Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 15:26:54  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 12. Bölüm: Şansını Kullan  (Okunma Sayısı 884 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SuMMeR
Twilighter
Role Playing
Telve

B E L L A C U L L E N T E A M

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : Haziran 25, 2006, 23:56:02 »

Ayhh içim bir tuhaf oldu..
Hemen istiyoruz hemen hemen  Kahkaha

“‘And so the lion fell in love with the lamb…,’ he murmured. I looked away, hiding my eyes as I thrilled to the word.
‘What a stupid lamb,’ I sighed.
‘What a sick, masochistic lion.’”
   – Edward and Bella

~ sensin snack..  :|
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 12. Bölüm: Şansını Kullan
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 15:26:54 »

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #16 : Haziran 26, 2006, 00:48:22 »

bir saat geçti Hede Hödö ama yayınlandı Hede Hödö hayırlı olsun Kahkaha yeni başlık açalım Sırıtan

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Eylül 22, 2006, 03:08:24 »

way be Kahkaha Kahkaha way be Kahkaha

keşke Fred o lanet Draco'nun suratını çamulra boyasaydı Kızgın
ahh Mungundus bi kaç dk daha geç gelseydin Üzgün
[bu arada Mungundus'u böyle çok ciddi görmek acaip tuhafıma gidiyor... :S Kararsız ]
yaws Angelina'ya o dediği lafı görünce Malfoy iyiki yanımda değilmiş şeyine kapıldım... Kızgın [lanet olası kı*ı kalkık, kendini soylu sanan köpek Kızgın -pardon Utanmış -]

öte yandan Arabella'ya hayranlığım bi daha arttı Kahkaha çok açık sözlü Kahkaha Sırıtan ve rahat Kahkaha Kahkaha Gülümseyen

ayrıca Remus, Lucius pisliğine de iyi cvp verdi...ama ben onu yerinde olsaydım içimdeki kurt adamı durdurmaz orada saldırırdım Kararsız

amaaaa...Bill'in Operasyon Buzkıran*'a [bu *'zı neden koyuyorsunuz hala anlmadım yaw :S ] dahil edilmesi daha doğrusu Yoldaşlıkta olması sevinirdi Kahkaha Gülümseyen [yaws yoldaşlık bu durumda cidden az... :S ve sanırım bu durumda Tonks'ta dahil değil :S bu arada TONK NERDE YAWS!!! Ne? ben Tonks'u istiyorum...onsuz olmaz... :S ]

bu arada çeviri için yine ellerine sağlık sinek Gülümseyen Kahkaha ve tabikide yine seninde eline sağlık Fantasticc sergileme için Kahkaha Gülümseyen
« Son Düzenleme: Eylül 22, 2006, 03:14:34 Gönderen: Spider03 » Logged

Sinek'ten selamlar Öpücük
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Eylül 22, 2006, 11:54:14 »

o yıldıza bas bak ne çıkıyor Dil Çıkaran Özel bir addı ve Türkçeleştirip Türkçeleştirmemek konusunda kararsız kaldık ve sonunda her ikisini de böylece yapmış olduk Dil Çıkaran
Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Eylül 22, 2006, 12:00:25 »

waaaaayyy *.* yaws bende kitaplardaki gibi hep alt tarafta açıklaması wardır diye şeyediyordum...linkli olduğunu düşünmediydim hiç Kahkaha Terleyen

harika bi fikir Kahkaha Kahkaha Hasan'a bunun için mutlaka +bal vermeliyim... bi temzilensin Kahkaha Kahkaha

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #20 : Eylül 22, 2006, 13:05:44 »

artık o link yok Dil Çıkaran ama ben baştan sona editlerken koyucam yine Kahkaha

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Eylül 22, 2006, 13:12:59 »

artık o link yok Dil Çıkaran ama ben baştan sona editlerken koyucam yine Kahkaha

war yaw :S biraz öncelerden pıtıt ettim Hede Hödö Kahkaha

bu arada yaw ben karşılaştığım teknik kelime hatalarını [çok olmuyor ama arada nadiren bi kaç tane çıkıyor işte Hede Hödö ] sana pm'Le şeyedeyim mi gerenk war mı ?

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #22 : Eylül 22, 2006, 15:13:03 »

istersen hepsini kaydet belki gene gözümden kaçarlar Kahkaha önce onları düzeltir, sonra ben anlatım bozuklklarına bakarım Dil Çıkaran

Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Eylül 24, 2006, 18:23:05 »

*_*

çok çok garip bi bölümdü... yine bill wardı Sarılan

fred & draco çatışması, ve ardından lupinin pis ölüm yiyene laf sokuşu çok çok superdi... zati luth alıntı da yapmış ben de bitmiştim o kısımlara...

sona bill e üzüldüm, zavallıcık bööle iyi bişi yaptığını sanarak kalakaldı ve azarladı bella da onu orası komikti Kahkaha

ama ama buzkıran operasyonuna daldırılması super heyecan verici bişi oldu *_* en kısa zamanda 13. bölümü okumam lazım >_<

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Arminas
seviyorum sormadan..!
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : Mayıs 28, 2008, 21:20:35 »

Alıntı
"Bunca şeyden sonra, onun böyle bir şeyi nerede öğrenmiş olduğunu hayal bile edemiyorum."
(Remus)

haha çok hoşuma gitti Remus'un bu sözü...Kahkaha:D

Alıntı
Rodolphus ve Bellatrix Lestrange 1981'de Azkaban'a atılmalarından önce döndürülmeliydiler, ancak Karanlık Lord beş sene sonra Azkaban'ı ele geçirince, kaçan ölüm yiyenlerin içinde en aklı başında olanlar arasında yer almamışlardı. İçlerindeki az miktardaki mantık onları bırakmış gibi görünüyordu ve şimdi adadan dışarı nadiren çıkıyorlardı. Azkaban onların Karanlık Lord'a hizmetlerinde en hasta ve sapık işkencelerini uygulayabilecekleri gizli oyun alanları olmuştu.

Büşra tam bizlik bi yer gibi görünüo..Gülümseyen

Alıntı
"O zaman, ajanın üç seçeneği olacak. İlki basitçe kaçmak, bizim bir kereliğine ve sonrasında Azkaban'a sızabilmemiz için gerekli bilgiyi de yanında getirmesini umarak. İkincisi, içerideki arkadaşlarını, onlar kendi kaçışlarını hazırlamadan önce kurtarmaya kalkışmak. Üçüncüsü ve en tehlikelisi ise, anahtarı diğerlerinin kullanmasına izin vererek onu ters yöne doğru bir yol gösterici olarak kullanma seçeneği, böylece herkesi adadan çıkarma atağının yolunu açmak."

oww süperdi bu paragraf tüylerim diken diken oldu...

hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Temmuz 14, 2008, 14:32:42 »

İkizler bi güzel benzetselerdi malfoyu, ne gıcık bi çocuk küçük ö.y. nolcak Kızgın Gerçi ne beklenir, babasının da nasıl bi adam olduğunu gördük Lupin'le konuşurkene  Kızgın Vee Bill gidecek azkabana. Ona üzüldüm ama Arthur ve Molly'e de çok üzüldüm. Bi oğulları ölmüş, diğeri azkabanda olcak.. Çok kötü bi durum Üzgün 
« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2008, 14:53:41 Gönderen: hermi » Logged

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: