Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 15:35:28  

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 15. Bölüm: Asla Ölümden Bahsetme  (Okunma Sayısı 722 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Legend
Süt
*

I just wanna feel

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #30 : Temmuz 10, 2006, 19:51:35 »

hoşgeldin Kahkaha
ii eğlenceler sana Kahkaha
çok keyifli bi hikaye zaten,beğenmemek imkansıs   Kahkaha

hoşbulduk ve teşekkürler Kahkaha ve cidden güzel gidiyor hikaye Kahkaha artık on sekizinci bölümde ne olacaksa merak ettim Sırıtan halbuki şimdi bile gayet iyiydi Kahkaha
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 15. Bölüm: Asla Ölümden Bahsetme
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 15:35:28 »

Ozicano
Süt
*

Ejderha Mızrağı Manyağı...

ozicano2006@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #31 : Temmuz 10, 2006, 20:45:14 »

Öykü zaten mükemmel 18. bölümden sonra daha da iyi olacağına göre mükemmelliğinin üstüne mükemmellik gelecek Kahkaha Kahkaha

Cumartesiyi bekliyoruz geçen haftaki gibi :d

Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Eylül 22, 2006, 13:51:31 »

tuhaf bi bölümdü yaws :S

devler... :S ben ilk başta ilk devi şeyedince belki Hagrid kardeşini bulmuştur fln dedim.. Kararsız ama Hermione'yi şeyedince ve dahası çıkınca o fikrimi şeyettim Hede Hödö öte yandan her ne kadar Voldemort'la alaka kurulsa da bunda bi kesilnik yok ...belki Hagrid, görevinde başarısız olmuştur.. :S ne bileyim...ama Remus, Snape ve Mungundus'un şeyide mantıklı :S
neyse göreceğiz bakalım neler olacak Kahkaha

ancak, 3lünün devi yere sermesi harikaydı Kahkaha Gülümseyen
fakat Harry'nin ondan sonra kendini bi halt sanıp Prof'Larla bilrikte devlere karşı savaşma şeysi bence cidden saçmalıktı...birisi ona lanet olası ukala bir birinci sınıf olduğunu hatırlatsa iyi olur...cidden HP'de macera Harry'i bulurken, burda o pervasızca içine dalmaya çalışıyor...ne biliyim, burdaki 1. sınıf Harry'nin, gittikçe ukala olmaya başladığını düşünmeye başladım :S
bu arada yaw, UU 3 kitap ya...bu durumda 3lü sadece 3. sınıfa kadar mı okuyacak :S yani yıl düzenlemsi Rowling'in yaptığı gibi kitaba göre mi oluyor...gerçi Robin, çapulcuları genel konu olarak ele alıyor ama bu 3lü 3. kitap sonunda sadece 3. sınıfta mı olacak :S

hıı...ayrıca Molly'nin durumu beni kötü etti yaws...hele de Charlie'yide şeyetmesi...gözüme tır kaçmasına neden oldu Üzgün

herneyse, çeviri için teşekkürler Luthien Gülümseyen ...ve sergileme içinde teşekkürler Fantasticc Gülümseyen

Sinek'ten selamlar Öpücük
Arminas
seviyorum sormadan..!
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #33 : Haziran 03, 2008, 11:48:19 »

waay snape'e bak gülmesini biliomuş lupin dung ve snape'in olduu bölümde gülmesi ii oldu...
harry'de haklı ama yani küçükleri nden hep ezmek zorundalarki...

voldemort'da şaka maka çok zeki aslında yani remus'u denemek falan öle çok kişinin aklına gelicek bişi deildir...tabi onun devlere değer vermemesi ayrı bi konu ya nese..Gülümseyen

hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Temmuz 14, 2008, 15:08:40 »

Vov devler Hogwarts'a saldırıyo  Acayip Ama bizim üçlü harikaydı Kahkaha Sonra Harry tekrar savaşa katılmak istiyo, çok güldüm. Kahkaha Snape de iyiydi, Voldi anlıcak bunun casus olduğunu hadi hayırlısı Dil Çıkaran Ayrıca Mollynin olduğu sahne çok duygusaldı yav Ağlayan 

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: