende or-an da oturuyorum anne baba taraflarıda batıkentte bide tandoğan şubemiz war ama o0nunla eliph hariç alaka yok tabi olmaz
|
|
|
|
|
|
Yeni başlayan bir gün yardımcı olmuyor Uykusuz geçen gece yardımcı olmuyor Aldığım ilaçlar,gittiğim doktorlar, Vücudumdaki yaralar yardımcı olmuyor
Gittiğim şehirler, tatiller Yeni yüzler yardımcı olmuyor Aldığım kararlar,bozduğum kurallar Kendime yenildiğim günler yardımcı olmuyor
Şırıngayla çekip alsınlar seni, tüm vücudumdan ruhumdan, Kırıntın bile kalmasın beynimde Ki ben yine ben olayım...
Yeni yüzler yardımcı olmuyor Geçen aylar,geçen zaman Hayatına uzaktan bakmak Yardımcı olmuyor...
aptal! aptal! aptal!
|
|
|
|
elcin
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 11, 2006, 21:02:35 » |
|
oranin neresinde ?? msb falanmi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simpleplan_bg
Süt
impossible is NOTHİNG
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 11, 2006, 21:06:19 » |
|
ben de kardeşlerde oturuyorum, keçiörene bağlı ama etlikte sayılır, yani etliğe çok yakın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|Nrsd@|
|
 |
« Yanıtla #23 : Ekim 11, 2006, 21:10:21 » |
|
ayy ewt msb de oturuyorum cidden
|
|
|
|
|
|
Yeni başlayan bir gün yardımcı olmuyor Uykusuz geçen gece yardımcı olmuyor Aldığım ilaçlar,gittiğim doktorlar, Vücudumdaki yaralar yardımcı olmuyor
Gittiğim şehirler, tatiller Yeni yüzler yardımcı olmuyor Aldığım kararlar,bozduğum kurallar Kendime yenildiğim günler yardımcı olmuyor
Şırıngayla çekip alsınlar seni, tüm vücudumdan ruhumdan, Kırıntın bile kalmasın beynimde Ki ben yine ben olayım...
Yeni yüzler yardımcı olmuyor Geçen aylar,geçen zaman Hayatına uzaktan bakmak Yardımcı olmuyor...
aptal! aptal! aptal!
|
|
|
|
Olwen
|
 |
« Yanıtla #24 : Ekim 19, 2006, 20:17:21 » |
|
ya bi gun ank oturanlarla bulusalım mı.sahsen ben biriyle okulda bulustum  bi dk bi dk merfeyle mi buluştunuz  valla ben kaç yıldır ankdayım, bu yıl arkim geldii taa mersinlerden, onunla bilem buluşamadım daha, neden neden izin verilmiyo şurda 6 ay sonra 18 bile olacak şahısa O_o
|
|
|
|
|
|
  Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
|
|
|
dolores
If they hurt you they hurt me too
Krema

kabak çekirdeee
|
 |
« Yanıtla #25 : Ekim 19, 2006, 23:43:30 » |
|
evt bildinizzzz=) aynı okulda olunca bi yerlerde çıkıo karşına eheheh en son kantinde bişiler yerken gördum ehehe ya ama şu bulusma konusunda ciddıyım bole ank dekıler bı haftasonu bulussak guzel olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 20, 2006, 22:13:29 » |
|
mesela yarın saat 12.00 da baıkent te maçım var buluşulabilir yani
|
|
|
|
|
|
hmff 
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 21, 2006, 01:32:54 » |
|
canım ankaram beee  bende çankayada atakulenin biraz aşağısında oturuorm  ama ankarada enn sewdiğim semt oran çünkü ufak bi özelliği war  ne die sormayın war işte
|
|
|
|
|
|
The Seven Deadly SinsSuperbia Luxuria Gula Avaritia Acedia Ira Invidia
|
|
|
|
Killy
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 21, 2006, 10:31:52 » |
|
evt bildinizzzz=) aynı okulda olunca bi yerlerde çıkıo karşına eheheh en son kantinde bişiler yerken gördum ehehe ya ama şu bulusma konusunda ciddıyım bole ank dekıler bı haftasonu bulussak guzel olur
ewt ya fena olmaz aslında ankdeki tüm hpcliler fln süper olurya yapalım iştee  ama olursa herkesin uygun bir denk gününe gelsin bence 
|
|
|
|
|
|
Ben geLdim ben geLdim. 
|
|
|
|
elcin