|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #274 : Haziran 29, 2008, 19:46:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dnzdnz
Süt
|
 |
« Yanıtla #275 : Haziran 29, 2008, 20:18:15 » |
|
bn mahşeri cümbüş yapıcm bi tane  edit:umarm beenrsn   vay canına çok güzel ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
 LUMOS:YAŞASIN HARRY POTTER CAFE:NOX I LOVE YOU JOHNNY (DEPP)
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #276 : Haziran 29, 2008, 20:23:54 » |
|
Ama senin imzan silinir  Sadece bir tanesini koyabilirsin, dört tanesini değil  Dönüşümlü olarak kullan 
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
Isabella Swan
Süt
u wanna break me/bit by bit/that's just part of it
|
 |
« Yanıtla #277 : Haziran 29, 2008, 23:31:59 » |
|
ben de bir ricada bulunabilir miyim? sanırım evet. x)) o zaman ben de twilight avatar ve imzası yapabilir misiniz diye soracağım. Lütfen x)))
|
|
|
|
|
|
Ben dünyanın en yırtıcı hayvanıyım değil mi? Benimle ilgili her şey seni cezbediyor. Sesim, yüzüm, hatta kokum... Sanki tüm bunlara ihtiyacım varmış gibi! Sanki bana yetişebilecekmişsin gibi! Sanki beni yenebilecekmişsin gibi. Korkma. Söz veriyorum. Sana zarar vermeyeceğime söz veriyorum...
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #278 : Haziran 29, 2008, 23:34:15 » |
|
Isabella Swan hoşgeldin Cafeye yalnız şöle bir durum var.İmzamızın boyutları 300*150 yi geçemiyor.senin imzan ise Wallpaper boyutlarında sankim  düzelt onu istersen.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
Isabella Swan
Süt
u wanna break me/bit by bit/that's just part of it
|
 |
« Yanıtla #279 : Haziran 30, 2008, 13:52:59 » |
|
tamam düzelttim. gerçekten özür dilerim herkesden x) kuraldan haberim olur olmaz düzelttim.
|
|
|
|
|
|
Ben dünyanın en yırtıcı hayvanıyım değil mi? Benimle ilgili her şey seni cezbediyor. Sesim, yüzüm, hatta kokum... Sanki tüm bunlara ihtiyacım varmış gibi! Sanki bana yetişebilecekmişsin gibi! Sanki beni yenebilecekmişsin gibi. Korkma. Söz veriyorum. Sana zarar vermeyeceğime söz veriyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #282 : Haziran 30, 2008, 21:44:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #283 : Haziran 30, 2008, 22:30:13 » |
|
Ben de rica edecektim  Twilight için birkaç adet imza istiyorum  Ama filmden bir şey olmasalar desem  Yani şöyle karanlıkımsı bir şeyler, ve eee acaba "When you can live forever what do you live for?" yazısını da taşıyabilirler mi  Çok şey istedim biliyorum ama
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #284 : Haziran 30, 2008, 22:52:42 » |
|
 ben yaptım bişeyler ama beğenirmisin emin değilim 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|