Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 17:39:00  

Anket
Soru: Unbroken Universe, sadece HPC forum üyelerine özel olsun mu?
Evet
Hayır

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Anket: Unbroken Universe, sadece HPC forum üyelerine özel olsun mu?  (Okunma Sayısı 1852 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cailleach
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Ekim 27, 2007, 13:59:07 »

aslında verilen onca emeğe karşın mantıklı ve yerinde bi karar olabiler Gülümseyen

ancak o zamanda şöyle bi şey olmazmı ki;
-"bu göselim hikayeyi okumak için ya üye olacan, ya üye olacan gardeşim...aha git danışmaya gerekli belgeleri dopla gel...ancaaaaak, oda yetmiyo haberin ola! yanında bide en babasından referans getirecen, kefil kefil...haah anadın mı???"

ee buna da tepki olaraktan;
-"dayı yaw, altı üstü bi hikaye okuyacaktım! arkadaş önerdiydi...ama sen bana burda geldin şey diyon...yani bişeyler dedin anlamadım açıkcası ne üyeliği, nasıl üye olabilirim ki? hem üye olunca napacağım ki? ben sadece hikaye okuyacaktım...kem küm yani!"

yaw aslında ben kararsız kaldım Kararsız :S ...birinci kipatı okuyan 2.yi ister istemez merak eder...ancak o zamanda zorla üyelik şeysi olar...buraya zorla gelen adamdanda hayır çıkmazki...gerçi kendi isteği ile gelen bazı sorunlu istisnalar oluyor ama yinede öyle bi zorunluluk pek şey olamaz gibin Kararsız

neyse...benim oyum yok şimdilik...  Terleyen Hede Hödö

örm.. böyle düşünülebilir, evet. sanki millet üye olsun bize diye uygulama getiriyormuşuz gibi görünebilir. ama zaten biz üyelikleri kapatacağız, değil mi? neden kapatacağız? beyin özürlülerden, sivri zekalılardan, çalıp çırpma meraklısı hırsızlardan ve internet azgını sapıklardan sakınmak için... (bu örnekler çoğaltılabilir ama bu kadarı yeter heralde Dil Çıkaran)

ama arada gerçekten okumasını, konuşmasını bilen, saygılı, eğlenceli, zengin fikirli, yaratıcı kimseler çıkabilir. neden bazı zibidiler için onları kendimizden mahrum edelim? :S bu sebeple sadece "bazı" kişilerin üye olabileceği (form vs doldurarak örneğin veya bi ön foruma alınarak) ayrıca davetiye yöntemin,n kullanılabileceği bi ortam kuralım diyorum.

hikayeyi gizlemesi meselesi ise tamamen hırsızlardan kaynaklanıyor. çünkü bazı kendini bilmezer unbroken universe'ün konusu alıp farklı bi hikaye yazıyorlar. hikayedeki kurguyu aşırıyorlar, fikri aşırıyorlar, özgünlüğü aşırıyorlar. bu adil değil. net ortamında bunun önüne geçme şansımız da yok.

ancak sonraki bölümleri gizleyebiliriz. çalacak olan yine çalar, ona birşey demiyorum, ama en azından bu hırsızlığı içimizdeki üyelerden birinin yaptığını biliriz. anlatabildim mi? :S
Bu konuya evet oyu vermiştim ama yorumumu yazmamıştım.Ben Fant abiye katılıyorum..Ortaya bu şekilde asılsız bir sürü hikaye türer ve bizim UU'muzun hiç bir anlamı kalmaz yavaş yavaş..

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Anket: Unbroken Universe, sadece HPC forum üyelerine özel olsun mu?
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 17:39:00 »

Helga_Hufflepuff
Süt
*

Hellsing Fan

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #31 : Kasım 11, 2007, 15:53:22 »

bence üyelere özel olsun yani foruma üye olmayan siteye bile giremesin böölece herkesi temizlemiş oluruz  Şeytani Şeytani

Avatar The Last Airbender ForumuYENİLENDİ
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Kasım 16, 2007, 03:54:20 »

ben ilk başta evet oyu verdim ama şimdi de sırf onun için ğye olmasın yani diyorum ( hoş ben de böyle öğrenip üye olmuştum siteye ama Hede Hödö )  yani isteyen seven zaten üye oluyor kendisi öbürüne de yazıktır,hayrına okusun bence Sırıtan Sırıtan Sırıtan

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*
Twilight Âşık
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Aralık 07, 2007, 17:01:33 »

bnde bu hikaye sayesinde üye olmustum.üye olmadan önce okuyordum hep ama sonra vicdan azabı çekmeye basladım Sırıtan emeğe saygısılık misali yani en azından bır tesekur msjı yollamak için üye olım ddım kaldım burda Sırıtan bnde oyumu ewetten yana kullandım.

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Aralık 07, 2007, 17:34:41 »

bence olmasın çünkübazı şahsiyeler(bu ben oluyorum) giriş yapmaya üşenio girişsiz okyor

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
fawkes13
UU Seherbazları
Süt

Does Tomorrow Comes, If It's Enough Late?

fawkes@hortkulukavcisi.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #35 : Mart 13, 2008, 16:06:12 »

üye olmayanlara da açık olsun
_monalisa_
Şeker
**

PatiAyak&SiriusBlack

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #36 : Kasım 12, 2008, 20:39:26 »

sadece üyelere özel olsun

Niye Kim-Olduğunu-Bilirsin-Sen konusunda endişeleniyorsunuz?
ASIL endişelenmeniz gereken şey:
IKINMAK-NEYMİŞ-GÖRÜRSÜN-SEN
Ülkeyi Pençesine Alan Peklik Salgını!
*#_Muziplik Tamamlandı_#*
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: