|
Harley Quinn
|
 |
« : Haziran 05, 2008, 17:32:26 » |
|
[Gereksiz yere pek çok başlık açmış olduğumu farkedip sildim ve çalışmalarımı bi araya topladım ayrıca yenileride var] Bloodelf Laklak Luna Manga denemem  Bölüm 1 Joker Rii Kardeşler Ve Harley Quinn Poison Ivy Versiyo 1 Versiyon 2 Büyük Kediler Samuray Hatun VE SEVGİLİ KEDİM GÖLGE ANISINA...[/glow][/font][/color] 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 05, 2008, 17:41:55 Gönderen: Harley Quinn »
|
|
|
|
|
|
|
|
su perisi
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 05, 2008, 17:39:11 » |
|
Ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş  Daha önce de resimlerini görmüştüm ama bunlar çok hoşmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 05, 2008, 17:40:03 » |
|
canım Samuray Hatun gözükmüyor ,Gölgeyi çok şeker çizmizsin  sevgini belli etmişsin.Harley ler ise müthiş olmuş hele dil çıkartanı harikaaaa.kısaca çok iyisin .elcağızların dert görmesin. ah Samuray Hatun şimcik gözüküyor ve gözleri ,hareketleri ,saçı ,elbisesi harika.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 05, 2008, 17:44:15 Gönderen: Marissa »
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 05, 2008, 17:40:19 » |
|
vay vay vay...dicek hiç bişe gelmio aklıma hepsi süper ötesi özellikle joker çok güzel olmuş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 05, 2008, 17:43:20 » |
|
Uf çok süper acayip yetenek var. Elle çizip bilgisayarla boyama galiba? Ama aşırı beğendim yani
|
|
|
|
|
|
Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 05, 2008, 17:46:18 » |
|
Gölge hariç hepsi Elde çizim. Gölgeyi direk olarak Photoshopta çizdim. Samuray hatun'u da düzelttim. Herkese yorumları için teşşekkür ederim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 05, 2008, 17:46:56 Gönderen: Harley Quinn »
|
|
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 05, 2008, 17:56:40 » |
|
Yetenek diyorum, başka bi şey demiyorum!  Özellikle Harley Quinn ve Poison Ivy'ye bayldım! Ah ah nerede bende böyle çizimler...  Kıskandım şimdi bak! 
|
|
|
|
|
|
James 'Sawyer' Ford I'm losing my mind and you just stand there and stare as my world divides!
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 05, 2008, 18:00:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 05, 2008, 18:14:30 » |
|
Gölgesinden korktuğu için adı gölgeydi ama korkma işini çok abarttığı için kalp krizinden öldü...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
battle_on
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 05, 2008, 18:41:10 » |
|
Gerçekten harika çiziyorsun yahu imrendim bak.. Aslında ben de anime çizerim de henüz bu seviyeye gelmedim ama bu yaz gelirsem, çizimlerimi daha da qeliştirirsem burada yayınlarım canım.. Özellikle Samuray Hatun adlı resim müthiş olmuş, pozisyon ve qölqelendirme çizimleri süper. Allah vergisi yetenek, bi insanın, yalnız bi karakalemle kağıda neler dökebildiqinin ispatı.. Ama önemli olan da yeteneği hayal qücünle birleştirip kullanabilmekte deqil mi zaten.  Aynı sırada çalışmaların da çok hoş olmuş. Hepsi çok hoşuma qitti qerçekten.. Seni tebrik etmek istiyorum.. Başarılarının devamını dilerim.. =))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 05, 2008, 18:59:13 » |
|
Gölgesinden korktuğu için adı gölgeydi ama korkma işini çok abarttığı için kalp krizinden öldü...
Gölge öldü mü? Olmaz ki ama. Musluktan su içen kediydi o. Kedi cennetindedir umarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 05, 2008, 19:04:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
|
|
|
|