|
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 30, 2008, 17:16:16 » |
|
en üstteki Bill biraz fazla 'kemikli' duruyo ama diğerleri çok hoş ellerine sağlık canımcım canım  Teşekkür ederim  eet biliorum bunları ben de orjinalleri var isteyene veririm puhahah saka tabi vermem kızdın hemen okurken di mi delidir hanım tmm cok güsel olmuş kabul ediorum ama sınawları aksattın ya nesee eline sağlık cnm Hadi canım kime veriyor muşsun  Bir kere orjinalleri ben de bile yok  Malum şu anda kendileri TH'nn elinde bulunmakta  Ayrıca derslerimi de aksatmadım :hıh: Yani sadece 11 saat harcamış olmam hepsine ne değiştirir ki  hepsi çok güzel olmuş canım ama beniim en çok hoşuma giden 2. resim ile 5. resim oldu emeğine sağlık  Çok teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dancolic
Süt
To KnOw ThE fUtUrE...rEtUrN tHe PaSt...
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 03, 2008, 12:43:57 » |
|
bende bi tokio hotel hayranı olarak ellerine sağlık diyorum çok güzel olmuşş  bence en güzeli sondaki bill resmi olmuş ama gustav resmi de güzel bencee 
|
|
|
|
|
|
WARNER BROS'U PROTESTO EDİYORUM!!
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 03, 2008, 18:05:48 » |
|
bende bi tokio hotel hayranı olarak ellerine sağlık diyorum çok güzel olmuşş  bence en güzeli sondaki bill resmi olmuş ama gustav resmi de güzel bencee  Çok teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 30, 2008, 18:26:56 » |
|
Çizme özürlü; ama çizmek zorunda olan bir insan olaraktan ( Hıı? Neydi bu şimdi?  ) ben çok beğendim  TH grubunu sevmem; ama iyi çizmişsin. Yalnız biraz daha fazla uğraş çizimlerin üzerinde. Mesela ben bir çalışma üzerinde 2 ay çalışan insanlar biliyorum  Çalınmasın diye ismini yazmışsın; fakat boşuna  Çalmak isteyen kişi onları iki dakikada siler. İnternete koyduğumuzda bir nevi çalınmasına izin vermiş oluyoruz aslında. Bunun sonu yok ne yapacaksın.
|
|
|
|
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 30, 2008, 19:13:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 30, 2008, 19:20:00 » |
|
Eline sağlık, gayet güzel çizmişsin  O çalabilecek olanlar ile ilgili ise ne desek boş
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
Raziel Neith
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 30, 2008, 19:23:37 » |
|
gayet güsel olmuşlar bununla ilgli bır eğitim görüyor musun yoksa dogla bır yetenek mı merak ettım 
|
|
|
|
|
|
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine... - Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 30, 2008, 20:04:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
battle_on
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 01, 2008, 02:14:29 » |
|
3 saat çalışmana deqecek çizimler çıkış ortaya.. Tebrikler.. Çok beğendim qerçekten.. Başarılarının devamını dilerim delidir.. =))  Çok hoş bi çizimin var..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 01, 2008, 02:17:47 » |
|
isimlerini bilmiyorum ama özellikle ikinci ve üçüncü resim çok güzel olmuş.. ellerine sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TokioandCinema
Süt
Ich bın nıch ıch
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 02, 2008, 06:47:43 » |
|
Süper süper süper çok güzel yapmışsın ellerine sağlık maşallah valla ben resim çizmeye çalışsam ortaya çıkan şeye gülersiniz 
|
|
|
|
|
|
Her şey sırayla yaşanmalı demiş birileri sı-ray-la... Tokio Hotel Hayran Kulübü
|
|
|
|
|