Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 02:30:37  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 11. Bölüm: Düşene Selam Ver  (Okunma Sayısı 805 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bb1_girl
Şaşkın Şirine :D
Has Türk Kahvesi

JohNNy DePP ♥.♥.♥ =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Haziran 13, 2006, 19:03:12 »

evt ya 18. bölüme as kaldı ciddende :S
ne çabuk geçti zaman :S
daha 2. bölümdeyken nasıl geçer onca hafta diye isyan ettiğimi bile hatırlıyorum ben Sırıtan

bu arada hikayeden çıkartılan ayrıntılarıda merak ediyorum...
çıkartılmış ama olsun Sırıtan

Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt)
Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon)
Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves)
İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro)
Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney)
Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey)
Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire)
Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 11. Bölüm: Düşene Selam Ver
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 02:30:37 »

Laila
♥Jensen♥
UU Seherbazları
Demleme Çay

I love youuuu!!! :-*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Haziran 14, 2006, 14:55:47 »

yasık oldu bill'e Kahkaha acaba arabella yla james ona naapcak? Kahkaha 

moddy'yle charlienin ölümü kötü olmuş yaa Üzgün Dil Çıkaran

tıfılları ösledim ben yaa Sırıtan K.A.Ç.A.Kın yeni bi operasyonu yokmu Ne? Kahkaha

hakkaten bille yasık oldu Dil Çıkaran Kahkaha

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #17 : Haziran 14, 2006, 18:40:14 »

Ve ben tıfılların olmamasına çok sevindim Dil Çıkaran Zaten ilerde de pek olmayacaklar Kahkaha Bu hikayenin gerçek kahramanları artık ortaya çıkıyo Kahkaha (Ama maalesef Snape de onlardan biri :S Bellatrix de... bol bol göreceksiniz yani)

sen niye bizimkilere ikide bir tıfıl tıfıl deyip duruyosun yahu? aaaa!!! sevdiğin asıl kitabın hp olduğunu hatırlatırım sayın mod arkadaşım. hem rowling yazdığında hiç de tıfıl gibi yazmıyo Dil Çıkaran altıncı kitapta ronu gördünüz. hiç tıfıllığı kalmışmı? Dil Çıkaran

hatta ve hatta hermione dördüncü kitapta tıfıllığı bırakmış Dil Çıkaran onlara hala böyle hitap ederek ayıp ediyosunuz. Dil Çıkaran

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #18 : Haziran 14, 2006, 18:44:28 »

evt ya 18. bölüme as kaldı ciddende :S
ne çabuk geçti zaman :S
daha 2. bölümdeyken nasıl geçer onca hafta diye isyan ettiğimi bile hatırlıyorum ben Sırıtan

bu arada hikayeden çıkartılan ayrıntılarıda merak ediyorum...
çıkartılmış ama olsun Sırıtan

zaman ne kadar çabuk geçiyor sen bi de bana sor Kahkaha sanki iki günde bir yeni bölüm yayınlıyomuş gibi hissetmeye başladım Hede Hödö böyle giderse araya bi ara koyabiliriz Dil Çıkaran tam da 18. bölümden önce Dil Çıkaran

tıfılları ösledim ben yaa Sırıtan K.A.Ç.A.K'ın yeni bi operasyonu yokmu Ne? Kahkaha

var var Kahkaha olmaz mı? Sırıtan ilerde okuyacaksınız Kahkaha

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Haziran 14, 2006, 18:48:06 »

Alla alla Kahkaha Nerde bu sitenin anayasası Dil Çıkaran Sen yazmıştın ya hani Dil Çıkaran İsteyen istediğine hakaret olmadığı sürece istediğini diyebilir Kahkaha Bu benim hakkım Dil Çıkaran Diyorum işte tıfıl tıfııııııııııııl Dil Çıkaran

Asıl sevdiğim kitabın HP olduğunu da nerden çıkardın hem Dil Çıkaran O eskidendi... Rowling katili Sirius'u öldürdü bitti Dil Çıkaran Şimdi Robin hüküm sürüyooooor Dil Çıkaran (rules bu kadar kötü çevrilebilirdi...)

