Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 14:45:20  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 32. Bölüm: İç Çember  (Okunma Sayısı 1008 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SuMMeR
Twilighter
Role Playing
Telve

B E L L A C U L L E N T E A M

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : Kasım 22, 2006, 16:09:51 »

Vay canına çok enteresan bir bölümdü.Okurken ağzım açık kaldı walla...

Öncelikle Hestia'ya iyice kıl olmaya başladım.Sirius Azkaban'da peygamber sabrı kazanmış bence  Kahkaha

İç çemberde Fawkes'in Ben Snape'in gizlilik veya yanıltıcılık'a seçer sanmıştım - Yanılmışım Kahkaha James'in gizlilik'e oturması ayrı bitşey.Bi de Snape'in... Kahkaha

Alıntı
...Dumbledore'unkine çok benzeyen sakin ve kuvvetli bir sesle Remus konuştu.

"Her şey değişecek."

Vay canına Remus kaynağa düştü ve Dumbledore'un konuşamadığı yerde o konuşuyo.Şaştım kaldım.Herşey değişiyor gerçekten.

“‘And so the lion fell in love with the lamb…,’ he murmured. I looked away, hiding my eyes as I thrilled to the word.
‘What a stupid lamb,’ I sighed.
‘What a sick, masochistic lion.’”
   – Edward and Bella

~ sensin snack..  :|
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 32. Bölüm: İç Çember
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 14:45:20 »

S@R@H
Kakao

ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Kasım 22, 2006, 20:51:23 »

ayyy valla şu kehanet süpper olmuşş tek ifadeyle yani ne biliim hiç bu yandan düşünmemiştim bennnn süperrr ya ellerinize sağlık emege saygı !!!!en çokda dumbinin sirius u aldıı yere bayıldım jones nasılda kaldı öle Kahkaha Kahkaha Kahkaha
sirius un güce oturcagını tahmin etmiştim ama james in gizlilik e oturcagını edememiştim buda ilginc seyler gelcek dmeek oluor sanırım bakalım ilerde neler olcakkk...
« Son Düzenleme: Kasım 22, 2006, 20:53:13 Gönderen: S@R@H » Logged
MaRaUdEr
Unbroken Universe!
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Kasım 24, 2006, 13:36:14 »

çok güzel bi bölümdüüü
yani o artık harry olmayabilir bi yönden ii ama bir yönden kötü
bence kesin sirius yada james dumbi boışu boşuna remus ve snape i söyledi
şu jones a sinir oluorum yha
çevirenlerin ellerine sağlık

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Kasım 26, 2006, 19:09:09 »

Şu kaynak olayından beri başımıza gelen en güzel şey şu iç çember galiba Kahkaha Harika bir bölümdü ama, çevirenlerin eline sağlık Gülümseyen

Çoğu kişi Jones'a kızmış, tamam ben de kızdım insanın bu kadar da üstüne gelinir mi ama bir yere kadar da haklı mı ne Dil Çıkaran Gerçi Dumbledore da  olaya nefis el koydu....Bir an affalladım bile diyebiliriz Kahkaha

Veeee....Sirius, Dumbledore, Snape ve Arabella'nın yerlerine hiş şaşırmadım...Zeka elbette Dumbledore ve güç...Sirius'un güçlü olduğundan durmadan bahsedip durmuşlardı zaten...Snape ise dürüst biri (en azından Dumbledore'a ve yoldaşlığa karşı Gülümseyen) gerçeklik ona yakışır....Remus'da yakıştı bilgiye....Ama benim en çok şaşırdığım James oldu=P Gizlilik mi?? Acaba bı Sır Tutucu olması ile mi ilgili bir şey olacak?? Yani kehanetin belirleyeceği yeni kişi ile ilgili sır tutuculuk gibi bir şey mi Kararsız Ve sanırım Dumbleodre Kehanetteki kişinin kim olduğunu bildi (tahmin etti) ve neden Voldemort'un Sirius'u bu kadar delice aradığını Gülümseyen Sanırım işaretlenecek kişi hemen hemen belli oldu Gözlerini Deviren

Bir sonraki bölüm sabırsızlıkla bekliyoruz Gülümseyen

mablung
Süt
*

cirdan_anwamane@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : Aralık 02, 2006, 13:09:06 »

Hikaye iyi güzel de bir kötü yanı var Harry niye yok  Ne?
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Aralık 02, 2006, 16:50:27 »

