Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 07, 2008, 01:46:05  

Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 14. Bölüm: Geriye Kalanlar  (Okunma Sayısı 882 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*Skywalker*
Eniqmatic
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Temmuz 04, 2006, 01:25:50 »

on dördüncü bölüm ikinci ksım da yayınlandı.

http://www.harrypottercafe.com/unbroken_universe_1_14.php

son parça da biraz sonra yayınlanır Dil Çıkaran

ve 13. bölüm yedeklerini gönderdiğin için sağol animagi_black Kahkaha sana benden bi +bal Sırıtan

ve lunaaa, senden bu sözü duymak ayrı bi şeref Sırıtan ama asla senin kibin olamayız, gerçekleri de ayırt etmek lasım Kahkaha

üstelik bu bölüm üçümüzün ortak ürünü olduğu için ayrı bi güzel oldu bence Kahkaha ben bölümlerin altında bi kaç kişinin ismi yazınca daha çok seviyorum Kahkaha ortak çalışmak daha anlamlı oluyor Kahkaha özellikle bu hikayede Kahkaha

lafı bile olmas ne demek Göz Kırpan her zmnn
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 14. Bölüm: Geriye Kalanlar
« Eklendi: Ekim 07, 2008, 01:46:05 »

ŞeBo
Edward Cullen. (L)
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Temmuz 04, 2006, 01:36:34 »

ewtt gerçkten güsel gidio demek snape ii taraftaymşş Kahkaha UU'da sefdim snapei Dil Çıkaran Kahkaha dvmını bekliorm meraklaa Kahkaha

" Üç seyden emindim. Birincisi Edward bir vampirdi. Ikincisi, ne kadar baskin oldugunu bilemesem de onun bu vampir yani kanima susamisti. Üçüncüsü ise, kosulsuz ve geri dönülemez bir sekilde ona asik olmustum. "
Ozicano
Süt
*

Ejderha Mızrağı Manyağı...

ozicano2006@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : Temmuz 04, 2006, 01:44:44 »

3. kısım hala gelmedi biraz geç gelecek sanırım ama olsun ilk iki kısmı biraz doyurdu en azından Kahkaha :d

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #18 : Temmuz 04, 2006, 01:49:21 »

ahanda bitti Kahkaha kazamız mübarek olsun Sırıtan

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Ozicano
Süt
*

ozicano2006@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : Temmuz 04, 2006, 01:57:18 »

Hmm bitirdim çok güzel bir bölümdü, en güzel kısmı Severus'un kısmıydı. Artık o en sevdiğim karakterlerden biri oldu bu öyküde Kahkaha

Eh, bir bölüm daha bitti şimdi yine bekleyeceğiz cumartesiyi Kahkaha Ama bundan ileriki bölümler çok heyecanlı olacak gibi.. 18. bölüm de yaklaşıyor hem Kahkaha

bb1_girl
Şaşkın Şirine :D
Has Türk Kahvesi

JohNNy DePP ♥.♥.♥ =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Temmuz 04, 2006, 13:38:32 »

ee niye bi konu açmadınıs yahu Dil Çıkaran
oraya yapardık yorumlarımısı Sırıtan
neyse Gözlerini Deviren Dil Çıkaran

ay yazık yahu woodun anne babası ölmüş Ağlayan böhühüü Ağlayan pff inş. ölüm olmasın bundan sonra yahu.. ii taraftan...

bu james tüm weasleyleri askaban projesinde çaliştiriyo anlaşılan Hede Hödö neyse charlienin başına gelen billin başına gelmesinde Gözlerini Deviren

~~
aaa çok şaşirdim Kahkaha
ilk defa hikaye başladığından beri voldiyi gördük sanısam Kahkaha
yalnıs Sprout bitki bilim hocası değilmiydi yahu Gözlerini Deviren
ne alaka yani anlamadım onu Gözlerini Deviren
acaba voldi snape in casus olduğunu öğrense ne yapar yahu Gözlerini Deviren
ehuheh düşünmesem daha ii bi olur gibime geliyo Sırıtan
vede o ne iksiriydi,kimin üstünde deney yaptılar Gözlerini Deviren
anlamadım yahu..
bille ilgili bişidir belkim...
çünkü snape askabanda iken galiba billde askabandaydı..
~~

ay bill gitti yahu Ağlayan bi garip oldum Kararsız kaç bölümdür gitçeğini biliyodum ama şimdi okuyunca arthurun düşüncelerini falan Ağlayan

çok heycanlı olmaya başladı yahu Gözlerini Deviren

neyse bu bölüm bana çok kısa geldi nedense..

lunatic, Luthien ve Fantasticc  çeviri için çooooooooooooooooooook sağolun yahu Kahkaha
ellerinise sağlık Sırıtan

Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt)
Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon)
Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves)
İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro)
Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney)
Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey)
Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire)
Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!
ŞeBo
Edward Cullen. (L)
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Temmuz 04, 2006, 14:45:50 »

yine süper bi bölümdü heyecanlı fln bölee Dil Çıkaran aklımda soru işaretcikleri kalmasına rağmen çok güsel bi bölümdüüü Kahkaha Kahkaha aii biillle bişi olmasın yha Ağlayan  molly öğrenince napcak acaba Üzgün tıfılları göremedik ama olsun woldi wardı bunda da Dil Çıkaran Kahkaha yukardada dediğim gibi UU'da sefdim snapei woldi için çalı$mıo ne de olsa Dil Çıkaran Kahkaha Dil Çıkaran  we o deney olayını çok merak ettim yhaaa Gözlerini Deviren...neysemmm ahh ahh bitmesine çok azzz kaldı Gözlerini Deviren çok meraak ediormmm Ne? Kahkaha luthien lunatic we fantasticc ellerinise sağğlık çeviri için te$$krler Kahkaha

" Üç seyden emindim. Birincisi Edward bir vampirdi. Ikincisi, ne kadar baskin oldugunu bilemesem de onun bu vampir yani kanima susamisti. Üçüncüsü ise, kosulsuz ve geri dönülemez bir sekilde ona asik olmustum. "
Ozicano
Süt
*

ozicano2006@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #22 : Temmuz 04, 2006, 15:30:11 »

K.A.Ç.AK.'ların eksiğini pek hissetmedim bu bölümde. Özellikle Voldemort'un gelmesi beni çok sevindirdi. Önceki 13 bölümde Voldemort çok arka planda kalıyor diye üzülüyordum.

Bu arada geçen bölümlerde de Snape'in bu öyküde güvenilir olduğuna dair kanıtlar vardı ama bu bölümde tamamen emin olduk artık Kahkaha Yazık Snape'e ya. Keşke Rowling de böyle yazsaydı. Ama hep Harry'nin gözünden yazdığı için ondan aşka kimsenin düşüncelerini bilmiyoruz ki.... Üzgün

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #23 : Temmuz 04, 2006, 17:54:28 »

K.A.Ç.AK.'ların eksiğini pek hissetmedim bu bölümde. Özellikle Voldemort'un gelmesi beni çok sevindirdi. Önceki 13 bölümde Voldemort çok arka planda kalıyor diye üzülüyordum.

Bu arada geçen bölümlerde de Snape'in bu öyküde güvenilir olduğuna dair kanıtlar vardı ama bu bölümde tamamen emin olduk artık Kahkaha Yazık Snape'e ya. Keşke Rowling de böyle yazsaydı. Ama hep Harry'nin gözünden yazdığı için ondan aşka kimsenin düşüncelerini bilmiyoruz ki.... Üzgün

evet snape son derece güven verici görünüyo di mi Kahkaha ama luthien'in bana söylediklerine bakırlırsa bizi epey şaşırtabilirmiş Dil Çıkaran sadece o değil. gerçekten iyi tarafta olan insanlar da ilerde bizi şaşırtabilecekmiş. ama daha ona çok var Hede Hödö siz hele bi on sekizinci bölümü ni görün de ondan sonra asıl teorileri yapmaya başlarız Kahkaha (aslında 18'de şok olacaksınız ve şok olduğunuz olay, sanırsam ondokuzuncu bölümde açıklanacak Kahkaha)

ve roeling konusunda söylediğin şeye sonuna kadar katılıyorum. bu hikayede başkalarının gözünden durumu inceleyebiliyoruz. gerçekten farklı bi deneyim oluyo Kahkaha robin'in ellerine sağlık Sırıtan
« Son Düzenleme: Temmuz 04, 2006, 17:56:01 Gönderen: Fantasticc » Logged

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

shu_damla
ஷº Đąறζ Ăº ஷ
Telve

нєунαт αуαкℓαяıмıη вιçιмιηι ∂єğιşтιя∂ιм

shu.hp_dmla@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Temmuz 04, 2006, 19:45:10 »

~~
aaa çok şaşirdim Kahkaha
anlamadım yahu..
~~

snape müdür yardımcılığından atılırsa eğer, yerine sprout geçiçek sanırsam. o yüsden öle dedi. Gözlerini Deviren
bende bill'in gitmesine çok üzüldm. babasının tepkisi falan böle beklemiodm açıkçası. süper bi bölüm olmuş. çeviren arkadaşlara teşekkürler.Kahkaha

One book to charm them all and in gladness bind them.
~Bunu açıklamayacağım, ama size büyü yaptığımı tahmin etmişsinizdir.~[
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #25 : Temmuz 04, 2006, 20:44:01 »

~~
aaa çok şaşirdim Kahkaha
anlamadım yahu..
~~

snape müdür yardımcılığından atılırsa eğer, yerine sprout geçiçek sanırsam. o yüsden öle dedi. Gözlerini Deviren
bende bill'in gitmesine çok üzüldm. babasının tepkisi falan böle beklemiodm açıkçası. süper bi bölüm olmuş. çeviren arkadaşlara teşekkürler.Kahkaha

ya orda sanırım espri yapıyor. sprout bitkibilim profu, eğer snape olmazsa quirell'la o ilgilenir demek istiyo healde Dil Çıkaran yani quirell'a ot demek istiyo olabilir Kahkaha auhauahuha...

bb1_girl
Şaşkın Şirine :D
Has Türk Kahvesi

JohNNy DePP ♥.♥.♥ =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Temmuz 04, 2006, 21:09:07 »

sadece espri amaçlı söylenmiş bi sözmü yani Üzgün
snape ordan çıkarsa lupin quirelli  spourta kontrol ettirirse bu voldinin işine gelmes diye düşünüyorum bnde aslında Dil Çıkaran ..

Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt)
Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon)
Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves)
İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro)
Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney)
Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey)
Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire)
Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!
SuMMeR
Twilighter
Role Playing
Telve

B E L L A C U L L E N T E A M

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #27 : Temmuz 05, 2006, 13:10:38 »

Okudumm.Bu bölümü de bi ayrı sevdim ben.Bu 3. favori bölümüm oldu. Kahkaha

Öncelikle voldemort'un gelmesine çok sevindim bu bölümde.Ayrıca Snape'in iyi olduğu anlaşıldı.Umarım böyle devam ederde onun hakkında bir sürpriz yaşamayız.Çünkü Snape Lily ve Bellayla birlikte en sefdiğim karakterlerden biri olmaya başladı. Kahkaha

Bazen eski HP kitaplarını okurken bi garip oluyorum.Herkesler değişik değişik.  Sırıtan

Sanrım Snape Azkabandayken bahsedilen deney Bill'di.Muhtemelen Crucio Lanetini deniyolardı Ağlayanı.Ama benim merak ettiğim neden Verisaterum vermiolar.Tamam daha insanca falan ama sonuçta daha kesin bir sonuç alırlar değil mi?

Ben de K.A.Ç.A.K. ların eksikliğini hissetmedim fazla.Woldi olunca  Kahkaha

Sprout olayını ben de anlamadım  Gözlerini Deviren .Espri mi yapıo orda?Öyleyse jeton bende bayağı bir geç düşüo. Utanmış

4 bölüm sonra 18. bölüm geliooo.Yani 1 ay.Aslında tam bir ayda değil çünküdiğer bölüm inşallah bu hafta cumartsei gelicek  Kahkaha

Son olarak sözümü bitirirken  Dil Çıkaran
Fantasticc, Luthien vede Lunatic'e çok teşekkür ederim..  Gülümseyen 

“‘And so the lion fell in love with the lamb…,’ he murmured. I looked away, hiding my eyes as I thrilled to the word.
‘What a stupid lamb,’ I sighed.
‘What a sick, masochistic lion.’”
   – Edward and Bella

~ sensin snack..  :|
cisi
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Temmuz 05, 2006, 14:16:51 »

süper bir bölümdü yine ya.. arthur zavallı ya çok üzüldü. onun yerinde olmak istemezdim. ayrıca bu snape giderek kanım ısınıyor. süper bi casus. ve şu deney oldukça merak uyandırıcı. bill artık azkabanda burdan sonrası çok heyecanlı olcak. ayrıca 18. bölüm yaklaştıkça heyecanımız artıyor ne ollcağına dair. umarım bu  bir ay çabuk geçer.
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Temmuz 06, 2006, 18:57:12 »

ayy okudum we sonunda yorum yapabilorm Kahkaha walla snape i çok sewdim ben bu hikayede yaaaaa Kahkaha herçi hpde de sewiodm ya nese Kahkaha ama arthurla molly e yazık yaww onlar da sonuç olarak yoldaşlığın üyeleri bnce görew amaçlı gittiği söylenmeliydi onlara, yakalandı die düşünüp üzülmelerindense oğullarının kahraman olduğunu anlarlardı hç deilse.  Neese sewgili fantasticc, luth we lunatic'e burdan saygılarımı sunuorm ellerinize sağlık süper çewirmişsinizzz Kahkaha

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: