Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 15:38:08  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: MisSLand | Küçük Kardeşin Çalışmaları...  (Okunma Sayısı 1935 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MisSGuaRD
zemnüröG ~
Köpüklü Kapuçino

яǝʎmɐs ツ

Üyelik Bilgileri
« : Mart 22, 2008, 23:25:44 »

Ben bütün yaptığım çalışmaları bu başlık altında toplayacağım..Başka yaptığımda başka konu açmayacağım..Kısacası burası benim yerim..

Marissa abla'mm için..

A-İ Takım

Monsieur Arna..

Lostt

Robin Hood

devamı gelecek...
« Son Düzenleme: Eylül 20, 2008, 14:39:06 Gönderen: MisSGuaRD » Logged

Wonderful, marvellous, marvelous, fabulous, gorgeous, fantastic, fantastical, yummy, beautiful, bully, cool, corking, groove, groovy, phenomenal, prodigious, ripping, scrumptious, splendid, swell, wicked, wizard, wondrous, extraordinary, marvel, fabelhaft, famos, glorios, klasse, au poil, merveille, prodige, wunderbar, 带劲, 精彩, 美妙, 妙, 玅, 奇妙, 雄伟, 咺, 曜, 烨, 旖旎, 优秀, pfundig, bewundernswert, brillant, fabelhaft, herrlich, klasse, fantastico, magnifico, stupendo, meraviglia, phantastisch, wunder, wunderbar, ausgezeichnet, sagenhaft, чудесный, дивный, потрясающий, диковина, диковинка, гений, fantástico, estupendo, maravilloso, impresionante, θαυμαστός, رائع, مدهش, عجيب, بديع...
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: MisSLand | Küçük Kardeşin Çalışmaları...
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 15:38:08 »

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 22, 2008, 23:29:46 »

ayyyyyyy yerim seni bennn Sarılan  Sarılan hepsi çokkk güzelll . Ağlayan Ağlayan

en kısa zamanda kullanıcam(şu format işi olsun bilgisayarımda ) Sarılan Sarılan

teşekkürlerrrrr.

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
ginevra
CuLLen
Demleme Çay

TwiLight <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mart 22, 2008, 23:30:36 »

Marissa icin yaptiklarin güzel olmus ikisini bir arada görmeyide isteriz evlendiler masaldanda olsa  Kahkaha
Arna Belorn pek karizma cikmis kendileri  Hede Hödö
Robin'de yakisikli cocukmus
eline saglik  Sarılan

~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi.
Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim.
   Bir TwiLight Parodisi

Edward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 22, 2008, 23:42:28 »

hatta dayanamayıp değiştirdim saolll canım eline sağlık.devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
MisSGuaRD
zemnüröG ~
Köpüklü Kapuçino

яǝʎmɐs ツ

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 23, 2008, 00:11:45 »

Rica ederim Marissa ablacığım..sen iste yeter dedim..yetti..
devamını da yapacağım da şu aralar sınavlardan giremiyecek ve yapamayacağımı sanıyorum..

Marissa icin yaptiklarin güzel olmus ikisini bir arada görmeyide isteriz evlendiler masaldanda olsa  Kahkaha
Arna Belorn pek karizma cikmis kendileri  Hede Hödö
Robin'de yakisikli cocukmus
eline saglik  Sarılan

inş..görrürüz Sırıtan
ee zaten karizma abiii. Sırıtan
Robin pek yakışıklı değilde pek tatlı.. Sarılan
rica ederim... Sarılan

« Son Düzenleme: Temmuz 28, 2008, 15:01:34 Gönderen: MisSGuaRD » Logged

Wonderful, marvellous, marvelous, fabulous, gorgeous, fantastic, fantastical, yummy, beautiful, bully, cool, corking, groove, groovy, phenomenal, prodigious, ripping, scrumptious, splendid, swell, wicked, wizard, wondrous, extraordinary, marvel, fabelhaft, famos, glorios, klasse, au poil, merveille, prodige, wunderbar, 带劲, 精彩, 美妙, 妙, 玅, 奇妙, 雄伟, 咺, 曜, 烨, 旖旎, 优秀, pfundig, bewundernswert, brillant, fabelhaft, herrlich, klasse, fantastico, magnifico, stupendo, meraviglia, phantastisch, wunder, wunderbar, ausgezeichnet, sagenhaft, чудесный, дивный, потрясающий, диковина, диковинка, гений, fantástico, estupendo, maravilloso, impresionante, θαυμαστός, رائع, مدهش, عجيب, بديع...
Green Night
...Not Okay...
Demleme Çay

...Frank & Gerard....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 23, 2008, 00:29:30 »

Harika çalışmalar. Şiirler/Sıra sende şimdi de avatar ve imza mı? Harikasın gerçekten Kahkaha

not: Arna'lar harika olmuş en çok onları beğendim
« Son Düzenleme: Mart 23, 2008, 00:30:37 Gönderen: *_Duygu_* » Logged

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

HPC'deki 1. yılım :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 23, 2008, 00:35:40 »

hepsi süper Alkış ellerine sağlık.marissa için olanlar harika Kahkaha diğerleri de
MisSGuaRD
zemnüröG ~
Köpüklü Kapuçino

яǝʎmɐs ツ

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 23, 2008, 00:39:37 »

Aslında şiirden daha önce bu işlemler vardı..ama ne zamandır yapmıyordum..neyse yorumlarınız için teşşeküür ederim..iyi geceler dilemem çünkü bi yere gitmiorum bu gece Kahkaha

Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 23, 2008, 00:47:01 »

çok güzel olmu ellerine sağlık Alkış Alkış

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
MisSGuaRD
zemnüröG ~
Köpüklü Kapuçino

яǝʎmɐs ツ

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 23, 2008, 00:49:00 »

Teşekkür ederim..beğenmene sewindim..

BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 23, 2008, 13:05:14 »

çok güzel olmuşlar tebrikler

Gossip Girl Âşık
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Mart 23, 2008, 21:21:08 »

çok güzeller canım Kahkaha hele arna'lılar zaten müthiş biliosun o konudaki düşüncelerimi Dil Çıkaran

bu arada senden cesaret alıp bende çalışmalarımı koydum haberin olsun Dil Çıkaran Kahkaha

çok güzel yapıyosun, senin programlarından bulcam bende Dil Çıkaran kıskandım seni Dil Çıkaran Sırıtan

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Kurban bayramında görüşürüz :'(
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Mart 23, 2008, 21:27:15 »

bazı hareketli avatar ve imzalarda kullandığın geçişleri beğenmedim fotorafın netliğini bozmuş çünkü ama en sondaki Robin hoodlu imzadaki geçişler çok hoş olmuş

MisSGuaRD
zemnüröG ~
Köpüklü Kapuçino

яǝʎmɐs ツ

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mart 25, 2008, 14:42:14 »

seninkilerine bakcam az sora laila...

ewt çoğu bozuldu bende beğenmedim...ve bazıları da çok hızlı geçiyor çünkü ımagshack kapsamadığı için hızlandırmak zorunda kaldım..

ne ise yorumumlarınız için tşk ederim.. Aww

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mart 25, 2008, 16:56:32 »

Marissa abla'nın ki çok güzelmiş Kahkaha Âşık hele yeni durum düşünülürse [BPM'den Sırıtan ]

Arna Belorn'un resimleri de  güzel olmuş çok Kahkaha

lost sever olsaydım kapardım onları Sırıtan  Ama Heroes severim ben Âşık Hede Hödö

Robin  Hood Kahkaha Pek tatlı olmuş Kahkaha Eline sağlık Aww Bu arada MisS'in yeri Kahkaha ismi de çok şeker olmuş canım  devamlarını da bekliyoruz Kahkaha
« Son Düzenleme: Mart 25, 2008, 17:05:11 Gönderen: holy_solemn » Logged

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for