Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 17:43:18  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: En Sevdiğiniz UU Karakterleri  (Okunma Sayısı 891 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
+cloe and rub+
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Nisan 28, 2008, 21:30:20 »

ben en çok sirius'u seviyorum Dil Çıkaran ama onun ölmüş halini Hede Hödö tabi bunu nası seviyorum? kitapta yok çünkü Dil Çıkaran işte hayalgücü denilen şey burda devreye giriyo Sırıtan

bence en karizmatik karakter voldemort Dil Çıkaran sirius şöyle bilmiş kahkahasını atarken voldemort şuna sakince bi avada kedavra gönderse de sirius'un şaşkın ve mağrur ifadesini görsek içimin yağlar eriyecek Hede Hödö
nihoha Sırıtan al benden de o kadar Hede Hödö
sirius belki de çok sevilen bir karakter olduğu için onu sevmiyorumdur, o kadar sevilmese daha farklı olabilirdi, sevebilirdim. ezik, silik,pek sevilmeyen, önemsenmeyenleri seviyorum ben Acayip mesela snape. önceden çok severdim(çok olmasa bile severdim işte) sonra kahraman olduğu ortaya çıkınca millet tarafından aman snape canım snape türünden benimsendiği için soğudum ondan Dil Çıkaran tercih yapmak gerekirsee hmm seçemiyorum hiçbirini...

“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”
-Albus Dumbledore
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: En Sevdiğiniz UU Karakterleri
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 17:43:18 »

Sydney
UU Seherbazları
Krema

Alias...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Haziran 09, 2008, 11:19:11 »

Sirius
Snape
Remus
Bill
Tonks

-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House)
adamım yaa XD XD

You can't always get what you want...
dora_mien
Süt
*

KayßedeßiLecegim ßir $ey Yokken Kendimi Kayßettim

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 28, 2008, 11:43:13 »

remus
sirius
tonks
bill
lily
james

DoRa&MieN

Çocuklar inanın,inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz,güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Güzel günler göreceğiz,güneşli günler...
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ağustos 08, 2008, 11:42:21 »

sirius Âşık
diğer çapulcular
lily
hestia
julia

Şu listeyi şöyle değiştiriyorum;

Sirius Âşık Âşık
Julia Sarılan
James
Remus
Snape
Peter
Lily
Hestia Dil Çıkaran

Twilight Âşık
Cailleach
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Eylül 13, 2008, 15:51:32 »

Snape'in normalde de , burada da benim için yeri oldukça ayrıdır. O zaman da idare etmesi zor bir pozisyonu vardı , o pozisyon Voldiciğin yanılsamasıyla ölümüne neden oldu. Burada da ağır , hatta normalden daha idare edilmesi zor bir pozisyonda. Ve herşeye rağmen duygularını çok güzel gizliyor Severus. Onda bu çok hoşuma gidiyor. 10 üzerinden 100'lük adamım Severus yani.

Voldemort'un kaşının , gözünün bile neye , neden kalktığı anlaşılmıyor. İçinde çok gizemler barındırıyor. Bi' bakıyorsun tırnaklarını bileyip keyifli keyifli gülüyor , bi' bakıyorsun aslında öfkeden köpürüyor ama , densiz bir laf edince o olmayan sakin hali bozuluyor. (bu cümleyi sevmedim Dil Çıkaran)

Üçüncü olarak Sirius var. Aslında Remus ve Sirius , 3-4'te gidip geliyor. Bazen Remus 3 , Bazen Sirius. Bir kararsızlıktır sürüyor bende. Neyse. O yaptığı halt , onu insanlıktan çıkardı. İçinde iki kişinin çatışmasını yaşıyor. Onun durumu teknik olarak hepsinden zor aslında. Ya da değil. Bilmiyorum. Ama doğru yola yakın olması , sevindirici bir nokta.

Remus John Lupin ... Hiç bir şeye tam anlamıyla hazır değilken , Dumbledore'un bir gün ona Kaynak'tan bahsetmesi ve dahası , ona da Kaynak'ın kendisinde yarattıklarını göstermesi , Lupin'i farklı bir konuma getirdi. Artık daha bilge , daha cesur , daha korumacıydı. En önemlisi de daha fazla sorumluluğu vardı. Voldemort onu eline geçirdiğinde de , Sirius'u daha iyi anladı , yılmadı. Onun da Dumbledore-vari hareketleri çok hoşuma gidiyor.

« Son Düzenleme: Eylül 13, 2008, 15:52:29 Gönderen: JameSirius » Logged

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: