Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse
buraya tıklayın
.
Mart 18, 2010, 17:14:50
Duyurular
:
Harry Potter Cafe | Resmi
Facebook Sayfası
'na "Hayran Ol"un!
Harry Potter Cafe | Forum
/
Edebiyat
/
Alacakaranlık | Twilight Hikayeleri
(Moderatörler:
Marissa
,
Pery
) / Konu:
Derin Sessizlik-16.Bölüm:Fısıltı
Anket
Soru:
Hikayeyi bitrmem gerektiğini düşünüyorum.Çünkü hiç yorum gelmiyor(yazanlar çok az kişi hatta 2 kişi) ve de okunmadığını düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım?
Kesinlikle bitir.Okunmayan ve yorum gelmeyen bir hikaye ile ne yapacaksın?!
0 (0%)
Bitirme,çok güzel.Kesinlikle devam et.
10 (83.3%)
Sen bilirsin.
2 (16.7%)
Toplam oy: 12
Sayfa:
1
[
2
]
3
4
5
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Derin Sessizlik-16.Bölüm:Fısıltı (Okunma Sayısı 4108 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
By_wizard
Krema
Ynt: Derin Sessizlik-3.Bölüm:Yardım Eli
«
Yanıtla #25 :
Haziran 12, 2009, 19:47:48 »
Alıntı sahibi: yyesim1991 üzerinde Haziran 12, 2009, 19:42:19
çok güzel bi bölümdü canım
devamını sabırsızlıkla bekliyorum
yb ne zaman
teşekkürler canım..
ne zamana koyayım ?(ama bilgisiyara aktarmam gerekiyo..)
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Derin Sessizlik-16.Bölüm:Fısıltı
«
Eklendi:
Mart 18, 2010, 17:14:50 »
ronun bitanesi
(^_^)
Çeviri Kulübü Üyesi
Krema
«
Yanıtla #26 :
Haziran 12, 2009, 19:49:58 »
çok güzel olmuş := farklı, merak uyandırıyor
seline nolacak ? sewgilisini bulabilecek mi ? ginnyler güvenilir wampirler mi
matt nasıl bir tip ? şu matti pek sewmedim gıcık kızı vampir yap kaç
bari bekleseydin de onu da alsaydın şimdi yalnız kaldı
hmm bi eleştirmen olarak gördüğüm tek eksiklik bölümlerin kısa olması (hemen de havaya girdim
) yani bana öyle geldi.sanki biraz uzun olsa daha güzel olur
gerisi çok hoş
yeni bölüm ne zaman ???
(göstermek/gizlemek için tıkla)
ismin ne canım ??? nickle hitap etmeyi sewmiyorumda
ben aslı
just MY oppa!
By_wizard
Krema
«
Yanıtla #27 :
Haziran 12, 2009, 19:57:49 »
Alıntı sahibi: ronun bitanesi üzerinde Haziran 12, 2009, 19:49:58
çok güzel olmuş := farklı, merak uyandırıyor
seline nolacak ? sewgilisini bulabilecek mi ? ginnyler güvenilir wampirler mi
matt nasıl bir tip ? şu matti pek sewmedim gıcık kızı vampir yap kaç
bari bekleseydin de onu da alsaydın şimdi yalnız kaldı
hmm bi eleştirmen olarak gördüğüm tek eksiklik bölümlerin kısa olması (hemen de havaya girdim
) yani bana öyle geldi.sanki biraz uzun olsa daha güzel olur
gerisi çok hoş
yeni bölüm ne zaman ???
ismin ne canım ??? nickle hitap etmeyi sewmiyorumda
ben aslı
Teşekküre ederim..Ginnyler güvenilir ve de o sadece sinirlendi.Matt değil Clara yaptı kızı vampir.Matt onu ısramadı.Matt nasıl bi tip yakışıklı hemde çook ama kafamda uyarladıım Matt.Sizin kafanızfakileri bilemem.Evet öle şimdilik ama geleckte nasıl yapiim hala kara aşamasındayım..Uzamaya çalışırım...
