Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 00:03:00  

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 15. Bölüm: Asla Ölümden Bahsetme  (Okunma Sayısı 723 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #15 : Temmuz 09, 2006, 01:35:53 »

öhhüm. yazıklar olsun bana. yaw nasıl yaptım ben o hatayı da size önden önden okuttum yaw Kahkaha ama bazı yazım yanlışları vs vardı, nasıl anladınız oraları hayret Kahkaha neyse. Dil Çıkaran

bölüm tam olarak bitmiştir. hatta ekstra olarak "tadımlık" diye bi kısım ekledik. bundan sonra her bölümde olacak sanırsam Kahkaha 16. bölümün çevirmeni sinek olacak. bunu da burdan anlayabiliriz yani Kahkaha

vee hikayeye gelirsek. devlerin hogwarts'a saldırmasının bence snape'lerin konuştuğundan çok daha farklı sebepleri var. voldemort bi şekilde dumbledore'un devlerle iletişim kuracağını anladıysa. böyle stratejik bir plan hazırlamıştır. şu anda 12 tane dev öldüren bir hogwarts var ortada. dumbledore devleri nasıl kendi yanına çekebilecek bir düşünün? halbuki voldemort onlara özgürlük veriyor. öldürme yetkisi veriyor. dumbledore'sa onları öldürüyor.

en azından bu benim fikirmdi. ve birinci sınıfların devi düşürmesine gelirsek eğer, ben burda dış etkenlerin rol almış olabileceğini düşünüyorum. voldemort'un planını uygulamasını sağlayacak birileri onların "şansının" yaver gitmesini sağlamış olabilir. Dil Çıkaran bakalım, sonraki bölümlerde öğrenebilirz belki. (aslında çok da önemsiz bir detay ama olsun Kahkaha)

vee ben şu stupefy'leri hemen sersemlet yapıyorum Kahkaha aslında daha önce yapacaktım unuttum Kahkaha aklımdayken hemen değişeyim Kahkaha

EDİT NOT: yaw belki de dış etken fln yoktur :S hani bizim biyolojide bahsediliyordu. insanlar adrenalin sayesinde vücut kapasitelerinin çok daha ötesinde şeyler yapabiliyordu. belki de bizimkilere böyle bişey olmuştur :S ondan büyüleri güçlü olmuştur Hede Hödö
« Son Düzenleme: Temmuz 09, 2006, 01:38:06 Gönderen: Fantasticc » Logged

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 15. Bölüm: Asla Ölümden Bahsetme
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 00:03:00 »

Ozicano
Süt
*

Ejderha Mızrağı Manyağı...

ozicano2006@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : Temmuz 09, 2006, 02:19:41 »

Ya sizin hemen düzeltmeyi yapacağınızı bildiğim için hatırlattım (ki sizin de bildiğinizi ama gözünüzden kaçtığını tahmin etmiştim) Kahkaha Kahkaha

Bu arada düzenlenmiş haliyle gayet rahatokudum ben sadece aradaki çizgiler yoktu sahneden sahneye atlıyordu tek anlaşılmayan oydu.

Ve sonunda Bill'in Azkaan'da neler yapılacağı gösterilecek ha Kahkaha "Asla Ölümden Bahsetme" güzel isimmiş önümüzdeki cumartesiyi iple çekiyorum.

albus armando potter
Süt
*

371863834 baskan_1402@msn.com
« Yanıtla #17 : Temmuz 09, 2006, 13:14:02 »

Fant. abi biz hep gizemleri çözmeye alıştık artık isimlerle bile uğraşıyoruz Göz Kırpan onun için söylediğin şey mantıklı geliyor ve biz biliyoruz ki HP kitapları genellikle başta gereksiz görülen ayrıntılar üzerine kurulmış Kahkaha Sonuç olarak artık neyle uğraşacağımızı şaşırdık bazı arkadaşlar (başta bende öyleydim)Unbroken Universe ile HP kitapları arasında bağlantı bile kuruyor Ne?
Ayrıca bu unbroken universe 'yi bize kazandırdığınız için çok teşekkürler
Bölüme gelirsek ben moly'e acıyorum  keşke gerçeği bilse Kararsız
şams meselesine gelince o sabah ron abisinin azkabanda olduğunu öğreniyor ve yıkılıyor ve biz prof. lupin'in harry'i ve arkadaşlarını devdiğini biliyoruz(unutulmamalıdır ki Unbrıoken Universe Harry Potter and The Prisoner of Azkaban (azkaban tutsağı) 'ından sonra yazılmaya başlandı ve orada lupin Harry'nin arkadaşlarını seviyor) neden lupin Herry Ron veHermoniye şans iksiri(Felix Felicis) vermesin gizlice bence bu çok mantıklı
[/color]
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Temmuz 09, 2006, 14:15:35 »

