|
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 21, 2007, 00:37:31 » |
|
Hayret kimse nasıl yorum yazmamış bu kadar dakikadır  Walla ben çok beğendim robin'in yorumunu, çapulcular hakkındaki düşüncelerini güzel özetlemiş  artık 10 şubatı beklicez  saol adminim 
|
|
|
|
|
|
The Seven Deadly SinsSuperbia Luxuria Gula Avaritia Acedia Ira Invidia
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 21, 2007, 00:39:40 » |
|
güzel bir yazı olmuş çok beğendim bu arada 10 şubatta ne oluyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2007, 00:46:57 » |
|
serinin ikinci kitabı olan Hatırlanan Sözler'in ilk bölümü yayınlancak 10 şubatta  off işte buyaa çok sevindim  heyecanla ve sabırsızlıkla 10 şubat'ı bekliyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 21, 2007, 00:48:53 » |
|
bu arada yazıyı editledim baya  değişti bazı şeyler  yazım yanlışlarını fln da düzelttim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hp_dream
Süt
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 21, 2007, 02:53:26 » |
|
Emekleriniz icin cok tesekkürler cok iyi bir hikaye okumak güzel ve bu arada 10 şubat çok ileri bir tarih deil mi öne alırsanız ayrıca saolun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaRaUdEr
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 21, 2007, 08:27:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktas
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 21, 2007, 09:46:30 » |
|
nası bekleycez 10 şubatı yaa bu arada ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elcin
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 21, 2007, 15:06:08 » |
|
nee 10 subatmiii 2 hafta asagi yukari yani hayiiiiiiiiir nayrilamammmmmmmmmmmmm  superdi bu arada ben erdim diyorum kimse dinlemio kötürüm fln olurlar demistim aha iste çıktı  fant. abi ve luthien ellerinize saglik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 21, 2007, 17:20:01 » |
|
çok güzeldi.ellerine saglık fant.  bu arada james ayaklarını hissedemiyormuşş  bişi olmaz dimi onaa.(Türk filmlerine benzedi yahuuu)
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
|
|
elcin
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 21, 2007, 19:20:54 » |
|
naymfadora die okunur dimi  uydurdum ....james.... bi$i olmasın ona yaws kötürüm Fln. yasık olur ona evt ya daha çok genç  daha minik hayriyle daglarda bayirlarda koşup quiddich oynicak onnar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 21, 2007, 19:55:18 » |
|
ayy çok sevindim okudum şimdi çok beğendim ama..ama..james sakat mı şimdi yani?  ama şu durumda bile inatla espiri yapıo adam ya helal olsun  sirius kuzeniyle tanıştı komik bi tanışmaydı tonks için utanç verici biraz beğendim
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
|
MaRaUdEr
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 21, 2007, 20:57:51 » |
|
jamese bişey olmas yaa  olmasın  espri yapar tabii ölenle ölünmüo bilio benim siriuscum ama sirius daha biliomu dumbinin öldüğünü  10 şubat gelmez artık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|