Yb'yi ne zamana isterseniz o zamana ama bilgisiyara aktarmam gerekcek o zaman ..Bu arada bn ceren memnun oldum aslı
«
Son Düzenleme: Haziran 12, 2009, 19:58:22 Gönderen: By_wizard
»
By_wizard
Krema
«
Yanıtla #28 :
Haziran 12, 2009, 21:28:46 »
4.bölüm ne zmn olsun?
yyesim1991
Krema
sanki hiç var olmamışım gibi
«
Yanıtla #29 :
Haziran 12, 2009, 21:30:05 »
aslında zahmet olmazsa hemen koyabilirsin canım
yada en kısa zamanda
yalnız aşkı vardır aşkı olanın
ve kaybetmek daha güç bulamamaktan
sen yüzüne sürgün olduğum kadın
kardeşim olan gözlerini unutamadım
çocuğum olan alnını sevğilim olan ağzını
dostum olan ellerini unutamadım
By_wizard
Krema
«
Yanıtla #30 :
Haziran 12, 2009, 21:42:16 »
ii tmm bgn içnd gce yarısı ble olsa koyarm
elmdn gldiinc yarm saat içnd koycam
By_wizard
Krema
Ynt: Derin Sessizlik-4.Bölüm:Hayal
«
Yanıtla #31 :
Haziran 13, 2009, 16:14:50 »
Arkadaşlar aslının yorumu üzerine bölümü uzatmaya çalıştım.Dünde yazamadım yb çünkü yazmaya o kadaar daldım ki çok fazla bölüm yazdım defterime.Umarım beğenirsiniz.. YOrumlarınızı bekliyorum.
:-w
4.Bölüm:Hayal
Cass'lar beni evlerine götürdüler.Evleri Amerika Kıtasın'daydı.Tabii Türkiye'den oraya gitmek için 3 gün boyunca aralıksız -avlanma hariç- koştuk.Evleri büyük,geniş ve ferahtı.Duvarların renkleri bembeyazdı, aynı tenlerimiz gibi...Salonda büyük beyaz koltuklar, ortada kocaman beyaz ve çok şık bir sehpaha ve de bu sandalye yemek takımı masası falan vardı.Duvarlarda bir sürü manzara resmi ve yapılan resimler vardı.Salonun bir köşesinde tarihi şeyler vardı ve çok şıktı.
-Eee?Nasıl buldun evimizi?,dedi Veronica.
-Çok güzel bir eviniz var ve de çok zevkli döşemişsiniz.,dedim.
-Sağ ol ben döşedim.,dedi Ginny.
-Öyle mimiymiş Arthur?,dedi Cass gülerek.Ve bunun üzerine herkes güldü.Sanki çok gizli bir espriymiş ve de çok komikmiş gibi..
-Evet,öyleymiş.,dedi Arthur gülerek.
-Efendim?Ben anlamadım.Hem nereden bilecek ki Arthur?,dedim.
-Bilir,bilir.,dedi Ginny.
-Nasıl bilecek ki?,dedim.
-Onun özel gücü birisinin doğru veya yalan söyleyip söylemediğini anlaması.,dedi Veronica.
-Yaaa!Çok ilginç!Peki aranızda başka yeteneği olan var mı?,dedim.
-Ginny var bir de.Onunkisi bambaşka bir güç...O yaşayanı öldürebilir, öleni de diriltebilir.,dedi Veronica.
Vay be güce bak!Yaşam verip , yaşam almak..Tam bir süper kahraman gücü...Birden Ginny'nin yerinde olmak istedim.Hem de çok..Eğer vampir olmasaydım şimdi bu sene lise 3 e geçecektim.Ertesi sene de geçtikten sonra üniversiteydi...Üniversite de tıp okumayı istiyordum.İnsanlara yardım etmeyi ve insanlık adına bir şeyler yapmayı çok seviyordum.
-Nasıl ama...?,dedi Veronica.
-çok güzel, etkileyici , büyüleyici..,dedim.
-Eğer senin için bir sakıncası yoksa ben senin nasıl vampir olduğunu öğrenmek isterim ama bu seni rahatsız ediyorsa ve anlatmak istemiyorsan da sen bilirsin.,dedi Cass.
-Nasıl vampire dönüştüğümü mü?Emin misiniz?Hiç iç açıcı değil açıkçası..,dedim.
-Olsun yine de ben çok merak ettim.,dedi Cass.Belli zaten düşünceleri bağırıyordu adeta.
-peki sen istedin..,diye mırıldandım.
-Geçen seneydi, kasım ayıydı.Okula yeni 2 tane öğrenci gelmişti.Biri erkek ,biri kızdı.Kız olan herkesi kendine hayran bırakıyordu, çok güzeldi.Erkek ise o..o..çok yakışıklıydı.İkisinin insan üstü bir güzelliği vardı.Ben o güne kadar birkaç kez çıkma teklifi almışımdır ama daha önce hiç aşık olmamıştım.Ona hayrandım.HEr gün ona bakıyordum her kız gibi..Sonra zaman geçtikçe o da bana bakmaya başladı.Bakışlarımız buluştuğunda gözlerimi kaçırıp,boynumu eğip ,kızarıyordum.Bu böyle devam ederken bir gün yanıma geldi ve konuşmaya başladı."Marhaba!Ben Matt ya sen?",dedi.İnanamıyordum o benle konuşmuştu!!!Ne kadar mutlu olmuştum anlatamam."Merhaba!Ben de Selin.",zor diyebildim kendi adımı.Biraz konuştuk sonra gün bitti.HEr geçen gün sohbet ediyorduk ama o tuhaftı hem de çok...Bazen konuşurken bazen de burnunun kemerini tutup gidiyordu.Böyle yaptığında canım çok yanıyordu.Çok üzülüyordum...Şubat ayında bir gün yanıma geldi."Bana olan ilginin farkındayım Selin ama yapma , benimle ilgilenme.Senin de başına işler açmak istemem.",dedi bana.Dünyam başıma yıkılmıştı.O hem ilgimi anlamıştı hem de ben platonik bir biçimde ona aşık olmuştum.Canım yanıyordu çünkü neler olabileceğini tahmin edebiliyordum.Diğer kız arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla onlar daböyle platonik olduğu erkeklere ilgilerini belli ettikleri an erkekler dalga geçip duruyorlardı.Benim de aklıma bunu engellemek için bir yol geldi.Cenk diye bir çocuk vardı.o daha lisenin gününden beri benden hoşlanıyordu.En iyiy arkadşım Buse'ye ağızını aramasını söyledim ve o da bunu yaptı.O benden hala hoşlanıyordu.Bend gittim yanına ve ondan hoşlandığım gibisinden şeyler söyledim.O çok sevinmişti ve çıkmaya başladık.Bu arada Matt okula güneşli günlerde gelmiyordu.Kardeşi Clara da öyle.Geldiğinde beni ve Cenk'i gördüğünde somurtmaya başladı.Ben bir şey anlamamıştım ama yine de idare ettim durumu ve Cenk bir şeyi çakmadı.Bu bir hafta sürdü böyle.Pazartesi okula geldiğimde etrafta bir ölüm haberi vardı ve kimin öldüğünü duydum.Ölen Cenk'ti...Şok olmuştum çünkü cumartesi günü onla sinemaya gitmiştik,gezmiş tozmuştuk.Pazar akşamı evde tek iken ölü bulunmuş.Garipti hem de çok...Boynunda ısırıklar varmış, kesikmiş yani ve de bir damla bile kan yokmuş.Tek bir yer bile leke olmamış...Çok ürkütücüydü ve de çok ama çok garip...Ben 2 hafta boyunca ruh gibi okula gittim, geldim.Sonra bir çarşamba günü Matt yanıma geldi."Ben dedim sana benden uzak dur diye.Tehlikeliyim, diye ama sen bunun üzerine beni daha çok kızdrdın.Ne yaptın?Gittin, o Cenk salağıyla çıktın.Şimdi mutlusundur herhalde."dedi. ve gitti.Ben olduğum yerde kaskatı kesildim.Demek ki Cenk benim yüzümden ölmüştü ama nasıl yapmıştı?En ufak bir delil , bir kanıt bile bırakmadan nasıl yapmıştı?Bunu sadece küçükken bana anlatılan hikayelerde tek bir canavar yapabilirdi, hem de kan içebilirdi.VAmpirler...işte onun üzerine birkaç araştırma yaptım.Bu araştırmanın neye mal olacağıı ve ne olacağını bilmiyordum.Bilseydim yapmazdım da..İnsan üstü güzellik,soğukluk,gözlerin renk değiştirmesi,güneşe çıkamama...Benlar enim gözlemlerime uyanlardı.Öğrenmiştim artık o bir..vampirdi.Kelimesi bile ürkütücüydü.Ertesi günokula gittiğimde yanıma geldi."Mutlu musun şimdi?Ne olduğumu biliyorsun."dedi.Çok şaşırmıştım.O nereden biliyordu ki öğrendiğimi?"S...Se...Sen nereden biliyorsun?"diye fısıldadım."Senin neler yaptığınla ilgili her şeyi biliyorum."dedi.Benim ne yaptığımla mı ilgili?O nasıl biliyordu?Beni takip mi ediyordu?Arada zaman az çok akıp gidiyordu.Bir süre sonra yine ilk baştaki gibi konuşur olduk.Ben ona hala aşık olduğumu anladım.Haziran'a doğru onla çıkmaya başladık.Şu an aylardan ne?,dedim.
-Ağustos.,dedi Ginny.
-Ağustos ayın kadar iyi kötü idare ettik.Sonra...Dönüşmeye başlamamdan bir gün önce beni ormana götüreceğini söyledi.Bende ertesi gün ona göre bir şeyler giyindim.Oraya gittiğimde ise hemen konuşmaya başladı."Selin benim vampir olduğumu biliyorsun ve bunu insanların bilmesi yasak.Bilenler içinde tek seçenek:
ÖLÜM
.
Bunu yapmak istemiyorum ama yapmak zorundayım.İnan bana Selin..Sadece şunu bil seni çok seviyorum ama vampir olduğumu bildiğin için öldürmek zorundayım.Üzgünüm sonsuz aşkım..."dedi bana.Sonra boynuma eğildi,eğildi ama bir şey yapmadı.Ve Clara devreye girdi."Bunu sen yapmazsan ben yaparım Matt.",dedi ve beni ısırdı.Sonra yanımdan ayrıldılar ve ben ne kadar olduğunu bilmediğim bir süre sonra vampir oldum.İşte böyle...Demiştim pek iç açıcı değil diye.,dedim.
'Bu ne kadar kötü ve berbat bir şey.'diye düşündü Ginny.
-Hem de çok kötü.,dedim.Bunun üzerine hepsi bana şaşkınlıkla baktı.
'Nasıl duydu ki?Ben bunu sesli söylememiştim.'diye düşündü Ginny.
-Açıklayayım size, bu senin sorunun cevabı Ginny.Siz de 2 kişinin yetenekleri var.Benim de var sizin aklınızdan geçen düşünceleri okuyabiliyorum,duyabiliyorum.,dedim.Hepsi çok şaşırdı ve ardı ardına duymak istemediğim düşünce ve sözler, iltifatlar..Bunlardan kurtulmak için dışarı çıkmaya karar verdim.
-Ben dışarı çıkıyorum biraz nefes almaya (!).,dedim ve dışarıda dolanmaya başladım.Dolandım durdum.Gezerken birini gördüm sanki.Oraya dikkatlice bakınca onun olduğunu gördüm ve şok oldum.Sonra etrafıma baktım fakat kimse yoktu.Tekrar oraya baktım ama orada yoktu.Kafamın içinde duyduğum onun seslerinden sonra hayal de mi görmeye başladım?Tanrım, iyice kafayı yiyorum.
¨¨~BÖLÜM SONU~¨¨
«
Son Düzenleme: Haziran 13, 2009, 16:32:13 Gönderen: By_wizard
»
yyesim1991
Krema
«
Yanıtla #32 :
Haziran 13, 2009, 16:54:25 »
çok güzel bi bölümdü canım ya süperdi
yeni bölüm ne zaman
By_wizard
Krema
«
Yanıtla #33 :
Haziran 13, 2009, 17:18:54 »
Alıntı sahibi: yyesim1991 üzerinde Haziran 13, 2009, 16:54:25
çok güzel bi bölümdü canım ya süperdi
yeni bölüm ne zaman
teşekkür ederim...
Chérsie
!! HOUSE OF NİGHT SERİES !!
Telve
I havє Livєd and I diєd Ŧ๏я You
«
Yanıtla #34 :
Haziran 13, 2009, 17:57:57 »
çok güzel olmuş eline sağlık
'
By_wizard
Krema
«
Yanıtla #35 :
Haziran 13, 2009, 18:03:45 »
Alıntı sahibi: 1463 üzerinde Haziran 13, 2009, 17:57:57
çok güzel olmuş eline sağlık
teşekkürler...
ronun bitanesi
(^_^)
Çeviri Kulübü Üyesi
Krema
«
Yanıtla #36 :
Haziran 13, 2009, 19:00:03 »
cerenn çok güzeldi bravoo := benim yorumumu dikkate almışsın çok sewndim canım yaa
içimden bi ses o matt hayal değildi diyoo
ama terketmiş selini
hemen affetmesin haa
fazla oldum biliyorm ama yeni bölüm nezaman acaba
just MY oppa!
GzM
Şeker
«
Yanıtla #37 :
Haziran 13, 2009, 19:05:33 »
cok güzel bir bölümdü tebrikler :=
(=...GzM...=)
By_wizard
Krema
«
Yanıtla #38 :
Haziran 13, 2009, 19:06:42 »
Alıntı sahibi: ronun bitanesi üzerinde Haziran 13, 2009, 19:00:03
cerenn çok güzeldi bravoo := benim yorumumu dikkate almışsın çok sewndim canım yaa
içimden bi ses o matt hayal değildi diyoo
ama terketmiş selini
hemen affetmesin haa
fazla oldum biliyorm ama yeni bölüm nezaman acaba
teşekkürler...Ewt dikkate aldm
Doru diyo .affedip baraşacaklarını w swgili olcaklarını tekrar diye söyleyen oldu mu sana aslı?En kısa zamana
«
Son Düzenleme: Haziran 15, 2009, 20:18:17 Gönderen: By_wizard
»
By_wizard
Krema
«
Yanıtla #39 :
Haziran 13, 2009, 19:07:48 »
Alıntı sahibi: GzM üzerinde Haziran 13, 2009, 19:05:33
cok güzel bir bölümdü tebrikler :=
teşekkürler gzmcm
By_wizard
Krema
Ynt: Derin Sessizlik-5.Bölüm:Aşk ve Nefret...
«
Yanıtla #40 :
Haziran 16, 2009, 15:53:45 »
5.Bölüm:Aşk ve Nefret...
Artık kafayı yediğimi kabul ediyorum.Çünkü daha demin onu görmüştüm.Bundan emindim,yüzde yüz.Mümkün olabilir miydi ki onu tekrar görmek?Evet veya hayır.Benim için önemli miydi ki bu?Evet,önemliydi..Onu bu kadar severken ve ondan bu kadar nefret ederken çok önemliydi.Peki ne olacak ki tekrar görsem?Ona saldıracak mıyım?Yoksa ona sarılacak mıyım?Duygu karmaşası diye buna derler işte!Bir yanım onu öldürmek ile yanıp tutuşuyor,aslında hiç bilmediğim bir yanım, ama onu hala bu kadar severken öldürebilir miydim?Ne fark edecekti ki?Kalbim durmuştu ve sonsuz bir yaşamım var artık.İşte bu yüzden onu öldürmek ile yanıp tutuşuyordum.Onunla tanıştığım güne lanet ediyorum!Onu sevdiğim için de kendime lanet ediyorum!Türkiye'ye gelip hayatımı mahvettiği için ONA lanet ediyorum!!!
