Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #435 : Temmuz 24, 2008, 18:39:34 » |
|
aaa çal tabi ayol.  iyi oluyor vallahi bu durum.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #436 : Temmuz 24, 2008, 18:41:40 » |
|
İyi oluyor bence de  Ve bir sanatçı resmim olmadığını yeni fark ettim 
|
|
|
|
|
|
Bayram süresince Mersin'de..
Yapabilseydim,ağlayabilseydim yanında,sokulsaydım sıcacık rüyalarına. Olmuyor, göz yaşının deymediği bahçede aşk,yetişmiyor. Uzağındaydı.Senleyken seni mutlu etmek...Kendimi daha bulamamışken. Yatağındaydı. Seninle bir ayrı korku...Kalbimi henüz uyandıramamışken Özür dilerim,bugün çıkıyorum hayatından.Korkma,kapıyı çok sert kapatmam. Bizim gibi olmasın yepyeni hayallerim. Suskun olma,sakın ağlama.
|
|
|
|
Pinktasticc
|
 |
« Yanıtla #437 : Temmuz 24, 2008, 18:56:59 » |
|
güzel çalışmalar merve devam et güzellik^^ Rica ederim canım... ha birde söz uçar yazı kalır söz uçar yazı kalır... .öneriniz ne doktor hanım ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #439 : Temmuz 24, 2008, 19:11:23 » |
|
İsteğim var Heroes temalı bir imza rica edebilir miyim acaba Aynısını tekrarlıyorum ve bir şey daha ekliyorum  Bir de Supernatural temalı, mümkünse bir tanesi sadece yazı olan şöyle karanlık temalı bir şey, diziye uygun  ve birinde de Sam ve Dean'in bulunduğu iki imza yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim  Çok oldu ama
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #441 : Temmuz 24, 2008, 19:53:38 » |
|
Çok mutlu olurum MisSGuaRD  Ben yarını beklerim ama  Dean'siz olmaz
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #442 : Temmuz 24, 2008, 20:23:38 » |
|
Popmundo'daki sanatçım Gıvıdı için sanatçı resmi arıyorum. Ayşe Abla'nın dediği gibi 489x66 boyutlarında. Gıvıdı,Reggae yolunda ilerleyen gayretli bir sanatçıdır  Alakalı bir şeyler ayarlayabilirseniz sevinirim  Bu arada sana da teşekkür etmek isterim Ayşe Abla,buraya yazma fikrini senden çaldım  canım bişi yaptım ama pek olmadı sanki  beğenmezsen sonra yenilerini yaparım  .bi de beğendiğin resmi koyarsan daha iyi olur  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #443 : Temmuz 24, 2008, 23:48:50 » |
|
Popmundo'daki sanatçım Gıvıdı için sanatçı resmi arıyorum. Ayşe Abla'nın dediği gibi 489x66 boyutlarında. Gıvıdı,Reggae yolunda ilerleyen gayretli bir sanatçıdır  Alakalı bir şeyler ayarlayabilirseniz sevinirim  Bu arada sana da teşekkür etmek isterim Ayşe Abla,buraya yazma fikrini senden çaldım  canım bişi yaptım ama pek olmadı sanki  beğenmezsen sonra yenilerini yaparım  .bi de beğendiğin resmi koyarsan daha iyi olur   Hii!Bayıldım,bayıldım! Çok sağol ^^
|
|
|
|
|
|
Bayram süresince Mersin'de..
Yapabilseydim,ağlayabilseydim yanında,sokulsaydım sıcacık rüyalarına. Olmuyor, göz yaşının deymediği bahçede aşk,yetişmiyor. Uzağındaydı.Senleyken seni mutlu etmek...Kendimi daha bulamamışken. Yatağındaydı. Seninle bir ayrı korku...Kalbimi henüz uyandıramamışken Özür dilerim,bugün çıkıyorum hayatından.Korkma,kapıyı çok sert kapatmam. Bizim gibi olmasın yepyeni hayallerim. Suskun olma,sakın ağlama.
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #444 : Temmuz 24, 2008, 23:56:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #445 : Temmuz 25, 2008, 11:05:10 » |
|
Arkadaşlar popmundo için şöle karizmatik,seksi fırlak bir avatar yaparmısınız bana.hani şöle animasyon tarzı yada şöle 4-5 resmin arka arkaya sunumu vs tam süperr olur.şimdiden saolunuz.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
mahmut16
Şeker

Slytherin
|
 |
« Yanıtla #446 : Temmuz 25, 2008, 18:34:54 » |
|
Arkadaşlar bende imza istiyordum içinde bellatrix'in bulunduğu, slytherin temali, slytherin arması olan bişi şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shahla
|
 |
« Yanıtla #447 : Temmuz 26, 2008, 16:57:08 » |
|
Harika oldu boyle bolumun acilmasi  =) peki bana Emma&Shahla nicki yapabilirmisin? imza da olur cnm
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür. Sonu yok bunun boşluklardan boşluk beğendim. Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim. Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim.
(Emre Aydin)
|
|
|
|
|
|
|
|