|
Arminas
|
 |
« : Temmuz 19, 2008, 13:42:51 » |
|
Photoshop yapmayı daha yeni yeni öğrendiğim şu dönemlerde bir başlık açmaya karar verdim. İyi - kötü, güzel - çirkin yorumlarınızı lütfen esirgemeyin. Gerçi çoğunluğu kötü ya. Neyse... Şimdilik avatar ekleyemedim. Ama 'Avatar'lı bir imzam var. =) (Nası bi espriydi o yaa  ) Avatar: Emma: Jack Sparrow: Okan Bayülgen: Shrek: Jack Bauer: Bülent & Şahin EDİT: (3 Ağustos 2008) Hard-Disk'im döndükten sonra yaptıklarım... Emma Watson: Bilgisayara bütün programları kurduktan sonraki ilk yaptığım imza..  Harry & Ron: Minyatür Tom: Bülent (Tabutçu): Old Twins: (Bunu ben pek beğenmedim ama madem yaptım...) How I Met Your Mother: Bu çok bomba olduğu için ayrı spoiler'e aldım..  İki tane de gif: (Gif işinde daha biraz acemiyim. Kusuruma bakmayın...) Ben de ve biz de (Tasarım Stüdyosu öğrencileri) çok emeği geçen sevgili pansy'e sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 18, 2008, 18:08:05 Gönderen: Arminas »
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 19, 2008, 14:19:11 » |
|
çk gzl olmşlr ellerine sağlık  biraz daha geliştrrsen daha gzllerini de yapablrsn 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 19, 2008, 14:22:50 Gönderen: Mls hp »
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 19, 2008, 14:56:56 » |
|
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için sizlere. Resim bulamıyorum aslında. Bulsam her an her dakka yapıcam ama bulamıyorum. =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 19, 2008, 16:37:56 » |
|
Çok güzel olmuşlar eline sağlık.. Şey bi de Jack Sparrow'da kullandığın fontun adı neydi  Teşekkürler. =) Fontun adı: Caribbean Islanddafont.com'dan indirdim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 19, 2008, 16:51:03 » |
|
Ben teşekkür ederim  Ve yorum olayına gelince,daha yolun başındasın.Seni taktir ediyorum şu 2 gündür Tasarım Stüdyosundaki performansın için.Anladın sen onu,biliyorum  Brush'ı çok kullanmamaya çalış,tabii kullan ama boğulmasın çalışma.Onun dışında çok iyi,daha da iyi olacak 
|
|
|
|
|
|
Arminas,imza için teşekkürler,İzninle çaldım 
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 19, 2008, 17:33:18 » |
|
Ben teşekkür ederim  Ve yorum olayına gelince,daha yolun başındasın.Seni taktir ediyorum şu 2 gündür Tasarım Stüdyosundaki performansın için.Anladın sen onu,biliyorum  Brush'ı çok kullanmamaya çalış,tabii kullan ama boğulmasın çalışma.Onun dışında çok iyi,daha da iyi olacak  Evet anladım. =) Brush'ı Shrek'te çok kullandığımın farkındayım. Emma'da tadında bırakmaya çalıştım. Neyse çok teşekkürler. =) __ Evet, Okan Bayülgen benim de en çok beğendiğim di zaten. (Tabi Emma'dan sonra. Onu değişmem.=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 19, 2008, 18:49:28 » |
|
Yavv Kubi hayırlı olsun başlığın.PS'yide döktürmüşsü,ellerine sağık.Benimkide insede bişeyler çiziktirsem  Bu arada pansy'ye çok çok çok teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Yepyeni bir bölümle tekrar sizinle...Resme Tık tık 
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
|
|
|
|
Dark Somnium
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 19, 2008, 18:51:01 » |
|
Ellerine sağlık Süper olmuşlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 19, 2008, 22:30:52 » |
|
Teşekkürler yorumlarınızı esirgemediğiniz için =) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 20, 2008, 09:34:22 » |
|
 Zamanım olmadığından bunu da aceleyle yapıp çıktım. Bu seferlik böyle oldu. Kusuruma bakmayın... Umarım beğenirsiniz...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 02, 2008, 11:04:12 Gönderen: Arminas »
|
|
|
|
|
|
|