|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #75 : Haziran 24, 2008, 20:26:23 » |
|
bende chris evans'ın avatarını istiyorum mümkünse
Ben yaparım! ^^ ay çok sağol canım çok sevinirim 
|
|
|
|
|
|
„ℓαηєт σℓѕυη вєℓℓα!“ ∂є∂ι ηєƒєѕ ηєƒєѕє. “вєηιм ѕσηυм σℓα¢αкѕιη, уємιη є∂ιуσяυм вєηι öℓ∂üяє¢єкѕιη.”
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #79 : Haziran 24, 2008, 21:30:09 » |
|
Melis seninki süper olmuş  Bu da benden   imageshack delirmiş ya yükleyene kadar canım çıktı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #81 : Haziran 24, 2008, 21:34:16 » |
|
Oo Arda'lar süpeeer! Yasak falan değil di mi futbolcular ? Ama çok beğendim yani cidden 
|
|
|
|
|
|
When the silence beckons, And the day draws to a close, When the light of your life sighs, And love dies in your eyes, Only then will I realise, What you mean to me..
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #82 : Haziran 24, 2008, 21:38:38 » |
|
öncelikle tşk.ederm beğenmenize sevndm  Meryem snnkide muhteşem olmş  salihacıım avatarlar harika  futbolcu..yasak değildir heralde  bide milli takım fln ya değildir heralde ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #84 : Haziran 24, 2008, 21:41:45 » |
|
Ben de Zachary Levi istiyorum  İmza olsun.Orta şekerli 
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #85 : Haziran 24, 2008, 21:42:44 » |
|
Arkadaşlar içinizde müsait olanlardan bir ricam olacak yalnız sürpriz olacağı için burdan belirtmek istemiyorum .Benimle ö.m ile konuşabilir mi? Yapabilecek olanlar ö.m atarsa ona açıklama yapıcağım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 24, 2008, 21:50:02 Gönderen: Marissa »
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #87 : Haziran 24, 2008, 21:48:24 » |
|
Bende Ginny li imza veya avatar istesem? Lily de olabilir çok sorun değil. Tek istediğim 1. 2. flimdeki resimlerimden olmaması yani çok küçük oralarda. Eğer müsaitseniz tabii  şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dnzdnz
Süt
|
 |
« Yanıtla #88 : Haziran 24, 2008, 21:50:41 » |
|
lütfen uygun olan biri bana karayip korsanları imza veya avatarı yapabilir mi?
|
|
|
|
|
|
 LUMOS:YAŞASIN HARRY POTTER CAFE:NOX I LOVE YOU JOHNNY (DEPP)
|
|
|
|
|
|