Harry var yahu Dil Çıkaran Neden olmasın Dil Çıkaran Ama minicik çocuk ve hiçbir özelliği yok. Voldiyi yenecek tek kişi de değil Dil Çıkaran Sevgi dolu bir ailede büyümüş gayet normal bir çocuk elbetteki baş kahraman değil sadece Sırıtan Voldiyi yenecek güce sahip olan öne çıksın Sırıtan

Bu arada iyi haberler 33. bölüm çok da gecikmeyecek Sırıtan Çeviri bitmek üzere ve yarın yayınlıyoruz Sırıtan Yerimde duramıyorum çevirirken size o kadarını söyleyebilirim Sırıtan hatta bu çeviri bitsin 34 ve 35 i de bu hafta içinde bitireceğim Sırıtan
elmind
Yas tutan insan...
UU Seherbazları
Telve

Always Rowing...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Aralık 02, 2006, 16:55:19 »

Luth nazar değmesin diyorum sana çevirri konusundaa maşaallaaaah Kahkaha kolay gelsin vallahii ama güzel bölümler yahuu

hem harry'li bir sürü kitap okuduk yaşasın Sirius Ruleeez Kahkaha
MaRaUdEr
Unbroken Universe!
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Aralık 02, 2006, 18:45:51 »

yaşasın bir haftada 3 bölüm Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Aralık 02, 2006, 18:55:53 »

Yok yok öyle değil Dil Çıkaran Üç bölüm yayınlamayız Sırıtan Sadece ben önceden çevirip halledeceğim ki bir daha en ufak bir aksilik olmasın Sırıtan zaten 36 elmindde Sırıtan Yani bu kitabı bir daha hiç aksaklık olmadan bitireceğiz sonunda Dil Çıkaran

İkinci kitaba geçerken biraz ara vereceğiz ama Fant la daha karar veremedik aranın ne kadar olacağına Dil Çıkaran
MaRaUdEr
Unbroken Universe!
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Aralık 02, 2006, 19:42:34 »

ara vermeyiiin Üzgün
tüh ya bende sewinmiştim 3 bölüm ne güzel siriuslu dolu dolu aaah aaaaah neyse olsun bide tadımlık ne zaman yayınlancak?

elmind
Yas tutan insan...
UU Seherbazları
Telve

Always Rowing...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Aralık 02, 2006, 20:17:44 »

sizde ne doyumsuzsunuz kardeşiim Dil Çıkaran Sırıtan Sırıtan gerçi ben anlıyorum sizi gönül isterdi hemen hepsini çevirip yayınlamak ama gelin görün ki vakit lazım yahuu
çevirince de sindire sindire yayınlamk lazım ki keyfii çıksın Sırıtan Sırıtan Sırıtan
patiayak_ecosh
Kakao

SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ'IMMM

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Ekim 13, 2007, 22:50:24 »

Otuz İkinci Bölüm: İç Çember
yenı kıtaptan mı bu?

*BARIŞ AKARSU,AZAZEL,METALLİCA.AMON AMARTH,KORN,SLİPKNOT,EVANESCENCE dinleyicisi*]

*LOST,HEROES VE NİP-TUCK İZLEYİCİSİ*

HAYATTA PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALAN TEK ŞEY SEVGİDİR.KALBİNİZDEN SEVGİYİ HİÇ EKSİK ETMEYİN....B@RI$ AKARSU
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ekim 13, 2007, 22:56:10 »

Otuz İkinci Bölüm: İç Çember
yenı kıtaptan mı bu?

hayır yeni kitaptan değil.linkteki açıklamayı oku.http://www.harrypottercafe.com/forum/index.php?topic=2023.0

hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Temmuz 14, 2008, 23:51:31 »

Hestia sinr ediyo beni ama Sirius iyi laf yapıştırdı. "İnsanların ne olduğunu seçimleri belirler. Kanları değil!"
Çok seviyorum şu Zanka toplantılarını, artık Sirius da var çok daha keyifli olcak yani  Sarılan (off iyice sirius manyağı oldum ben Âşık ) Sandelye eşleştirmeleri de çok uygun olmuş, sadece Dung'la Snape'in yerleri tersi olsa daha iyi olurmuş sanki.. ( Snape-Yanıltıcılık olsa ) Bu arada bu kehanet işi de baya karışık burda, Voldi'nin kendine denk işaretleyeceği Sirius galiba

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: