|
bngi
|
 |
« Yanıtla #90 : Haziran 24, 2008, 21:58:54 » |
|
Haa karayip korsanlarına da destek veriyorum ayrıca yapılırsa eğer indregandi yapıcam onları da 
|
|
|
|
|
|
Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
|
|
|
|
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #92 : Haziran 24, 2008, 22:04:25 » |
|
Bende Ginny li imza veya avatar istesem? Lily de olabilir çok sorun değil. Tek istediğim 1. 2. flimdeki resimlerimden olmaması yani çok küçük oralarda. Eğer müsaitseniz tabii  şimdiden teşekkürler  Umarım beğenirsin ^^ lütfen uygun olan biri bana karayip korsanları imza veya avatarı yapabilir mi?
 ve  Umarım sen de beğenirsin 
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #93 : Haziran 24, 2008, 22:06:08 » |
|
Ben de Zachary Levi istiyorum  İmza olsun.Orta şekerli  ve slm bana da bir kate Jack imza avatar takım yapa bilir misiniz ? bunlarıda aldım 
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #95 : Haziran 24, 2008, 22:24:45 » |
|
çalışmalar muhteşem hepsine ayrı ayrı bttim  slm bana da bir kate Jack imza avatar takım yapa bilir misiniz ? bnde yapmak istiyorum bi tane jack&kate  bi kaç dakika içnde hazır olur 
|
|
|
|
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
|
pesimist_RG
|
 |
« Yanıtla #96 : Haziran 24, 2008, 22:25:52 » |
|
Bende Ginny li imza veya avatar istesem? Lily de olabilir çok sorun değil. Tek istediğim 1. 2. flimdeki resimlerimden olmaması yani çok küçük oralarda. Eğer müsaitseniz tabii  şimdiden teşekkürler Peki çizim olsa olur mu ? O resimlere sempati duyuyorum da 
|
|
|
|
|
|
 S U P E R N A T U R A L Hayran Kulübü
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #97 : Haziran 24, 2008, 22:27:39 » |
|
çalışmalar muhteşem hepsine ayrı ayrı bttim  slm bana da bir kate Jack imza avatar takım yapa bilir misiniz ? bnde yapmak istiyorum bi tane jack&kate  bi kaç dakika içnde hazır olur  Bir kaç dakika .... Ne güzel ya ben bir denesem bir kaç saat derdim heralde 
|
|
|
|
|
|
Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
|
|
|
|
pesimist_RG
|
 |
« Yanıtla #98 : Haziran 24, 2008, 22:28:45 » |
|
Bende Ginny li imza veya avatar istesem? Lily de olabilir çok sorun değil. Tek istediğim 1. 2. flimdeki resimlerimden olmaması yani çok küçük oralarda. Eğer müsaitseniz tabii  şimdiden teşekkürler  Umarım beğenirsin ^^ lütfen uygun olan biri bana karayip korsanları imza veya avatarı yapabilir mi?
 ve  Umarım sen de beğenirsin  Wuu karayip korsanları süper olmuş ya emeğine sağlık 
|
|
|
|
|
|
 S U P E R N A T U R A L Hayran Kulübü
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #100 : Haziran 24, 2008, 22:34:20 » |
|
Şey ben direk milli takım demiştim ama havada kaldı galiba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_LİLY_
Ruh İkizliği!? Artık varlığına inanmaya başladım o.O
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #101 : Haziran 24, 2008, 22:37:07 » |
|
 ve  Umarım sen de beğenirsin  Çok teşekür ederim çok güzel olmuş Bende Ginny li imza veya avatar istesem? Lily de olabilir çok sorun değil. Tek istediğim 1. 2. flimdeki resimlerimden olmaması yani çok küçük oralarda. Eğer müsaitseniz tabii  şimdiden teşekkürler Peki çizim olsa olur mu ? O resimlere sempati duyuyorum da  Evet hatta daha bile ii olabilir. Bazı çizimler çok hoşuma gidiyor. Sen kafana göre takıl 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B_Mert
Süt
|
 |
« Yanıtla #103 : Haziran 24, 2008, 22:39:20 » |
|
ve verdim   ve  bu da bannerisi   yağğğ  flood yapmışım. ne yapacuk şimdi  özür dilerim herkesten  çok sağ ol çok güzel olmuş  ellerine sağlık ------------- sende yap mls_hp aaa elimde biraz fazla bulunur  sağ ol
|
|
|
|
|
|
pesimist_RG ye teşekkürler
|
|
|
|
|