Ben lanet etme işlemimi sürdürürken o sırada yanıma Veronica geldi.
-Biliyorum nasıl hissettiğini.Aşk ve nefreti hissediyorsun aynı anda.Bu iki duyguya sahip olmak ise çok yıpratıcı bir şey.,dedi Veronica.
-Sen nasıl bilebilirsin ki?,dedim.Nasıl bilecekti ki?Bilemezdi,anlayamazdı.
-Bilirim çünkü bende senin yaşadığına benzeyen bir şey yaşadım da ondan.Ama benimkisi daha farklıydı.Vampire dönüştüğüm ilk zamanlardı.Tabii o zaman ben ve Arthur vardık sadece.Bir tek o bilir zaten bunu.Leonardo diye bir kişi daha vardı o zamanlar bizimle.Onu ilk gördüğüm an ondan etkilenmiştim.O da benden etkilenmişti,bunu anlayabiliyordum,hissediyordum.Bir süre sonra benimle konuştu ve duygularını söyledi.Biz baya bir uzun süre birlikte olduk.50 yıl kadar...Ama sonra o gitti..Beni bırakıp gitti.Ben Ginny gelene kadar yaklaşık bir 15 yıl boyunca sustum, tek kelime bile konuşmadım.Sadece avlanıyordum.Ne bir yere gidiyordum ne de dolaşıyordum.Sonra Ginny geldi ve yavaş yavaş benim sessizliğimi çözdü,bozdu ve beni eski ben yaptı.O gittikten sonra tek düşündüğüm şey
O'ydu.
Aynı zamanda hislerimi tartıyordum ve derin bir biçimde düşünüyordum."Aşkı ve nefreti..Bu iki duygu bir bedende nasıl hüküm sürebilirdi ki?Nasıl olurda insan ikisini bir arada hissedebilir?Aşk mı ağır basar yoksa nefret mi?Bir kişiyi hem sevip hem de ondan nefret etmek mümkün müdür ki?Onu nasıl olurda delicesine seversin?Peki ondan nasıl bu kadar çabuk nefret edersin?Aşk ve nefret...Sence hangisi?Aşk mı ?Nefret mi?Yoksa her ikisi de mi?İkisini bir arada götürmek bir kalp için zor değil midir?"Bunları kafamın içinden çok geçirdim, çok düşündüm.Ama vardığım sonuç kesindi.Ben her ikisinin de hissediyordum.Aşkı da,nefreti de...Beni yalnız başıma bıraktığı için ondan nefret ediyordum,bizi bitirdiği için.Atmayan kalbime hançerler sapladığı için...Ama onu seviyordum da hala ilk günkü gibi...,dedi Veronica.Dedikleri beni çok etkilemişti.Düşüncelerinde o zamanı görebiliyordum.Leonardo dediği kişiyi de görüyordum.Kısa siyah saçlı,iri yarı ve çok sempatik bir tip gibi duruyordu.Ama tek bir şeyi düşünmüyordu Veronica onu hala sevip sevmediğini ya da nefret edip etmediğini..İşte ben de bu kısmı çok merak ediyordum.Acaba bu geçici bir duyguysa geçecek miydi?Onu unutabilecek miydim?Ona hem aşkı hem de nefreti hissetmekten kurtulabilecek miydim acaba?
-Peki..Sen..unutabildin mi onu?Bu nefret ve aşk hissinden kurtuldun mu?,dedim çekinerek.
-Ben mi?Hayır unutamadım onu ve nefret ve aşk ikilisini ise hala içimde hissediyorum dersem yeridir.Bundan sonra eğer birini seversem belki o zaman onu unutabilirim.,dedi.
-Yani tek tedavi yolu yeni birine aşık olmak mi?O zaman kendime acıyorum.Ondan başka birisine bir şeyler hissedebileceğimi sanmıyorum.,dedim.
