|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #45 : Nisan 23, 2006, 04:21:42 » |
|
öncelikle özür dilerim :S çok komik bir bahanem var: uyuyakaldım  valla uzanmıştım, olduğum yere sızıp kalmışım  neyse  dört saat gecikmeli de olsa yayınlandı. bundan sonra gündüzleri yayınlamaya çalışırım :S yani cumartesi gündüzden yayınlanır veya cuma geceden. ama cumartesi gecesine kalmaz... böylece daha uygun olur :S tekrar ve takrar, herkesten özür dilerim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bb1_girl
|
 |
« Yanıtla #46 : Nisan 23, 2006, 04:29:39 » |
|
ehuehuehu uyuyamı dalmışsın  ee neyse günaydın sana  bu saatlere kadar bekledik yaa  şaka ya olur böle  nolcakki  neyse ii oldu cumartesi yayınlanacak böylelikle=)
|
|
|
|
|
|
Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt) Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon) Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves) İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro) Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney) Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey) Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire) Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!

|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #47 : Nisan 23, 2006, 04:49:25 » |
|
sağol  ama olmasın yaw. cumartesi diyoruz cumartesi yayınlayalım mutlaka  neyse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #48 : Nisan 23, 2006, 14:51:11 » |
|
öncelikle özür dilerim :S çok komik bir bahanem var: uyuyakaldım  valla uzanmıştım, olduğum yere sızıp kalmışım  neyse  dört saat gecikmeli de olsa yayınlandı. bundan sonra gündüzleri yayınlamaya çalışırım :S yani cumartesi gündüzden yayınlanır veya cuma geceden. ama cumartesi gecesine kalmaz... böylece daha uygun olur :S tekrar ve takrar, herkesten özür dilerim  bu kadar yorulursan uyursun tabe uyuyakaldığın için özür dileme, sadece kendine biraz daha dikkat et 
|
|
|
|
|
|
Fraktal Yok Nurse falan!
|
|
|
|
FastBoy
|
 |
« Yanıtla #49 : Nisan 23, 2006, 18:21:40 » |
|
arkadaşlar bunları nerden buluyosunuz yahu
|
|
|
|
|
|
ConquerKolik Conquer-OnlineHayat-Offline OFF!! Allahım Akıllanmadı Gitti şu Deli Gönlüm Deli Gönlüm
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #51 : Nisan 25, 2006, 00:31:32 » |
|
öncelikle özür dilerim :S çok komik bir bahanem var: uyuyakaldım  valla uzanmıştım, olduğum yere sızıp kalmışım  neyse  dört saat gecikmeli de olsa yayınlandı. bundan sonra gündüzleri yayınlamaya çalışırım :S yani cumartesi gündüzden yayınlanır veya cuma geceden. ama cumartesi gecesine kalmaz... böylece daha uygun olur :S tekrar ve takrar, herkesten özür dilerim  yazık sana yahu  cumartesi gündüz 12'ye ne dersin şefim? ya da saat vermeyelim gün verelim sadece, sürpriz olsun  yok vazgeçtim, son kararım  Cuma gecesine ne dersiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şey!
|
 |
« Yanıtla #59 : Haziran 04, 2006, 09:14:16 » |
|
hahayt bu bölümüde okuyabildim  ve Harry'nin Godric Gryffindor'dan gelmeside cidden etkileyici  -havası batsın  - diyeceğim ama hava da atmıyor ki  ama en çok şaşırtan ve yüzümde içten bir tebessüm olmasını sağlayan Remus'un müdür olması  bu harkulade bişey yaws  Robin'e büyük saygılar  ayrıca Snape gibi bir muşmulanın'da müdür yardımcısı olması az biraz şaşırttı...Ancak eğer Robin'de J.K.Rowling'inki gibi Snape'i Melez Prens olarak devam ettirirse Snape'e olan ilgimden dolayı uygunda görebilirim bu olayı  ve yine çeviri için eline sağlık Luthien 
|
|
|
|
|
|
Sinek'ten selamlar 
|
|
|
|