|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #165 : Haziran 25, 2008, 20:01:30 » |
|
simdilik sadece avatar 
|
|
|
|
|
|
E=mc² Fan ClubKatılmak için.. Tık!.. Japonları seviyorum!
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #166 : Haziran 25, 2008, 20:06:20 » |
|
çok hoş olmuşlar sağol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #168 : Haziran 25, 2008, 20:18:53 » |
|
Ben Amy Winehouse avatar-imza takımı istiyoyuum  Ama ben Bige'den önce istemiştim :ühü:  Ben isteğimden vazgeçtim hıh kırıldım size Semih Şentürklü bişeyler olsun o zaman  Ama lütfen yapın ya yalvarmak mı gerekiyor  Arada kaynamasın  Seni kimse takmadı Ben imza falan yapmayı bilmem, yani yapıyorum arada sıkıntıdan ama buralara koyucak kadar güzel bulmuyorum. Yetenekli değilim pek. =| Ama dikkatimi çekti kimse seni takmamış Evet ya sinir oldum hele hele İlkay'a yapılır mı böyle şey yaa  Hemde nedense altıma gelen tüm isteklere bakılmış alındım yani...Neyse teşekkür ederim anam  takmamak değil şu an imza yapan toplam 4-5 kişi var istek yapanlar bnun 5 katı neredyse  o yzden yetşmiyor takmama gibi düşünülmesin lütfen  ve benim ps m düzledi birazdan semih şentürk imzası yapıp koyucam buraya  edit:umarı bğenrsn   Ayy çok güzel olmuş kullanacağım şimdi  Teşekkürler  Al bakalım   Çok teşekkürler ikisinide arada kullanacağım 
|
|
|
|
|
|
Yepyeni bir bölümle tekrar sizinle...Resme Tık tık 
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
|
|
|
dnzdnz
Süt
17temmuz çk geç yastayz hp sevnlr karalr bağlayalm
|
 |
« Yanıtla #169 : Haziran 25, 2008, 21:21:23 » |
|
Bende Ginny li imza veya avatar istesem? Lily de olabilir çok sorun değil. Tek istediğim 1. 2. flimdeki resimlerimden olmaması yani çok küçük oralarda. Eğer müsaitseniz tabii  şimdiden teşekkürler  Umarım beğenirsin ^^ lütfen uygun olan biri bana karayip korsanları imza veya avatarı yapabilir mi?
 ve  Umarım sen de beğenirsin  çok güzel ellerine sağlık:D acaba uygun ve iyi kalpli çalışkan(yağcılık)biri narnia günlükleri yada losttaki sawyer(josh holloway) veya pinhani imza veya avatarı yapabilir mi pinhani için gerçekten çok memnun olurum:D  (cümle yamuk oldu)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 25, 2008, 21:26:15 Gönderen: dnzdnz »
|
|
 !!!OLAMAZ AMAN TANRIM 17 TEMMUZ OLMAMALI!!!! İSYANIM VAR ÇÜŞŞŞ YANİİİİİİ ARTIK ANTİ WARNER BROS. VE DAVİD HEYMAN CIYIM!!!! HADİ HP SEVENLER KARALAR BAĞLAYALIM YASTAYIZ!!!
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #170 : Haziran 25, 2008, 21:48:45 » |
|
Pure Blood ve _SePeT_ çok çok tşk.ederm beğenmenize sevndm 
|
|
|
|
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #171 : Haziran 26, 2008, 00:37:06 » |
|
bugünlerde fazla şey mi istiyorum nee Losttaki sawyer avatarı istesem öldürür müsünüz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #173 : Haziran 26, 2008, 01:20:12 » |
|
Bende Ginny li imza veya avatar istesem? Lily de olabilir çok sorun değil. Tek istediğim 1. 2. flimdeki resimlerimden olmaması yani çok küçük oralarda. Eğer müsaitseniz tabii  şimdiden teşekkürler  Umarım beğenirsin ^^ lütfen uygun olan biri bana karayip korsanları imza veya avatarı yapabilir mi?
 ve  Umarım sen de beğenirsin  çok güzel ellerine sağlık:D acaba uygun ve iyi kalpli çalışkan(yağcılık)biri narnia günlükleri yada losttaki sawyer(josh holloway) veya pinhani imza veya avatarı yapabilir mi pinhani için gerçekten çok memnun olurum:D  (cümle yamuk oldu) Yapıcam ben 
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #174 : Haziran 26, 2008, 10:11:00 » |
|
Bu olur mu??
|
|
|
|
|
|
E=mc² Fan ClubKatılmak için.. Tık!.. Japonları seviyorum!
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #175 : Haziran 26, 2008, 10:53:14 » |
|
will smith'in hancock ve i am legend imza ve avatarı istemiştim ama güme gitti heralde... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #176 : Haziran 26, 2008, 10:59:44 » |
|
Ricanız yerine getirilmedi diye bu kadar ısrarcı olmanıza bir gerek var mı yahu? Yapmazlar yapmazlar alla alla. Benimkini de yapmadılar; ama yapmaya mecbur değiller ki. Biz millet olarak böyleyiz zaten  Yardım etmeye çalışan, iyi niyetli insanları sömürmeden duramayız. Daha önce defalarca başıma geldi, ondan biliyorum. Not: bruww, sözüm sadece sana değil. Kişisel algılama.
|
|
|
|
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
Pinktasticc
|
 |
« Yanıtla #177 : Haziran 26, 2008, 11:03:10 » |
|
bruww ben senin için bişiler yapabilirim sanırım ^_é
hemen başlıyorum ^^
|