Önemli değil canım

Zor iş değil fakat şöyle bir şey diyeyim bunları çizebilmen için moralinin son derece yüksek olması lazım demek çizdiğimde o kadar iyiydi ki çıkan sonuca ben bile şaşırdım! Neden morale bağlı diyorum çünkü fark ettim ki, iki tane resmi bir günde bitirmeme rağmen (ki biri de Furkan'ın önerdiği Itachi'li resim) daha çizemiyorum çünkü moralim cidden çok bozuk! Elime alıyorum kalemi bir çizik attıktan sonra vaz geçiyorum resimle kavga eder oldum bugünlerde

neyse bakacağız çaresine

Ve teşekkür ederim yorumun için

Beşinci Itachi oluyor

ah sevilmeyecek biri değil ki zaten falda da sen onu seçmiştin hatırlıyor musun (hangi fal, belki hatırlarsın kulüpte benim yaptığım faldı

Gerçi sadece giysiler içindi ama olsun

) Ve yetenek gerekmez derken hala ciddiyim ya diyorum inanmıyorsunuz heralde bana ben bunları çizene kadar sadece çöp adam çizdim

ilk resmime bak o benim ilk deneyimim! Şimdi gel de yetenek de, çünkü resim konusunda çevrem beni beceriksiz sanır, bir iki tanesini gösterdiğimde bunu sen mi çizdin demişlerdi

İnanamadılar tabi

yeter ki isteyin

O bir gün neden bugün olmasın?
Teşekkür ederim

Aslında dert etmiyorum çünkü bakarak çizmek bile benim için büyük gelişme! Ama zamanla bu bana yetmeyecektir ve işte o zaman ben bakmadan bu karakterleri çizmeye başlayacağım

Bir elim alışsında! Ve şimdilik başka bir sitede yayımlamayı düşünmüyorum bunları, gerçi benden daha deneyimli olanlardan eleştiri almak (iyi veya kötü) hoşuma giderdi..Neyse belki bir gün diyorum sağol tavsiyen için