|
JuliaSirius
|
 |
« : Mart 14, 2008, 17:43:27 » |
|
En sevdiğiniz UU karakterleri kimler  anket olarak yapmak isterdim fakat istediğiniz kadar yazabilin diye yapmadım (-uğraşamadım demiyor da )Benim için;James Lily Sirius Julia Remus Peter(yeni yeni sevmeye başladım) Tonks Bill Hestia Fawkes
SnapeEdit: utanarak söylüyorum(yazıyorum) Snape'i unuttum(ezeli düşanım  )hemen ekliyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 14, 2008, 21:10:15 Gönderen: JuliaSirius »
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 14, 2008, 17:56:44 » |
|
Açık ara farkla tabi ki Sirius  Hatta bu hikayeyi bulma nedenim Sirius :PAlçak menepoz Rowling Siriuscığımı öldürdükten sonra kendimi hayran hikayelerine vermiştim  Öyle bir akşamda keşfettim UU'ı... Hey gidi günler. Moody ve Sirius'ın öğretmen-öğrenci durumları ne kadar kısa geçilse de Moody hayranı da oldum bu hikayede  James, Lily, Remus ve Peter da elbetteki favorilerimden  Hatta 2. kitaptan itibaren Alice Longbottom da çok hoşuma gitti  Sirius'ın sağ kolu sonuçta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 14, 2008, 20:58:31 » |
|
Buket'çim harika fikir  Balıklama atlıyorum ve hemende yazıyorum Sirius  tabiki yani bunu başa yazmasaydım olamazdı Snape  aynı şekide Remus James Peter [bu günleri de görecekmişim demek ki  ] Lily Tonks Hesita Sıraladım hepsini  Bu arada Buket gözümden kaçtı sanma Sirius kaçınıc sırada yazılmış enin listende  Bu hikayede de mi James diyorsun  Pekiii snape ona da mı hayır  Cık cıkkkk diyorum sana  UU da senin için James'i arka sıraya atmamışsa kabul ediyorum ki sen çok sıkı bir JAmes hayranısım  yani biliyordum da hep bir gün değişir diye ümit etmiştim
|
|
|
|
|
|
Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti. "Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."* Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez, Ve aileyi kan bağı belirlemez Kopmayan bağlarla sağlamlaşır Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız Sonuna kadar birbirimize sadığız Ne olursa olsun bu andan sonra Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara *  Saving people, haunting things, family business * Twilight 
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 14, 2008, 21:01:50 » |
|
James Lily Sirius Remus Tonks Bill Julia PeterHestia Fawkes
evet evet bebnim sıralamam bu 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 14, 2008, 21:08:22 » |
|
Doğruyu söylemek gerekirse ben Snape'i unuttum  {tamam,gelmeyin üstüme} editleyim mesajımı... ve evet James için okuyorum denebilir (ciddiyim ) Sirius'a karşı da böyle bir garip oldum..yani bilemiyorum..tamam hikayeyi o götürüyor ama çapulcular ne olacak ya  ya kendi  ben artık ondan korkuyorum ciddi anlamda  bu fikirin aklıma nasıl geldiğini de söyleyim  baktım baktım ve dedim ki nerede en sevilen uucular  ama bulamadım..anket yapayım dedim ama çok karakter vardı..üşendim  ben de herkes kendi yazsın dedim..ama herkes en çok sirius'u seviyo  birinin farklı olması gerek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 14, 2008, 21:14:37 » |
|
Doğruyu söylemek gerekirse ben Snape'i unuttum  {tamam,gelmeyin üstüme} editleyim mesajımı... ve evet James için okuyorum denebilir (ciddiyim ) Sirius'a karşı da böyle bir garip oldum..yani bilemiyorum..tamam hikayeyi o götürüyor ama çapulcular ne olacak ya  ya kendi  ben artık ondan korkuyorum ciddi anlamda  bu fikirin aklıma nasıl geldiğini de söyleyim  baktım baktım ve dedim ki nerede en sevilen uucular  ama bulamadım..anket yapayım dedim ama çok karakter vardı..üşendim  ben de herkes kendi yazsın dedim..ama herkes en çok sirius'u seviyo  birinin farklı olması gerek  farklı kızımız  Snape'i unutmak da herkesin yapacağı bir şey değildir hani  Rowling kıydı şimdi de sen mi unuttun onu  hıııh bir de en sona koymuşsun adamı Neyse biliyordum m unuttuğunu zaten canım  Sevmiyorsun biliyoruz ama azıcık bir sevgi krıntısı var di mi  Neyse anketten daha iyi olmuş hem bak sevme sıramıza göre liste yapıyoruz
|
|
|
|
|
|
Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti. "Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."* Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez, Ve aileyi kan bağı belirlemez Kopmayan bağlarla sağlamlaşır Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız Sonuna kadar birbirimize sadığız Ne olursa olsun bu andan sonra Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara *  Saving people, haunting things, family business * Twilight 
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 14, 2008, 21:30:34 » |
|
öhhh niye ben görmedim bu başlığı efenim hemen yazıyorum
Sirius -ayrı bir karizma burda Snape-öf ki öfff James Lily Peter -hööö ben Peter bu işte bir iş var ben burda sevdim yahu.
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 15, 2008, 21:12:09 » |
|
ben en çok sirius'u seviyorum  ama onun ölmüş halini  tabi bunu nası seviyorum? kitapta yok çünkü  işte hayalgücü denilen şey burda devreye giriyo  bence en karizmatik karakter voldemort  sirius şöyle bilmiş kahkahasını atarken voldemort şuna sakince bi avada kedavra gönderse de sirius'un şaşkın ve mağrur ifadesini görsek içimin yağlar eriyecek  neyse, siz ben yokmuşum gibi devam edin  ama... VOLDEMORT ROCKS! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 17, 2008, 08:57:32 » |
|
Ben Sirius'u burda sevdim.Filmlerden sonrada uyuz olmuştum.Hele kitapta gidip kendini Bella'ya öldürtüyor ya homur homur.Neyse efenim burdaki Sirius'cuma lafff yok. 
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 17, 2008, 10:52:42 » |
|
abartmışım yukarda biraz, doğrudur  ama sevmiyorum ben sirius'u  fazla yapmacık bi karakter gibi geliyo bana :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|