-O zaman seninde benimde tedavi yolumuz yok.Unutamıyorsak ve aşkla nefret ikilisini hala hissediyorsak biz umutsuz vaka durumundayız.,dedi Veronica.
-Eh o zaman bu durumla yetinerek biraz avlanalım ne dersin?,dedim gülerek.
'Olur ama önce yarış yapalım',diye düşündü.Bende hevesle başımı salladım ve koşmaya başladık.Koşmayı seviyordum.Vampir olduğumdan beri bu hız ve güç meselesinden şikayetçi değildim.Ormanın içine doğru iyice koştu ve yarışı Veronica kazandı.
-Hehe!Ben kazandım.,dedi.
-Bir dahaki sefere kim kazanacak,göreceğiz.,dedim sinir olmuş bir tonda.Bunun üzerine bir kahkaha patlattı.
-Sakin ol ya bu sadece bir oyun.,dedi.
-Hiçte değil.Küçükken hep ben kazanan taraf olmuşumdur.Kaybeden taraf olmaktan hiç hoşlanmam.,dedim mızıkarak.
-Haha!Alemsin ha!Tıpkı küçük bir çocuk gibi.,dedi gülerek.
-Ya buraya benden konuşmaya gelmedik avlanmaya geldik!,dedim.
'Çevir kazanı yanmasın.Hadi bakalım öyle olsun.',diye düşündü içinden.Etrafta güzel iki koku vardı.
-Imm..İştahım kabardı çok güzel kokuyor.,dedim.
-Evet ,aynen öyle.Hadi şu insanı bir an önce avlayalım.,dedi ve kokunun olduğu yere koşmaya başladık.İki insan vardı ve ikisi de kızdı.Yazık olacak doğrusu!,dedi içimdeki şeytan.Seni tanıyamıyorum ,Selin.Sen böyle değildin.O insanların yerinde sen de olabilirdi,dedi içimdeki melekte.İyi tarafıma aldırmadan o insanlardan birini avladım.Hem düşüncelerini duyup hem de avlamak çok zor.Hatta iğrenç ama bunu yapmak zorundaydım yoksa ne olacağını bilmiyorum.Acaba bir gün gelecekte düşünceleri umursamadan rahat rahat avlanabilecek miyim?Ben bunları düşünürken tanıdık bir ses duydum.Ve bu sesle irkildim.
-Imm..Çok güzel avlandın,sevgilim.Eskisinden daha da güzelsin,aşkımm.Sonsuz ve tek aşkım.,dedi......
¨¨¨~~BÖLÜM SONU~~¨¨¨¨
Arkadaşlar birkaç günlük bir aradan sonra yb yazdım.Umarım beğenirsiniz.Yorumlanızı sabırsızlıkla bekliyorumm..
«
Son Düzenleme: Haziran 16, 2009, 16:06:37 Gönderen: By_wizard
»
yyesim1991
Krema
«
Yanıtla #41 :
Haziran 16, 2009, 17:41:26 »
çok güzeldi ama tam yerinde kesmişsin şimdi meraktan ölüyorum yani
yeni bölüm ne zaman
By_wizard
Krema
«
Yanıtla #42 :
Haziran 16, 2009, 17:44:55 »
Alıntı sahibi: yyesim1991 üzerinde Haziran 16, 2009, 17:41:26
çok güzeldi ama tam yerinde kesmişsin şimdi meraktan ölüyorum yani
yeni bölüm ne zaman
teşekkür edrm.Evt tam yeri
YB en kısa zamana (yarına falan diorm yazamıorum o yüzden en kısa zamana)
estelh
Şeker
«
Yanıtla #43 :
Haziran 16, 2009, 17:48:15 »
geri mi döndü Matt? Yoksa kafayı mı yiyor Selin? Umarım geri döner, mutlu sonların insanıyım ben
Ama Selin hemen canım cicim olmaz bence. yeni bölüm hemen gelsin, çok merak ettim
ellerine sağlık çok güzel olmuş
"Hiç kimse bir ada,
tek başına bir bütün değildir...
...Her ölüm beni eksiltir,
çünkü insanlığın bir parçasıyım ben.
Bu yüzden, çanlar kimin için çalıyor diye sorma;
çanlar senin için çalıyor."
By_wizard
Krema
«
Yanıtla #44 :
Haziran 16, 2009, 17:54:38 »
Alıntı sahibi: estelh üzerinde Haziran 16, 2009, 17:48:15
geri mi döndü Matt? Yoksa kafayı mı yiyor Selin? Umarım geri döner, mutlu sonların insanıyım ben
Ama Selin hemen canım cicim olmaz bence. yeni bölüm hemen gelsin, çok merak ettim
ellerine sağlık çok güzel olmuş
O geri döndü.Yedi kafayı çoktan ama gerçekten döndü.Ya ne kadar eminsiniz Matt ile olcağındn!Blki olmicak size olcak diyen oldu mu ??? Teşekkür ederim canımmm :-*
ronun bitanesi
(^_^)
Çeviri Kulübü Üyesi
Krema
«
Yanıtla #45 :
Haziran 16, 2009, 20:00:08 »
yaa çok güzel ve bir o kadar da gizemli bir bölümdü := tam da yerinde kesmişsin cerencim
Alıntı
-Yani tek tedavi yolu yeni birine aşık olmak mi?O zaman kendime acıyorum.Ondan başka birisine bir şeyler hissedebileceğimi sanmıyorum.,dedim
yazık bu seline ya çok üzüldüm
kızım boşver ne işin var senin o gıcıkla
Alıntı
-Imm..Çok güzel avlandın,sevgilim.Eskisinden daha da güzelsin,aşkımm.Sonsuz ve tek aşkım.,dedi
irkildim yahu o.O matt mi buu ???
just MY oppa!
By_wizard
Krema
«
Yanıtla #46 :
Haziran 16, 2009, 20:20:16 »
Alıntı sahibi: ronun bitanesi üzerinde Haziran 16, 2009, 20:00:08
yaa çok güzel ve bir o kadar da gizemli bir bölümdü := tam da yerinde kesmişsin cerencim
Alıntı
-Yani tek tedavi yolu yeni birine aşık olmak mi?O zaman kendime acıyorum.Ondan başka birisine bir şeyler hissedebileceğimi sanmıyorum.,dedim
yazık bu seline ya çok üzüldüm
kızım boşver ne işin var senin o gıcıkla
Alıntı
-Imm..Çok güzel avlandın,sevgilim.Eskisinden daha da güzelsin,aşkımm.Sonsuz ve tek aşkım.,dedi
irkildim yahu o.O matt mi buu ???
evet tam yeri aslı cm..Üzülürsün tabii bn bile acıyorum kıza
O sinir matti napsın acaba?bilmiorm. :-\
blkide cenk..yada matt hangisi?bilmiorm yine ama yorumun için saol
«
Son Düzenleme: Haziran 16, 2009, 20:21:13 Gönderen: By_wizard
»
By_wizard
Krema
«
Yanıtla #47 :
Haziran 18, 2009, 00:00:57 »
walla toplam iki oy geldi iksi de birbirinden farklı nedcem bn ya??
cenk mi olsun bn mi karar veriim daha fazla oy verin bare de ona göre yazcam
estelh
Şeker
«
Yanıtla #48 :
Haziran 18, 2009, 09:58:16 »
ankete matt dedim şimdi 3 tane aynı oydan var
ama gerçekten bilerek yapmadım...
"Hiç kimse bir ada,
tek başına bir bütün değildir...
...Her ölüm beni eksiltir,
çünkü insanlığın bir parçasıyım ben.
Bu yüzden, çanlar kimin için çalıyor diye sorma;
çanlar senin için çalıyor."
By_wizard
Krema
«
Yanıtla #49 :
Haziran 18, 2009, 14:25:57 »
tmm yb yazmaa başlıorm...
önemli diil cnm
Sayfa:
1
[
2
]
3
4