Üstelik çapulcuların gençliğini gördükten sonra bence gayet de tıfıl lafını hakediyorlar Dil Çıkaran 6. kitapta acaip büyümüş gibi görünebilirler ama bu hikayede daha 1. sınıftalar Dil Çıkaran Hem de ağzım alıştı Kahkaha
bb1_girl
Şaşkın Şirine :D
Has Türk Kahvesi

JohNNy DePP ♥.♥.♥ =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Haziran 14, 2006, 19:01:28 »

ehuheh ama robinde siriusu öldürdü Dil Çıkaran
ehueh sevmiyo bunlar siriusu ya Dil Çıkaran
ikiside siriusu  öldürdü Kahkaha

Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt)
Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon)
Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves)
İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro)
Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney)
Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey)
Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire)
Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Haziran 14, 2006, 19:25:34 »

Sirius ölmedi kalbimizde yaşıyor Dil Çıkaran Yahu bu öyle değil ama Dil Çıkaran Neyse Kahkaha İlerki bölümlerde tartışırız bunu Kahkaha

SivriSinek
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Too late i'm dead

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Haziran 14, 2006, 23:09:42 »

ah cnm bnmm bnde sana yolluorm sewgilerimi Kahkaha şu cumartesi harf notlarım da bi belli olsun rahat edim bi bölüm daha alcam Kahkaha da şmdi biraz stres altındayım Dil Çıkaran

Fraktal Öpücük

Yok Nurse falan!
SuMMeR
Twilighter
Role Playing
Telve

B E L L A C U L L E N T E A M

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #23 : Haziran 15, 2006, 21:02:34 »

ehuheh ama robinde siriusu öldürdü Dil Çıkaran
ehueh sevmiyo bunlar siriusu ya Dil Çıkaran
ikiside siriusu  öldürdü Kahkaha

Evet yaa nedir bu Sirius düşmanlığı!?
ayıp ama dimi Kızgın
biz cok sefioz siriusumuzu  Öpücük
kalbimizde yasıyor o  Kahkaha

“‘And so the lion fell in love with the lamb…,’ he murmured. I looked away, hiding my eyes as I thrilled to the word.
‘What a stupid lamb,’ I sighed.
‘What a sick, masochistic lion.’”
   – Edward and Bella

~ sensin snack..  :|
Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Eylül 22, 2006, 02:16:07 »

whoooaaa Kahkaha

ne bölümdü ama Kahkaha Sırıtan
[son sahneden kalmış heyecanla gelen tepki Kahkaha ]

...

yaws...Bill cidden kaygılı göründü ilk kısmda gözüme :S
öte yandan o duvarda Charlie'nin ismini okuduğu an bittiğim an oldu Üzgün
elbette şaşırtan bişeyde wardı...MOODY!!! o nasıl ölür yaw...ben o da çıakca diye umuyordum... Üzgün çok şekil bi adamdı...Robin'e bi asit pop daha Kızgın
ve birde Sirius'un tarihinin bilinmemesi ister istemez gizli ya da açık bi spoiler olmuyor mu sorarım size Kahkaha Hede Hödö

bu arada Hagrid'e yoldaşlığı bu kadar geç söylemeleri de şaşırtıcı :S bay hep güvenen Dumbledore, daha fazla güvenmek için aklı başına yeni mi gelmiş...Hagrid'in yerinde olsaydım biraz olsun alınırdım :S hem güvendiğini söylüyor hemde işi düştüğü zaman yoldaşlığa şeyediyor :S Kararsız

herneyse, asıl olayın döndüğü sahne superdi...lakin Bill istemeyerek herşeyi berbat etmesi kötü oldu :S umarım James onu dövmez Hede Hödö ya da Arabella öldürmez Hede Hödö Kahkaha ama Bill yerinde bende olsam aynı şeyi yapardım...helal olsun Bill'im be Kahkaha Gülümseyen

yine bu arada, bizimkilere tıfıl demeni kınıyorum Luthien...ve eğer tıfıl demeye devam edersen, "Luthien'ı kınayanlar fan club" açarım haberin olsun Kahkaha Sırıtan Kahkaha Hede Hödö Hede Hödö Hede Hödö Kahkaha Sırıtan

neyse yaws, çeviri için teşekkürler sinek Kahkaha Gülümseyen eline sağlık Gülümseyen
« Son Düzenleme: Eylül 22, 2006, 02:34:39 Gönderen: Spider03 » Logged

Sinek'ten selamlar Öpücük
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Eylül 22, 2006, 11:43:34 »

Yok ya Sırıtan Hadi aç da bak ben "bu grubun işlevi ve anlamı olmadığı gerekçesiyle" nasıl kapattırıyorum görürsün Dil Çıkaran Tıfıla tıfıl denir :S sen de bizim padişahın gavura gavur demek yasaktır kanunu gibi kanun mu çıkartacaksın?? Alla alla...
Şey!
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Tookamiemitame

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Eylül 22, 2006, 11:52:53 »

Yok ya Sırıtan Hadi aç da bak ben "bu grubun işlevi ve anlamı olmadığı gerekçesiyle" nasıl kapattırıyorum görürsün Dil Çıkaran Tıfıla tıfıl denir :S sen de bizim padişahın gavura gavur demek yasaktır kanunu gibi kanun mu çıkartacaksın?? Alla alla...

Çapulcuları gördün hemen tıfıl ettin... Hede Hödö Kahkaha Kahkaha Kahkaha

ama senin tıfıl dediğin kişiler itiraf et Çapulcular kadar iyiler...bu durumda tıfıl kelimesini ne kadar hakediyorlar... Kararsız
neyse, aman yaws...istediğini de... Hede Hödö

Sinek'ten selamlar Öpücük
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Eylül 24, 2006, 16:57:14 »

Bill... Ahh... Koskocaman Bill'li bi bölüm... aylar, hatta yıllar evvelsinde, Luth'un[fant da olabilir emin değilim Kahkaha] benim Bill'i hpde daha çok görmek istememe karşın UU'da koca bi bölüm göreceğimi söylediğini hatırladım, okurkene...

hatta daha uu çevrilmezkene luth'un [bu kesinlikle luth'du Kahkaha] çapulcularla dopdolu bi hayran hikayesinin varlığından söz ettiğini ve benim yeni yeni okumaya başlamam... ayrı bi eziklik her neyse Kahkaha Kahkaha

Fazlaca duygu yüklü bi bölümdü... Ahh Charlie... Charlie nasıl gider, nasıl şeklinde üzüldüm... ve ve Bill'in o an hissettikleri, insanı bi garip ediyo yaws >_<

neyse bu seferki çevirmenimiz yasmine ve beni UU okumaya erişmiş bir insan yapan insanlara tşkrlerimi sunuyorum  Kahkaha

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Arminas
Michael Phelps - Roger Federer - Kobe Bryant
Sıcak Çikolata

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #28 : Mayıs 10, 2008, 11:55:05 »

inşallah hagrid ikna edebilir devleri müthiş güçlenir o zmn dumbledore...
bill çok şaşırttı bni ama iyi oldu bnce böle bi işi hak ediodu ne o gringotts falan...
moddy yine ölmüş o kötü kaç tane dooru dürüst seherbaz kaldıki ellerinde longbottom larda gitmişti...
nese çevir için sğlun

hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Temmuz 14, 2008, 14:25:24 »

Bill seherbaz, Charlie seherbazken ölmüş.. Öğrenince şok oldum falla  Acayip Hagrid devleri görmeye gitcek.. Ama yine de bu hikayede Hagrid sanki biraz pasif. Yani gerçek HP'deki gibi ( Dil Çıkaran ) bizim üçlüyle yakına arkadaş değiller, dumbi'yle öle pek yakın değiller gibi.. Aman nese daha karmaşık şeyler var bunda.. Ve Bill planı bozdu Figg'i getirerek ama iyi oldu Kahkaha

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: