Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 00:03:13  

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Tülün Ötesi  (Okunma Sayısı 1427 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW
« : Aralık 30, 2007, 19:02:32 »

TÜLÜN ÖTESİ

Sirius tülün ötesine geçti.

Harry'nin adını bağırdığını duydu.

Remus’un boğuk sesini duydu.

Sağ kalan tek en yakın arkadaşını, oğlu gibi sevdiği çocuğu, Harry'yi, onu tülün ardından takip etmesin diye tuttuğunu gördü.

Bu, gördüğü en son şeydi.

Sonra, her şey karardı.

Gittikçe solan bir uzaklıkta, Harry'nin son çığlığını duydu: "SIRIUS!"

Ve bütün sesler gittikçe azalarak yok oldu. Vaftiz oğlunun çığlıkları kulaklarında yankılandı. Sonsuzluk gibiydi.

Karanlık çekilip de hafif bir ışık onun yerini almadan önce ne kadar süre geçmişti, bilmiyordu. Daha önce hiç bulunmadığı bir yerde duruyordu. Sirius henüz ayrıldığı Esrar Dairesi'nin karanlık koridorlarıyla gözünü kırpmasına neden olan aydınlığı bağdaşlaştırmaya çalıştı, ve sonra hatırladı. Ayrılmıştı.Tülün Ötesi'ne, Bella'nın büyüsüyle geçmişti. Aptalca davranmıştı, çocukça davranmıştı, düşüncesiz davranmıştı - tıpkı bütün hayatı boyunca yaptığı gibi. Hayatı.

O ölmüştü.

Yine gözlerini kırptı ve kendisine baktı. Hala aynı cüppeyi giyiyordu ve vücudu hala aynı gözüküyordu - şimdilik... biliyordu. Bu, sondu ve ışık parlaktı.

Ani parlaklık dikkatini öyle dağıtmıştı ki, neredeyse kendine doğru yürüyen iki figürü göremeyecekti. Biri cadı, diğeri de büyücüydü; ikisi de onun yaşlarındaydılar. İkisi de somut ve canlı gözüküyordu, ama olamayacaklarını biliyordu. Yaklaştıklarında gülümsüyorlardı, bu özelliksiz ve rahatsız edici beyazlıktaki yerde rahat ve güvenli bir şekilde duruyorlardı.

Büyücünün dağınık siyah saçları ve gözlüğü, kalbini parçaladı.

"James...?"

Sesi kulaklarına boş ve acılı geldi, tabii eğer gerçekten bütün bunları duyuyorsa. Gözyaşları, görüşünü bulanıklaştırdı, ama Sirius gözlerini kırpamadı bile. Sadece yanaklarına doğru inen sıcak ıslaklığı hissederek baktı, ve ilk defa, James'in ne kadar çok Harry'ye benzediğini fark etti, tersi değil.

Ah, Harry... Çok üzgünüm...

"Hey, dostum." Fısıltı, neredeyse kendisininki kadar duygusaldı ve birdenbire James oradaydı, hemen orada, on dört uzun yıl boyunca olmadığı yerde.

Birbirlerine sarıldılar, ve Sirius Lily'yi gözyaşını silerken gördüğünü sandı.

Sirius bunun bir rüya olmasından korkarak James'e sıkıca sarıldı - eğer bir rüyaysa, uyanıp uyanmamak istemediğini de bilmiyordu. Bir tarafta Harry... ve öteki tarafta da James.Ama geriye dönemeyeceğini biliyordu. Sadece kalabilmek için dua etti.

Sonunda, sesini bir kez daha buldu. "Çok üzgünüm," diye fısıldadı Sirius. Ağzından çıkan kelimeler onu yıkıyordu. "Peter'ı kullanmanı önermemeliydim...Harry'yi yanlız bırakıp arkasından gitmemeliydim... Onunla kalabilmeyi dilerdim... İstediğin gibi onun için hep orada olamadığım için çok üzgünüm-"

"Sus, Sirius." dedi James Sirius'u sıkıca tutarak. "Seni suçlamıyorum. Bütün yapabileceğini ve fazlasını yaptın- ve biz orada olmadığımız zaman seni tanıdığı için memnunum..."

İkisi de ağlıyordu. "Böyle olsun istemedim... Tanrım, James, üzgünüm..."

"Biliyorum," diye fısıldadı en iyi arkadaşı. "Bu senin olduğu kadar benim de hatam ama her affedilmeyi gerektiren şey gibi, seni affediyorum."

Azkaban'da geçirilen yıllar bile bu sözleri duymaktan daha iyi bir bedel ödeme yolu olamazdı. Boğazında bir yumru oluştu, konuşamadı. Keşke... Sirius gözlerini kapattı ve on dört yıllık acının akıp gittiğini hissetti. James de bunu hissetmiş olmalıydı ki arkadaşına son bir kez sarıldı ve onu bıraktı.

"Lily'ye en azından bir merhaba de, ha Patiayak?"

"Evet." Kendine rağmen,bir şekilde kendisini gülümserken buldu. Yıllardan beri hissettiği gerçek gülümsemelerinden biriydi ve arkasında gerçek özgürlük olan ilk gülümsemeydi. "Selam, Lily."

"Merhaba, Sirius." Sesi aynı hatırladığı gibiydi. Neredeyse aşırı mükemmeldi. Lily ona her zamanki sıcaklığıyla sarıldı – gözlerinin daha önce bir keresinde olduğundan daha kasvetli olmasına rağmen.

"Bu, gerçek mi?" diye fısıldadı. Sirius asla ölüm sonrası yaşama inanmamıştı ama Lily ve James'i görmesi on dört yıllık acı ve yalnızlığı bedeninden alıp götürmüştü. Etten olmasa bile, onların orada gerçek gibi olması...asla inanamayacağı bir şeydi. Onların hep gittiğini düşünmüştü ve bu onun hatasıydı.

"Burası kadar gerçek, Sirius," diye cevapladı James kolunu Sirius'un omuzlarına atıp onu ileri doğru çekerek. "Hadi. Gidip içeri girelim."

"İçeri mi? Daha fazlası mı var?" dedi Sirius etrafa boş boş bakarak. Bütün gördüğü beyazlıktı.

"Tabiî ki var," diye kıkırdadı Lily. "Burası sadece giriş, ya da hayatla ölüm arasındaki yer. Burada yaşamın dünyasını görebiliyoruz." Eliyle daha önce görmediği bir yeri gösterdi. Sirius henüz ayrıldığı odadan bir görüntü yakaladı. Görüntü belirsizdi, sanki bir Düşman Camı bir şey görmüş gibi titriyordu, ama yine de oradaydı. Harry ve diğerleri gitmişti.

Dediklerinin tam önemini anlaması bir dakikasını aldı... "Görüyor musun...?"

"Evet." James'in kolu Sirius'un omuzlarını sıkıca sardı. "İşte bu yüzden sana teşşekkür etmeliyim, dostum. Harry'yi güvende tuttuğun için teşekkürler ve ben...ve ben olamadığımda onun babası olduğun için..."

Sirius James'e bakmak için döndü ve gözyaşlarının bir kez daha görüşünü bulutlandırdığını hissetti. "Ben asla sen olamam, James," diye fısıldadı. "Ve yeterince onun yanında değildim."

Duyguları onu boğdu. Tanrım, ah, Tanrım...Harry... Çok üzgünüm... Vaftiz oğlunun onu duyabilmesini diledi... Harry çok daha iyisini hak  ediyordu. Sirius yutkundu ve gözyaşlarının indiğini hissetti. Acısından, güç bela James'in dediklerine dikkatini verebildi.

Ama Harry'nin babası gülümsedi. "Evet, oradaydın. Onun ailesi oldun özellikle de en ihtiyacı olduğu zamanda ve o bunu hatırlayacak. Harry daima bunu hatırlayacak."

James'in kolu bir kez daha Sirius'un omuzlarını sıkıca sardı.

"Haydi, Sirius. Haydi eve gidelim..."

Ve yine ve yine Robin'den. Bu sefer Unbroken Universe değil, Harry Potter'ın orjinal haline bağlı kalınmış bir yazı. Ama  Robin'in yazısı olduğu için UU başlığı altına koydum.
İyi okumalar Dil Çıkaran

Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Tülün Ötesi
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 00:03:13 »

Sydney
iposh...
UU Seherbazları
Krema

Alias...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Aralık 30, 2007, 19:07:03 »

off acayip oldum okurken ya bende birazdan ağlamaya başlayacam Ağlayan ahh Siriuuss Üzgün Üzgün Üzgün
teşekkürler ellerine sağlık missmurder Aww

-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House)
adamım yaa XD XD

You can't always get what you want...
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 30, 2007, 21:11:45 »

böhüböhüböhü çok çok çok şey nasıl diyiceğimi bilemiyorum ya =( bu çok ağlamaklı bir yazı olmuş (Allah'tan uu'yu etkilemiyor bu yazı yoksa çok daha kötü olrudum Üzgün ) birkez daha tesekkurler missmurder =)

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 30, 2007, 21:18:03 »

ayy ayy okurken çok tuhaf oldum  Ağlayan Sirius cum ya böhüüü...

missmurder eline sağlık.

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
MaRaUdEr
Unbroken Universe!
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Aralık 30, 2007, 21:28:44 »

ayyy çok tuhaf oldum yha siriususm Ağlayan
saol missmurder çok saol Gülümseyen

loveharry
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Aralık 30, 2007, 23:17:02 »

Ya ne biçim bir yazı bu ya.....offfffff.........ağlattı hüngür hüngür beni Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün!!!
Çok teşekkür ederim paylaşım için... Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan

'Son bir şey soracağım' dedi Harry.
'Gerçek mi bu? Yoksa hepsi benim kafamın içinde mi olup bitiyor?'
Dumbledore ona gülümsedi ve parlak sis yeniden inerek onu örterken, sesi Harry'nin kulaklarına net ve güçlü bir şekilde ulaştı.
'Elbette kafanın içinde olup bitiyor, Harry, ama bu niçin gerçek olmadığı anlamına gelsin ki!'
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

HPC'deki 1. yılım :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Aralık 31, 2007, 00:13:09 »

ouuff Ağlayan her okuyan ağlıyo sanırım,benim gibi..ya da duygusallaşıyo Ağlayan çok güzel olmuş..ellerine sağlık..devamı varsa eğer bekliyoruz Aww
MRPOYRAZ
Telve

senli sensizliğin sessiz selinde sana susuyorum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Aralık 31, 2007, 00:45:14 »

ya sirius korkunç derecede muhteşem bir karakter off içimi dağladı Ağlayan
missmurder paylaşım için teşekkürler Gülümseyen

Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Aralık 31, 2007, 20:23:33 »

Rica ederim Gülümseyen
Yalnız herkes ağlıyor, kendimi kötü hissetmeye başladım Kahkaha

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ocak 02, 2008, 15:53:15 »

Rica ederim Gülümseyen
Yalnız herkes ağlıyor, kendimi kötü hissetmeye başladım Kahkaha

Kahkaha Kahkaha Kahkaha

çok üzüldüm ama doğruyu söylemek gerekirse bu beni uu daki kadar etkilemedi. yani sirius2u çok seviyorum çok ama sanırım uu'daki sirius benim için çok daha büyük bir öneme sahip.yine teşekkürler missmurder ve eline sağlık  Aww ama malesef harry onu hatırlamadı ve o kadar çocuğu olmuş birine de sirius demedi Kızgın

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
aktas
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Ocak 02, 2008, 16:57:27 »

harry nin çocuklarının ismi james sirius,albus severus,lily luna.bnde yeni öğrendim.yazı süper eline sağlık missmurder..Dil Çıkaran
Dame
Damla, Damlaş, Damma artık nasıl istersen ~ Gırrrrrrrr ~ Hmpff ~ Sessiz Korist
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

theory of knowledge....it looks like I've none!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ocak 02, 2008, 17:00:08 »

Ay içim bir garip oldu ya. Böyle Sirius kendini suçlu hissediyor falan. Ne bileyim. Ellerine sağlık iyi ki koymuşsun. -Peçete almaya gitmeden önce yazılan son mesaj Sırıtan Sırıtan-

yazan bir yazar!

Resimciğe tıklasana bi XD XD XD

I saw Susie sitting in a shoe shine shop.
Where she sits she shines, and where she shines she sits.

(Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum Hede Hödö)
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Ocak 06, 2008, 18:17:22 »

İyi ki koymuşum koymasına da herkes çok ağladı be Kahkaha
Ama HP böyle bir şey... Gülüyorsun da ağlıyorsun da... Hede Hödö

MaRaUdEr
Unbroken Universe!
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ocak 06, 2008, 18:20:51 »

İyi ki koymuşum koymasına da herkes çok ağladı be Kahkaha
Ama HP böyle bir şey... Gülüyorsun da ağlıyorsun da... Hede Hödö
haklısın pis jkr insanı maymuna çevirio oynuo bizimle Dil Çıkaran tekrar tekrar saol Kahkaha

rowena rawenclaw
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ocak 06, 2008, 18:39:17 »

çok güzeldi. ağlamaklı oldum Ağlayan

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: