tuhaf bi bölümdü yaws :S
devler... :S ben ilk başta ilk devi şeyedince belki Hagrid kardeşini bulmuştur fln dedim..

ama Hermione'yi şeyedince ve dahası çıkınca o fikrimi şeyettim

öte yandan her ne kadar Voldemort'la alaka kurulsa da bunda bi kesilnik yok ...belki Hagrid, görevinde başarısız olmuştur.. :S ne bileyim...ama Remus, Snape ve Mungundus'un şeyide mantıklı :S
neyse göreceğiz bakalım neler olacak

ancak, 3lünün devi yere sermesi harikaydı

fakat Harry'nin ondan sonra kendini bi halt sanıp Prof'Larla bilrikte devlere karşı savaşma şeysi bence cidden saçmalıktı...birisi ona lanet olası ukala bir birinci sınıf olduğunu hatırlatsa iyi olur...cidden HP'de macera Harry'i bulurken, burda o pervasızca içine dalmaya çalışıyor...ne biliyim, burdaki 1. sınıf Harry'nin, gittikçe ukala olmaya başladığını düşünmeye başladım :S
bu arada yaw, UU 3 kitap ya...bu durumda 3lü sadece 3. sınıfa kadar mı okuyacak :S yani yıl düzenlemsi Rowling'in yaptığı gibi kitaba göre mi oluyor...gerçi Robin, çapulcuları genel konu olarak ele alıyor ama bu 3lü 3. kitap sonunda sadece 3. sınıfta mı olacak :S
hıı...ayrıca Molly'nin durumu beni kötü etti yaws...hele de Charlie'yide şeyetmesi...gözüme tır kaçmasına neden oldu

herneyse, çeviri için teşekkürler Luthien

...ve sergileme içinde teşekkürler Fantasticc