öhhüm. yazıklar olsun bana. yaw nasıl yaptım ben o hatayı da size önden önden okuttum yaw

ama bazı yazım yanlışları vs vardı, nasıl anladınız oraları hayret

neyse.
bölüm tam olarak bitmiştir. hatta ekstra olarak "tadımlık" diye bi kısım ekledik. bundan sonra her bölümde olacak sanırsam

16. bölümün çevirmeni sinek olacak. bunu da burdan anlayabiliriz yani

vee hikayeye gelirsek. devlerin hogwarts'a saldırmasının bence snape'lerin konuştuğundan çok daha farklı sebepleri var. voldemort bi şekilde dumbledore'un devlerle iletişim kuracağını anladıysa. böyle stratejik bir plan hazırlamıştır. şu anda 12 tane dev öldüren bir hogwarts var ortada. dumbledore devleri nasıl kendi yanına çekebilecek bir düşünün? halbuki voldemort onlara özgürlük veriyor. öldürme yetkisi veriyor. dumbledore'sa onları öldürüyor.
en azından bu benim fikirmdi. ve birinci sınıfların devi düşürmesine gelirsek eğer, ben burda dış etkenlerin rol almış olabileceğini düşünüyorum. voldemort'un planını uygulamasını sağlayacak birileri onların "şansının" yaver gitmesini sağlamış olabilir.

bakalım, sonraki bölümlerde öğrenebilirz belki. (aslında çok da önemsiz bir detay ama olsun

)
vee ben şu stupefy'leri hemen sersemlet yapıyorum

aslında daha önce yapacaktım unuttum

aklımdayken hemen değişeyim

EDİT NOT: yaw belki de dış etken fln yoktur :S hani bizim biyolojide bahsediliyordu. insanlar adrenalin sayesinde vücut kapasitelerinin çok daha ötesinde şeyler yapabiliyordu. belki de bizimkilere böyle bişey olmuştur :S ondan büyüleri güçlü olmuştur