|
Fantasticc
|
 |
« : Haziran 19, 2006, 00:59:12 » |
|
eveet.. bu bölümde önce bir weasley-malyof atışması görüyoruz. sonrasında da arabella figg'in biil ve james ile yapıtğı bol küfürlü konuşmayı...  vee arabella'ya kısaca 'Bella dediklerini göreceksiniz  aklınıza hemen "bellatrix" gelmesin  bu bölümde biil yine ön planda ve çok önemli bir görev üstlenecek. bunun ne olduğunu öğreneceksiniz. aynı zamanda buzkıran operasyonu hakkındaki tüm detaylara da kavuşacaksınız.  elbette her zaman belli aksamalar ve beklenmedik gelişmeler olma ihtimali var  onu ilerleyen bölümlerde göreceğiz  şimdilik james'in planını öğrenmekle yetinelim 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 25, 2007, 13:14:29 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ŞeBo
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 19, 2006, 13:53:27 » |
|
öncelikle çeviri için tşkrler sinek  yine güsel bi bölümdü  bende ilk başta ron-malfoy sanmıştımm ama fred-malfoymuş..umarrımm bill görevi başarabilir...riskli bir göreww ama zekice bir plan  ...arabella komikti  lupinin luciusa werdiği cvpta süperrdi  neysem öbürleri gibi harika bir bölümdü işteee 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 20, 2006, 08:53:20 » |
|
sinek eline sağlık. bende ama ron bu kadar iyi büyü yapamazdı ki derken birde baktım fredmiş:)malfoyun angelinaya yakıştırdığı sıfatta çok komikti fredin parlamasına şaşırmamalı. lupin de malfoy gelirken sakin olmak için kendine telkinlerde bulunması süperdi.ama malfoya ağzını payını verdi.ama snapein ikisini başbaşa bırakması da takdire şayandı:)
bellanın tepkisitahmin ettiğim gibiydi.zaten kitaplarda da bella çatlak biri,sürekli söyleniyor:) bill de yazık bella sinirlenince ne olduğunu şaşırdı ama yoldaşlığa girdi.jamesin yaptığı plan çok riskli bakalım başarılı olacaklar mı
biz rowlinge kızıyoruz ama maşallah unbroken universede öldürme konusunda ondan aşağı kamıyor:)
snapein bu bölümde adı geçti lily ise hiç yoktu.umarım ilerki bölümlerde onları daha sık görürüz.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
x_profer
Süt
sonsuza ulaşmak kolaydeği olsun denemeden gitmem
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 20, 2006, 17:26:33 » |
|
ya bn bzm muziiplerin naptıklarını merak ediyom onlardan hiç bahsetmiyo
ayrıca arbella nın enbüyük hayranı oldum muhteşem birisi
yinede çok muhteşem olmuş çeviri için saol sinek
|
|
|
|
|
|
sonsuz ölümse ben varım yaşamsa yokum düşünsene sonsuza ulaştığında elinde koca bir boşluk olcak güzel olan ulaşmmayı düşlemek
...DENİZDE BOĞULAN TEK SEN DEĞİLSİN O ZAMAN NİYE BOĞULMAYASIN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !! (Türkiye FaN KlÜp) ÇaPuLcUlAr FaN cluP
|
|
|
|
SivriSinek
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 20, 2006, 20:59:40 » |
|
Şu bella lafını ilk gördüğümde çok sinir olmuştm, çünkü fant'ın da dediği gibi aklıma bellatrix geliodu hep  ama sonradan alıştım, şdmi bana da bella demek kolay gelio  Bu arada beenen herkese de tşk ederim =) Ama aynı zmnda düsenlemeleriyle çewirinin daha mükemmel olmasına uğraşan yöneticilerimize de burdan ben tşk ediorm =)
|
|
|
|
|
|
Fraktal Yok Nurse falan!
|
|
|
|
|
|
albus armando potter
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 25, 2006, 14:26:48 » |
|
abi bende bu konudan müztaribim 12. bölümün sonunda 24 haziran demişsiniz bugün ayın yirmi beşi hala yok ayrıca bu çeviriyi bize kazandıran herkese çok teşekkürler not hakikaten unbroken universe normal kitaplardan daha fazla kanlı ingiltere buna nasıl izin vermiş şaşıyorum hatırladığım kadarıyla 4. filme yaş sınırı koymuştu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 25, 2006, 14:29:25 » |
|
 Valla bu akşam kesin yayınlanacak  Fant admin şu anda kursta olduğu için eve gelince yayınlayabilecek ancak :S Ve bir çizelge yaptık  Artık herkes çevireceği bölümü çooook önceden bildiğinden bu kadar sorun çıkmayacak herhalde bir daha :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 25, 2006, 14:32:40 » |
|
walla sukadarnı diim seri basından beridir müthiş gidiooo süpersinizz haftasonlarını iple cekmeye basladım ayrıca bu bölüm süperdii özellikle ıcebreaker operasyonuyla ilgili daha fazla bilgi öğrenmemiz sonra bill kendini oraya atması flnn tebrikk ederimmm su zamana dek edemiştimm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 25, 2006, 15:26:11 » |
|
ellerinize kollarınıza gözlerinize beyninize vs vs sağlık 
|
|
|
|
|
|
Behind a scarred serrated grin..
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 25, 2006, 23:43:56 » |
|
birazdan yeni bölüm geliyor  tüm düzenlemeleri pc'ye aktardım. kağıtta yazılıydı  sayfayı nete atıyorum birazdan  ama bi 15-20 dkka alabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|