|
*Skywalker*
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 04, 2006, 01:25:50 » |
|
on dördüncü bölüm ikinci ksım da yayınlandı. http://www.harrypottercafe.com/unbroken_universe_1_14.phpson parça da biraz sonra yayınlanır  ve 13. bölüm yedeklerini gönderdiğin için sağol animagi_black  sana benden bi +bal  ve lunaaa, senden bu sözü duymak ayrı bi şeref  ama asla senin kibin olamayız, gerçekleri de ayırt etmek lasım  üstelik bu bölüm üçümüzün ortak ürünü olduğu için ayrı bi güzel oldu bence  ben bölümlerin altında bi kaç kişinin ismi yazınca daha çok seviyorum  ortak çalışmak daha anlamlı oluyor  özellikle bu hikayede  lafı bile olmas ne demek  her zmnn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozicano
Süt
Ejderha Mızrağı Manyağı...
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 04, 2006, 01:44:44 » |
|
3. kısım hala gelmedi biraz geç gelecek sanırım ama olsun ilk iki kısmı biraz doyurdu en azından  :d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 04, 2006, 01:49:21 » |
|
ahanda bitti  kazamız mübarek olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozicano
Süt
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 04, 2006, 01:57:18 » |
|
Hmm bitirdim çok güzel bir bölümdü, en güzel kısmı Severus'un kısmıydı. Artık o en sevdiğim karakterlerden biri oldu bu öyküde Eh, bir bölüm daha bitti şimdi yine bekleyeceğiz cumartesiyi  Ama bundan ileriki bölümler çok heyecanlı olacak gibi.. 18. bölüm de yaklaşıyor hem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozicano
Süt
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 04, 2006, 15:30:11 » |
|
K.A.Ç.AK.'ların eksiğini pek hissetmedim bu bölümde. Özellikle Voldemort'un gelmesi beni çok sevindirdi. Önceki 13 bölümde Voldemort çok arka planda kalıyor diye üzülüyordum. Bu arada geçen bölümlerde de Snape'in bu öyküde güvenilir olduğuna dair kanıtlar vardı ama bu bölümde tamamen emin olduk artık  Yazık Snape'e ya. Keşke Rowling de böyle yazsaydı. Ama hep Harry'nin gözünden yazdığı için ondan aşka kimsenin düşüncelerini bilmiyoruz ki.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 04, 2006, 17:54:28 » |
|
K.A.Ç.AK.'ların eksiğini pek hissetmedim bu bölümde. Özellikle Voldemort'un gelmesi beni çok sevindirdi. Önceki 13 bölümde Voldemort çok arka planda kalıyor diye üzülüyordum. Bu arada geçen bölümlerde de Snape'in bu öyküde güvenilir olduğuna dair kanıtlar vardı ama bu bölümde tamamen emin olduk artık  Yazık Snape'e ya. Keşke Rowling de böyle yazsaydı. Ama hep Harry'nin gözünden yazdığı için ondan aşka kimsenin düşüncelerini bilmiyoruz ki....  evet snape son derece güven verici görünüyo di mi  ama luthien'in bana söylediklerine bakırlırsa bizi epey şaşırtabilirmiş  sadece o değil. gerçekten iyi tarafta olan insanlar da ilerde bizi şaşırtabilecekmiş. ama daha ona çok var  siz hele bi on sekizinci bölümü ni görün de ondan sonra asıl teorileri yapmaya başlarız  (aslında 18'de şok olacaksınız ve şok olduğunuz olay, sanırsam ondokuzuncu bölümde açıklanacak  ) ve roeling konusunda söylediğin şeye sonuna kadar katılıyorum. bu hikayede başkalarının gözünden durumu inceleyebiliyoruz. gerçekten farklı bi deneyim oluyo  robin'in ellerine sağlık 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 04, 2006, 17:56:01 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 04, 2006, 20:44:01 » |
|
ya orda sanırım espri yapıyor. sprout bitkibilim profu, eğer snape olmazsa quirell'la o ilgilenir demek istiyo healde  yani quirell'a ot demek istiyo olabilir  auhauahuha...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cisi
Süt
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 05, 2006, 14:16:51 » |
|
süper bir bölümdü yine ya.. arthur zavallı ya çok üzüldü. onun yerinde olmak istemezdim. ayrıca bu snape giderek kanım ısınıyor. süper bi casus. ve şu deney oldukça merak uyandırıcı. bill artık azkabanda burdan sonrası çok heyecanlı olcak. ayrıca 18. bölüm yaklaştıkça heyecanımız artıyor ne ollcağına dair. umarım bu bir ay çabuk geçer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 06, 2006, 18:57:12 » |
|
ayy okudum we sonunda yorum yapabilorm  walla snape i çok sewdim ben bu hikayede yaaaaa  herçi hpde de sewiodm ya nese  ama arthurla molly e yazık yaww onlar da sonuç olarak yoldaşlığın üyeleri bnce görew amaçlı gittiği söylenmeliydi onlara, yakalandı die düşünüp üzülmelerindense oğullarının kahraman olduğunu anlarlardı hç deilse. Neese sewgili fantasticc, luth we lunatic'e burdan saygılarımı sunuorm ellerinize sağlık süper çewirmişsinizzz 
|
|
|
|
|
|
The Seven Deadly SinsSuperbia Luxuria Gula Avaritia Acedia Ira Invidia
|
|
|
|