|
Harley Quinn
|
 |
« : Haziran 18, 2008, 10:40:03 » |
|
Avatar-İmza aramaktan sıkıldınız mı? İstediğiniz gibi avatar-imza bulamıyor musunuz? Muhteşem avatarlar-imzalar yapıyor ancak avatarlarınızı siz hariç kullanan yok mu? İşte tam size göre bir yer! İstediğiniz avatar ya da imzayı yada her ikisini birden sipariş verin sizin için yapacak birini bulalım  Üyeler arası yardımlaşmada son nokta!! İstediğiniz avatar ve imzanın konusunu(hangi kişi resminin bulunmasnı istediğinizde bu konu kapsamında) söyleyin. Avatar ve imza yapmak isteyen üyeler size yapsın. Not=Fratkal'a bu önerisi için teşşekkür etmeyi de unutmayın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 19, 2008, 12:40:12 » |
|
Gayet yerinde bir bölüm olmuş. Şiddetle ihtiyaç duyulan bir bölümdü. Gerekirse yardım ederim  Bu arada teşekkürler Başat  arada senden böyle iyi fikirler çıktığını görmek güzel 
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 19, 2008, 23:28:31 » |
|
Hazır eleman burda  Her türlü avatar-imza vs çeşitleri üşenmeden yapılır  Ve evet tek kişinin yapmaması daha güzel,'ay ben böyle yaptım ama beğenmeyecek,ay olmadı' gibi kasma durumlarını iyi bilirim..  Hee,duruma göre ilham perilerim kaçtığında siparişte verebilirim  Süper bir başlık,tam benlik... Not:Başat fikir sendenmiş ve harika bir fikir 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 19, 2008, 23:29:03 Gönderen: pansy »
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 20, 2008, 09:15:39 » |
|
başka bi hazır elemanda burda  böle bi bölüm açılması çok çok iyi olmuş katılıyorum bende ark.lara hem pansy nin dediği gbi öle kasma durumlarıda olamayacak tek kişi yapmadığında  nese kısacası isteyen herkese yardımcı olblrm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 20, 2008, 15:21:05 » |
|
İlk müşteri ben olabilirim  Bana How I met your mother la ilgili imza yapabilir misiniz ? Kişileri farketmez  Şimdiden teşekkür ederimm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 20, 2008, 18:13:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polyanna_(elif)
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 20, 2008, 18:15:40 » |
|
bana özge özberk imzası yapar mısınızz?ama çok tatlı bi resmi olsun...
|
|
|
|
|
|
Harry Potter Cafe ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 20, 2008, 18:19:38 » |
|
kesinlikle harika bir yer olmuş bende avatar ve imza istiyorum james ve oliver phelps yani ikizlein olduğu hoş birşey yapabilir misiniz???
|
|
|
|
|
|
 derlerki bir yerden sonra acımaz daha fazla zaten aşk kötü bir şaka anlmaya çalışma...
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 20, 2008, 19:09:12 » |
|
Vaov Pansy çok güzel olmuş çok teşekkür ederim