felix felicis
müdahelesiz hayat için elele =D
Kakao

avucumda gökyüzü
|
 |
« Yanıtla #45 : Ağustos 09, 2007, 11:41:07 » |
|
bu ufak bi yerışma o kadar detaya gerek yok  ayrıca katılımlarınızı bekliyorum 
|
|
|
|
|
|
bütün ciddiyetimle yemin ederim ki hayırlı bir şey düşünmüyorum  yaşamak için yazmak yalnızlıkla şeviş karanlığa boşal !!! [/color]
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #46 : Ağustos 09, 2007, 18:59:27 » |
|
eeee peki yarışma ne zaman ?
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
peter.pettigrew
|
 |
« Yanıtla #47 : Ağustos 09, 2007, 19:04:54 » |
|
Yarışmann ayrıntılarını.. kurallarını vs.. İlk mesjınıza koysanz daha ii olmazmı..
|
|
|
|
|
|
imzan çok büyük
|
|
|
felix felicis
Kakao

avucumda gökyüzü
|
 |
« Yanıtla #48 : Ağustos 09, 2007, 22:31:02 » |
|
Yarışmann ayrıntılarını.. kurallarını vs.. İlk mesjınıza koysanz daha ii olmazmı.. haklısınız hemen alıyorum 
|
|
|
|
|
|
bütün ciddiyetimle yemin ederim ki hayırlı bir şey düşünmüyorum  yaşamak için yazmak yalnızlıkla şeviş karanlığa boşal !!! [/color]
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #49 : Ağustos 10, 2007, 19:12:07 » |
|
Sanırım hiç fotoğraf yarışması hakkında bilgi edinmemişsiniz..Kusurra bakmayın ama Fotoğraf yarışmaları Renkli ve Renksiz olur.Konuyu temayı fotoğrafçı seçer buna siz karışamazsınız. Örnek: http://www.istanbul.net.tr/istanbul_etkinlik_detay.asp?id=7699Linkteki bir açıklama daha uygun.Tabii ki de onun kadar ciddi bişey değil ama bir ''Fotoğraf Yarışması' yapıyorsanız budur.  aydınlattığın için teşekkür ederim ama bende bunun aksini söylemedim zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
felix felicis
Kakao

avucumda gökyüzü
|
 |
« Yanıtla #50 : Ağustos 11, 2007, 12:35:26 » |
|
arkadaşlar bu gün ilk tur için son fotoğraf gönderme günüdür bazı kategorilere katılım çok az olduğundan ya süresini uzatacağım yada kaldıracağım bilgilerinize sunulur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #51 : Ağustos 11, 2007, 13:47:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
felix felicis
Kakao

avucumda gökyüzü
|
 |
« Yanıtla #52 : Ağustos 11, 2007, 14:55:56 » |
|
ya ama elimden ne gelir sanatsal kategori de iki resim var  napabilirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #53 : Ağustos 11, 2007, 16:17:15 » |
|
ya ama elimden ne gelir sanatsal kategori de iki resim var  napabilirim  bide ben göndersem olur mu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
felix felicis
Kakao

avucumda gökyüzü
|
 |
« Yanıtla #54 : Ağustos 11, 2007, 16:56:28 » |
|
ya ama elimden ne gelir sanatsal kategori de iki resim var  napabilirim  bide ben göndersem olur mu  gönder cnm ama bi seninle olmuyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #55 : Ağustos 11, 2007, 18:43:11 » |
|
ya bende giricem ama bi isim bulamadım dandik bi ismi olcak sanırım benide bekleyin 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #56 : Ağustos 11, 2007, 18:44:56 » |
|
Aa bitmedi yahu.Bende katılayım o zaman 
|
|
|
|
|
|
Savulun atlar,eşekler,camışlar..  Şekerler geliyor 
|
|
|
felix felicis
Kakao

avucumda gökyüzü
|
 |
« Yanıtla #57 : Ağustos 11, 2007, 18:48:25 » |
|
akşama kadar vaktiniz var arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
felix felicis
Kakao

avucumda gökyüzü
|
 |
« Yanıtla #58 : Ağustos 11, 2007, 22:20:36 » |
|
ilk tur birazdan başlayacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|