Bir şey değil arkadaşlar Dil Çıkaran Bu seferki 4 saatte çevirdiğim en uyduruk çeviri oldu ve Fant tamamen baştan yarattı diyebiliriz Dil Çıkaran Şimdiden 17. bölüme başlayayım bari...

bb1_girl
Şaşkın Şirine :D
Has Türk Kahvesi

JohNNy DePP ♥.♥.♥ =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Temmuz 09, 2006, 14:37:14 »

öhhüm. yazıklar olsun bana. yaw nasıl yaptım ben o hatayı da size önden önden okuttum yaw Kahkaha ama bazı yazım yanlışları vs vardı, nasıl anladınız oraları hayret Kahkaha neyse. Dil Çıkaran

ve birinci sınıfların devi düşürmesine gelirsek eğer, ben burda dış etkenlerin rol almış olabileceğini düşünüyorum. voldemort'un planını uygulamasını sağlayacak birileri onların "şansının" yaver gitmesini sağlamış olabilir. Dil Çıkaran bakalım, sonraki bölümlerde öğrenebilirz belki. (aslında çok da önemsiz bir detay ama olsun Kahkaha)

EDİT NOT: yaw belki de dış etken fln yoktur :S hani bizim biyolojide bahsediliyordu. insanlar adrenalin sayesinde vücut kapasitelerinin çok daha ötesinde şeyler yapabiliyordu. belki de bizimkilere böyle bişey olmuştur :S ondan büyüleri güçlü olmuştur Hede Hödö
ehuheh anladım kendi adıma Sırıtan

ya bide aklıma bişi geldi..
tıfıllar 1. sınıftaykende bi ifriti böyle yere sermişlerdi..
yani eğer devde ifritle aynı derecede güçlüyse o kadarda zor değildir beldki de Ne?
ama biri(kim dedi hatırlamıyorum Gözlerini Deviren )bi devi sersemletmek güç iş demişti de neyse yahu Kahkaha

edit:bu tadımlık olayına bayıldımmm Kahkaha
süper ya Kahkaha
şimdiden heycan kokuyo bi sonraki bölümümüs Kahkaha
« Son Düzenleme: Temmuz 09, 2006, 14:39:34 Gönderen: bb1_girl » Logged

Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt)
Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon)
Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves)
İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro)
Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney)
Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey)
Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire)
Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!
Ozicano
Süt
*

Ejderha Mızrağı Manyağı...

ozicano2006@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #20 : Temmuz 09, 2006, 14:46:02 »

İfrit kim Dev kim ya Devler hem daha büyük hem daha güçlü hem daha vahşi oluyor şu ana kadarki bilgilerime göre, bi de bu devler direk saldırın öldürün diye komut almışar, Quirell'ın soktuğu gibi öylesine bir yaratık değil Kahkaha

Evet sonraki bölüm çok güzel olacak gibi gözüküyor, olaylar gittikçe heyecanlılaşıyor ya..

ŞeBo
Edward Cullen. (L)
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Temmuz 09, 2006, 16:00:00 »

dün okudum ama yorum yapamamı$tım Kahkaha yha devler geLdi hogwartsa $a$tım kaLdım Şaşırmış ama neyseki haaLLettiLEr.....heyecanLı we güseL bi böLümdü Dil Çıkaran Kahkaha tadımLık oLayına da bayıLdım Kahkaha

Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #22 : Temmuz 09, 2006, 17:43:16 »

walla çok beğendim Kahkaha ya bide Quirrell niye sarık takmiş cidden Ne? okurken bende dikkat ettim Kararsız ...neyse canım çok güsel bi çewiriydi bencee... Kahkaha

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

MaRaUdEr
Unbroken Universe!
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Temmuz 09, 2006, 18:53:47 »

güsel bölümdü
çapulcu bu ööle kolay kolay yenilmez huha!
yaa neden hep hermione süt yaa malfoydan kaçar harry ve ron kurtarır devlere yakalanır harry ve ron kurtarır ama olmas bööle
çevirenlerin ellerine sağlık çok güzel olmuş

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
« Yanıtla #24 : Temmuz 09, 2006, 18:54:34 »

Bir şey değil arkadaşlar Dil Çıkaran Bu seferki 4 saatte çevirdiğim en uyduruk çeviri oldu ve Fant tamamen baştan yarattı diyebiliriz Dil Çıkaran Şimdiden 17. bölüme başlayayım bari...

hayııır. uyduruk fln değildi Kahkaha bence harikaydı. aslında pek bi düzenleme yapmadım Kahkaha sadece hızlı yazdığın için bazı harfleri yutmuştn Sırıtan "yatık" yazmıştın mesela, ki o, "yastık" olacaktı Sırıtan işte böyle şeyleri düzelttim çoğunlukla Kahkaha çok güzeldi, ellerine sağlık Sırıtan

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Legend
Süt
*

I just wanna feel

« Yanıtla #25 : Temmuz 10, 2006, 01:21:24 »

sizin yorumlarınızı okuya okuya iyice meraklanıyor insan Kahkaha ben de sonunda üye oldum bundan sonraki bölümlerde yorum yapmak için Kahkaha

tüm çevirmenlerin eline sağlık. en başından beri takip ediyorum. hiç çeviri gibi gelmedi gerçekten Kahkaha
bb1_girl
Şaşkın Şirine :D
Has Türk Kahvesi

JohNNy DePP ♥.♥.♥ =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Temmuz 10, 2006, 11:59:32 »

hoşgeldin Kahkaha
ii eğlenceler sana Kahkaha
çok keyifli bi hikaye zaten,beğenmemek imkansıs   Kahkaha

Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt)
Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon)
Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves)
İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro)
Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney)
Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey)
Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire)
Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!
SuMMeR
Twilighter
Role Playing
Telve

B E L L A C U L L E N T E A M

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #27 : Temmuz 10, 2006, 12:54:28 »

vee hikayeye gelirsek. devlerin hogwarts'a saldırmasının bence snape'lerin konuştuğundan çok daha farklı sebepleri var. voldemort bi şekilde dumbledore'un devlerle iletişim kuracağını anladıysa. böyle stratejik bir plan hazırlamıştır. şu anda 12 tane dev öldüren bir hogwarts var ortada. dumbledore devleri nasıl kendi yanına çekebilecek bir düşünün? halbuki voldemort onlara özgürlük veriyor. öldürme yetkisi veriyor. dumbledore'sa onları öldürüyor.

en azından bu benim fikirmdi. ve birinci sınıfların devi düşürmesine gelirsek eğer, ben burda dış etkenlerin rol almış olabileceğini düşünüyorum. voldemort'un planını uygulamasını sağlayacak birileri onların "şansının" yaver gitmesini sağlamış olabilir. Dil Çıkaran bakalım, sonraki bölümlerde öğrenebilirz belki. (aslında çok da önemsiz bir detay ama olsun Kahkaha)

Ahahayt  Kahkaha işte buuu.
Bence gayet mantıklı.Muhtemelen hedef buydu ya d bizim akıl edemediğimiz ileriki bölümlerle ilgili bir şeydi. Kahkaha

Bencede enteresan olmuş 3 adet  1. sınıf  öğr. bir devi yenmesi.Hadi ifritler neyse ama. Gözlerini Deviren

“‘And so the lion fell in love with the lamb…,’ he murmured. I looked away, hiding my eyes as I thrilled to the word.
‘What a stupid lamb,’ I sighed.
‘What a sick, masochistic lion.’”
   – Edward and Bella

~ sensin snack..  :|
Earwen
jules.
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #28 : Temmuz 10, 2006, 13:31:32 »

ya şimdi bi kere bence birinci sınıflar bi devi yere seremezler
ikincisi  quirrel ın sarıı benimde dikkatimi çekti Gözlerini Deviren

sonuncusu da işte tam da benim düşündüüm gibi burda da snape iyi tarafta.
snape in iyi olmasına bayılıyorum Kahkaha

bu tadımlık olayına da bittim Kahkaha

Hello?
Is there anybody in there?
Just nod if you can hear me.
Is there anyone at home?
Come on, now,
I hear you're feeling down.
Well I can ease your pain
Get you on your feet again.
Relax.
I'll need some information first.
Just the basic facts.
Can you show me where it hurts?

There is no pain you are receding
A distant ship, smoke on the horizon.
You are only coming through in waves.
Your lips move but I can't hear what you're saying.
When I was a child I had a fever
My hands felt just like two balloons.
Now I've got that feeling once again
I can't explain you would not understand
This is not how I am.
I have become comfortably numb.
*Skywalker*
Eniqmatic
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Temmuz 10, 2006, 13:44:17 »

yine süper bi böLümdü...