Mysterious
Süt
kontrol ET...!
|
 |
« Yanıtla #45 : Haziran 26, 2006, 17:04:56 » |
|
Güzel seriye benziyor zaten o seri yüzünden üye oldum Çeviren arkadaşın eline sağlık diğer bölümlerin birazını okudum.
|
|
|
|
|
|
Bahaneler her zaman işe yarar. Yapmak istemediğiniz şeyler için...!
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #46 : Haziran 26, 2006, 17:06:17 » |
|
hoşgeldin Mysterious  çeviriyi ortaklaşa yapıyoruz, ama genel olarak luthien üstlendi  çünkü hikayeyi ilk keşfeden ve kanımıza işleyen oydu  ama lunatic ve sinek de epey yardımda bulundu tabi  neyse... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mysterious
Süt
kontrol ET...!
|
 |
« Yanıtla #47 : Haziran 26, 2006, 17:16:22 » |
|
Teşekkür ederim.Zaten epeydir üye olmayı istiyordum ama pek vakit bulduğumu söyleyemem.Sadece hikayelerinizi okuyabiliyordum.Foruma da göz gezdirdim güzel gibi geldi ve üye oldum.2.bölümde güzel olmuş ve çeviriler gerçekten iyi.
|
|
|
|
|
|
Bahaneler her zaman işe yarar. Yapmak istemediğiniz şeyler için...!
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #48 : Haziran 26, 2006, 17:19:30 » |
|
biz de pek vakit ayıramıyoruz aslında  kısıtlı zamanlarda yapıyoruz bişeyler  neyse, sana iyi okumalar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radceliffe
--..-- dél!f --..--
Krema

hayata gülümse..!?
|
 |
« Yanıtla #49 : Aralık 13, 2006, 22:24:30 » |
|
baktım ama bulamadım kesin wardırda!ben şeyi sorcaktım unutulmayan sözler kaç bölümden oluşuyo 45 miydi??bide robin 2 kitap yazdı sadece dimi???
|
|
|
|
|
|
... hep birşeyle içinde kaybolduk sessizce, tükendi umutlar yaşanmadan gizlice ... gelecek güzel günlere gebeydi kürtaj ettiler ! ... neden konuşmadın benimle, neden gitmedin vakitlice, neden durdun öylece ... siliyorum bütün hatıraları ardımda bisürü '' belki '' '' acaba '' bir okadarda '' keşke '' bırakarak !! ... hani zaman herşeye ilaç ya yalanmış hani aşklar hep gelip geçer ya kalırmış ... düşlerde kal ..! ...mutluluk bile acı veriyor çünkü sonu var biliyorum ... herşey hakkında hiçbişey !! ... bazı şeyler yaşanmamalı, kalmalı öyle ... bitti die üzülme, yaşandı die sevin !! ... bi sahne war aklımda oyuncular sanki biziz !! yaşamak isediğimiz hayat, yaşadığımız hayat, yaşamamız istenilen hayatın toplamında ortaya karışık bir hayat çıkartıyoruz kendimize !! ... aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı mesela keşke bukadr büyük sewdirmeseydin kendini ...
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #50 : Aralık 14, 2006, 09:25:38 » |
|
39 bölüm  ve robin şimdilik 2 kitap yazdı. 3. kitabın 29. bölümü dün yayınlandı  ama robinimiz canımız ciğerimiz bir dördüncü kitap daha yazabileceğini söyleyip beni şoka uğratmıştır. (hepsini çevireceğiz öyle mi  ) bu arada duyuru panosundaki linklerden (tam tepede yanıp sönen şeylerden bahsediyorum) hikayenin son bölümüne ulaşabilirsiniz. orda "açılır-kapanır" bir sekme göreceksiniz. onu kullanarak önceki bölümlere göz atabilirsiniz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
albus armando potter
|
 |
« Yanıtla #51 : Aralık 14, 2006, 17:08:38 » |
|
abi anasayfaya link koymayı unutmuşsunuz forumdan ulaşıyoruz haberiniz olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radceliffe
--..-- dél!f --..--
Krema

hayata gülümse..!?
|
 |
« Yanıtla #52 : Aralık 14, 2006, 18:21:16 » |
|
çok teeşekkür ederim ...!? inşallah hepsini çewirebilirsiniz ..!?
|
|
|
|
|
|
... hep birşeyle içinde kaybolduk sessizce, tükendi umutlar yaşanmadan gizlice ... gelecek güzel günlere gebeydi kürtaj ettiler ! ... neden konuşmadın benimle, neden gitmedin vakitlice, neden durdun öylece ... siliyorum bütün hatıraları ardımda bisürü '' belki '' '' acaba '' bir okadarda '' keşke '' bırakarak !! ... hani zaman herşeye ilaç ya yalanmış hani aşklar hep gelip geçer ya kalırmış ... düşlerde kal ..! ...mutluluk bile acı veriyor çünkü sonu var biliyorum ... herşey hakkında hiçbişey !! ... bazı şeyler yaşanmamalı, kalmalı öyle ... bitti die üzülme, yaşandı die sevin !! ... bi sahne war aklımda oyuncular sanki biziz !! yaşamak isediğimiz hayat, yaşadığımız hayat, yaşamamız istenilen hayatın toplamında ortaya karışık bir hayat çıkartıyoruz kendimize !! ... aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı mesela keşke bukadr büyük sewdirmeseydin kendini ...
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #53 : Aralık 14, 2006, 21:03:54 » |
|
abi anasayfaya link koymayı unutmuşsunuz forumdan ulaşıyoruz haberiniz olsun
ana sayfada dünya kadar link var, bi unbroken universe'ı unutmuşuz  eklerim en kısa zamanda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Darkangel
|
 |
« Yanıtla #54 : Nisan 16, 2008, 15:25:48 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 16, 2008, 15:34:40 Gönderen: Darkangel »
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #55 : Mayıs 10, 2008, 11:50:08 » |
|
çeviri için teşekkürler merak ettim girdim baktım ilginçmiş nese çeviri yapan arkadaşalra kolay glsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi