|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 09, 2007, 17:04:59 » |
|
'bella'nın ölmesine sinir oldum ben. hatta onu öldüreni duvara çarpıp beynini patlattılar ama yine de hıncımı alamadım. içimde kaldı :S hadi dumbledore'un öleceği belli gibiydi. ama 'bellanın ölmesi beni resmin şok etti. başımdan aşağı buzlu su dökülmüş gibi oldum. :S bi de kadar heyecanlı bi bölümdü ki durup bi kaç kere bile okuyamadım  çok garip olmuş orası. resmen insanın içine oturuyor :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaRaUdEr
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 09, 2007, 18:30:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sydney
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 09, 2007, 18:45:48 » |
|
ya inanamıyorum 'bellayla dumbledore gitti  resmen soluksuz okudum bu bölümü ve hala şoklardayım. çok teşekkürler çeviri için ellerinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
|
fred_weasley
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 09, 2007, 18:48:29 » |
|
ya arkadaşlar özür dilryerek katılıyorum ama bu hikayeler ne biraz açıklarmısınız teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
 ~~GaFfUr FaN ClUb~~
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 09, 2007, 19:22:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 09, 2007, 20:52:09 » |
|
öfff harikaydı özellikle sonu.. ellerinize sağlık biran önce 2. kitabı bekliyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaRaUdEr
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 09, 2007, 20:52:23 » |
|
bence şimdi şööle olcak lily ve jones kaldı sonra james ve peter bi şekilde kurtulup gelcek sonra sirius gelcek -ki bu kötü olcak- sonra remus gelcek çooooook büyük bi savaş başlııcak sonra bunlar artık bakcak kaçmaktan başka çözüm yok gidicekler sonra voldicik hogwarts a doğru gitçek ve harry ile karşılaşıcak sonra çapulcular seherbazlar lily ws. okula gelcek yada sirius geldiğinde yine voldiyi yenicek ama bu sefer öldürerek sonra voldi aynı jkr nin kitabında olduğu gibi dirilcek çok karışık oldu yaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
albus armando potter
|
 |
« Yanıtla #24 : Ocak 10, 2007, 10:36:48 » |
|
hepinize çok sağolun  2. kitabı iple  çekiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
albus armando potter
|
 |
« Yanıtla #25 : Ocak 10, 2007, 10:39:47 » |
|
arkadaşlar daha ölecek çoook kşi var hemde çemberden bu arada daha çok olay var heyecanlı ve maalesef savaş güçlenerek devam ediyor!!! off bu galba biraz spoiler oldu  ayrıca MaRaUdEr ben 3. kitaba kadar okudum ve kesinlikle voldi ölmedi ama "Mandatus Prospicio Subigum!" ile ilgili birşeyler var
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 10, 2007, 10:49:17 Gönderen: albus armando potter »
|
|
|
|
|
|
|
|
pelinuuus
|
 |
« Yanıtla #27 : Ocak 10, 2007, 16:57:35 » |
|
ya resmen şoklardayımm ya ne istio bu yazarla dumbiden yaaaa arabella bi anda gtti orayı okurken resmen nutkum tutldu ya jamesle petere ne olcak orasıda meçhul tabii ya bide remus oraya nasıl gelcek sirius neler yapıcak çoook mrak ediorum çevirenlerin ellerine sağlıkk
|
|
|
|
|
|
Yaşamak şakaya gelmez, büyük bir ciddiyetle yaşayacaksın bir sincap gibi mesela, yani, yaşamanın dışında ve ötesinde hiçbir şey beklemeden, yani bütün işin gücün yaşamak olacak.
Yaşamayı ciddiye alacaksın, yani o derecede, öylesine ki, mesela, kolların bağlı arkadan, sırtın duvarda, yahut kocaman gözlüklerin, beyaz gömleğinle bir laboratuarda insanlar için ölebileceksin, hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için, hem de hiç kimse seni buna zorlamamışken, hem de en güzel en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bildiğin halde.
Yani, öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı, yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin, hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil, ölmekten korktuğun halde ölüme inanmadığın için, yaşamak yanı ağır bastığından.
..................nazım hikmet...................
|
|
|
|
zümrüdüanka
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 10, 2007, 17:16:52 » |
|
abi benim tüm harry potter serilerinde ve unbroken universe de en sewdiğim adam dümbi ama adm hep ölüo ya
|
|
|
|
|
|
//Heroes Fan//
[colore=green]İmza bölümünde imza kullanacaksınız duvar kağıdı değil. Nyks Nightmare[/color]
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #29 : Ocak 10, 2007, 18:10:00 » |
|
yaw ben resmen şoklardayım ya herşey hemenolup bitti daha sindiremedim bile ya ne oluyo burda fln dedim yaw dumby amcam öldü canım benim ya dumbledore nin bu ikinci ölümü ilk ki kadar ağır gelmedi tabi ya olaylar hemen olup bittiğinden daha anlamaya bile vakit olmadı ya da artık bağışıklık kazandım 6. kitaptan dolayı yaw peter le jamese nolcak aşağı iniyolar fln aşağı daha aşağı pöff lupin de düştü fln bayıldı mı ne oldu ve neden acaba ama son cümle beni bitirdi yüreğim cız etti güzel bölümdü çewiren arkadaşlara teşekkürler
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
|