|
caerid lock
|
 |
« : Şubat 17, 2008, 17:05:19 » |
|
Her ne kadar acemi çalışması olsalar da (sadece brush kullandım çünkü) benim için çok değerli bu çalışmalar! Paylaşayım dedim, zaman içinde eklemeler yapacağım.......... ----------------------------- 17 Şubat 2008~----------------------------- ----------------------------- 19 Şubat 2008~--------------------------- 28 Şubat~
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 09, 2008, 17:52:54 Gönderen: caerid lock »
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 17, 2008, 18:39:28 » |
|
ohh tanrım gene mi sasuke  tebrikler  ve ve ve son resim..  işte bu kadar desem yerimi  harikasın  sasuke yazısıda harika bana izlemem için bir çağrımıdır nedir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 17, 2008, 19:08:51 » |
|
Neeee? İzlemedin mi yoksa? Evet efendim bu bir çağrıdır ama genel bir çağrı  Ve evet mutluyum en azından shopta hafifte olsa hareketli bir şeyler yapabildim! Teşekkür ederim Işıl 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 17, 2008, 19:22:32 » |
|
Teşekkür ederim inferius, kulüpten zaten biliyorsundur da Sasuke sevgim o kadar taştı ki böyle ek başlık açma gereği hissettim  Devamı daha da güzel olacak inş. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 17, 2008, 22:07:01 » |
|
Taşındı....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 09, 2008, 17:49:25 Gönderen: caerid lock »
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 17, 2008, 22:15:37 » |
|
Millet aşkından neler yapıyor yahu !  Tamam canım sen millet değilsin benim için  Lafın gelişi söyledim. Bizimkiler de tık yok anacım  İçinde Sasu olan herşey güzeldir. Haklısın Zeynep  Ben şunu çok beğendim  Nerde kullanacağımı sen çok iyi biliyorsun.
|
|
|
|
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 17, 2008, 22:29:33 » |
|
Benim halim çok feci! Acayip vurgun oldum bu imzalar bile aşkımı söndüremiyor  aman sönmesin de zaten şu dünyada bana ihanet edebilecek son kişi Sasuke'dir, onu da anime karakteri olmasına bağlıyorum  Hiç değilse bu açıdan içim rahat  Ve imzan şahane olmuş  buradaki değil sen anladın onu  ama bu da güzel...Ahh o sözler^^ İmzana koyduğun için teşekkür ederim canım  (Sonun başlangıcı....Karanlık Amca ile Ölüm Meleği...Alıntı yapayım dedim  Normalde şiirleri aklımda tutamam ama bunu ben yazdığımdan olsa gerek kalmış aklımda  )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 17, 2008, 22:30:53 Gönderen: caerid lock »
|
|
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 18, 2008, 00:48:11 » |
|
"I am an avenger"işte Sasuke nin ne olduğunu bu söz anlatıyor. Keşke benimde Gaara ya böyle şeyler yapabileceK yetenekte bir bilgisayarım olsaydı.Ama işte ne yaparsın. Çok güzeller Caelo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 18, 2008, 01:07:15 » |
|
Teşekkür ederim yorumun için  Aaaaa...Sen iste yeter (hoş istemedin de zaten gerek yok, zaten yapmayı planlıyordum!) Tamam bundan sonraki çalışmalarım Gaara üzerine olacak bakalım neler çıkacak ortaya! Ve bu bilgisayarın yeteneği değil.Öyle mi yoksa  Yok be Furkan, program olsun bunu yapacak, bir ilham kaynağı (bakınız ben de Sasuke  ) ve biraz da hayal gücü, ortaya şahane şeyler çıkartırsın sen de...Zaten elini attığın her şeyde beni geçiyorsun bunda da geçersin sen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 18, 2008, 01:11:47 » |
|
Gaara için teşekkür ederim çok memnun oldum. Ve bilgisayar şöyleki kaldırmıyor.Şu an internete bile zor giriyOrum.Daha doğrusu sadece internete giriyorum.Yani herhalde bir program biele indirsem dağılacak inanılmaz bir yavaşlık başladı.Yani yeni bilgisayar yolu göründü.Neyse elbetteki yetenek ve biraz konu üzerine sevgi herşeyi çözüyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OcToBeR
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 18, 2008, 13:16:14 » |
|
Vay be ne aşkmış diyesim geldi Zeynep abla Çok güzel olmuşlar ama  Çok beğendimm
|
|
|
|
|
|
Desmond: I love you, Penny. I’ve always loved you. I’m so sorry. I love you! Penny: I love you too. Desmond: I don’t know where I am, but– Penny: I’ll find you, Des– Desmond: –I promise– Penny: –no matter what– Desmond: –I’ll come back to you– Penny: –I won’t give up– P&D: I promise. I love you. 
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 18, 2008, 13:19:30 » |
|
Bildiğiniz aşklardan değil bu herkes anlayamaz ki bazen bile anlayamıyorum ya Teşekkür ederim canım, beğenmene sevindim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 19, 2008, 23:18:52 » |
|
Taşındı....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 09, 2008, 17:51:25 Gönderen: caerid lock »
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 20, 2008, 00:21:01 » |
|
İlkine aşık oldum ve imzama koyuyorum desem kızmazsın değil mi?  Gerçekten çok güzeller yahu *düşünür* Tebrik ederim maniciki ! 
|
|
|
|
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|