AsittiR
Süt
Çok yazık oLdu =((
|
 |
« Yanıtla #120 : Temmuz 01, 2008, 19:51:03 » |
|
Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #122 : Temmuz 01, 2008, 22:17:41 » |
|
uzun zamandır koymuyorum koyuyum bari yorumlarınızı bekliyorum   bir ressamın yaptığı fotoya bakarak yaptım  harry hermione ve ron voldemorta karşı  :D  fotoğrafıma bakarak yaptım nasıl olmuş?   ben   deniz kızları  gölgeleme çalışması  sınıf ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #123 : Temmuz 01, 2008, 22:27:28 » |
|
Hmm gayet güzel olmuş bence  bir iki şey dikkatimi çekti. Bence portre çizerken yüz hatlarını kurşun kalemle çiz  Ve belkide eşyaların birbirlerine göre konumlarına biraz daha dikkat etmelisin  . Ama yine de çok hoş çizimlerin benim dediklerim artıdan yapabileceklerin  . Emeğe saygı sonsuz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #124 : Temmuz 01, 2008, 22:31:32 » |
|
tavsiyelerin için teşekkür ederim lily  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Godric Gryffindor
|
 |
« Yanıtla #125 : Temmuz 01, 2008, 22:34:22 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 01, 2008, 22:41:43 Gönderen: Godric Gryffindor »
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #126 : Temmuz 01, 2008, 22:35:02 » |
|
tavsiyelerin için teşekkür ederim lily  ) Bi şey değil canım. Bende resim çizerim hoş becerebildiğimi pek söyleyemem ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #127 : Temmuz 01, 2008, 22:36:40 » |
|
çalışman çok fantastik ve ben fantastiğe bayılırım  güzel olmuş Godric Gryffindor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Godric Gryffindor
|
 |
« Yanıtla #128 : Temmuz 01, 2008, 22:42:24 » |
|
teşekkür ederim beğenmene sevindim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #129 : Temmuz 01, 2008, 22:47:54 » |
|
benim bir özelliğim olsagerek resimlerimde insanların kafalarını çok büyük yapıyorum  :D tavsiyelerin için teşekkür ederim lily  ) Bi şey değil canım. Bende resim çizerim hoş becerebildiğimi pek söyleyemem ama  genelde "hoş becerebildiğimi pek söyleyemem" diye söyleyenlerin çok güzel resim yeteneği oluyor ama  seninde resimlerini görmek isterim;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #130 : Temmuz 01, 2008, 22:49:56 » |
|
benim bir özelliğim olsagerek resimlerimde insanların kafalarını çok büyük yapıyorum  :D tavsiyelerin için teşekkür ederim lily  ) Bi şey değil canım. Bende resim çizerim hoş becerebildiğimi pek söyleyemem ama  genelde "hoş becerebildiğimi pek söyleyemem" diye söyleyenlerin çok güzel resim yeteneği oluyor ama  seninde resimlerini görmek isterim;) Eheh şey ben bayadır resim koymayınca nasıl resim koyulduğunu pek hatırlamıyorum. Şey o konuda bilgilendirebilirsen beni neden olmasın  not: hayal kırıklığına uğrayabilirsin resimlerimi görünce  uyarayım dedim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #131 : Temmuz 01, 2008, 23:13:18 » |
|
benim bir özelliğim olsagerek resimlerimde insanların kafalarını çok büyük yapıyorum  :D tavsiyelerin için teşekkür ederim lily  ) Bi şey değil canım. Bende resim çizerim hoş becerebildiğimi pek söyleyemem ama  genelde "hoş becerebildiğimi pek söyleyemem" diye söyleyenlerin çok güzel resim yeteneği oluyor ama  seninde resimlerini görmek isterim;) Eheh şey ben bayadır resim koymayınca nasıl resim koyulduğunu pek hatırlamıyorum. Şey o konuda bilgilendirebilirsen beni neden olmasın  not: hayal kırıklığına uğrayabilirsin resimlerimi görünce  uyarayım dedim. elbette yardımcı olurum http://www.harrypottercafe.com/forum/yardimlasma/resim_eklemek-t3803.0.htmlburdan öğrene bilirsin  herkesin kendine özgü bir yeteneği vardır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AsittiR
Süt
Çok yazık oLdu =((
|
 |
« Yanıtla #132 : Temmuz 02, 2008, 11:08:07 » |
|
Deniz enişte süper olmuşlar  Çok sevdim  Meryem bilmem farkında mısın ben kızım =D Saol ayrıca =))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #133 : Temmuz 17, 2008, 21:10:03 » |
|
hepsi harika olmuş. birinci sayfadakiler özellikle güzel. emeğinize sağlık arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pinktasticc
|