Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 08:50:58  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: zeyna (xena) geri dönüyor  (Okunma Sayısı 625 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nezii
E.ED.RR.YP.HP.KK.D KlüpYöneticisi
Has Türk Kahvesi

!ns@né for Rup€ =P ^^ ♥ lové4évr

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Ağustos 06, 2007, 18:11:00 »

daha çıkmadı ama herkese şimdiden ii seyirler Göz Kırpan
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: zeyna (xena) geri dönüyor
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 08:50:58 »

~~PR£N§£§~~
~~ßû$®å~~
Kakao

gloomy_cry@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : Ağustos 06, 2007, 19:36:36 »

küçükken izliodum  bu gün ilk bölünü yine izledim. ilk izlediğim tadı verdi. çok hoşuma gitti.  xenayı özlemişiz.

Nezii
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ağustos 06, 2007, 20:24:09 »

evet hala süper Dans
arsene_lupin
Lord Of Chess
Krema

Adieu

arsene_lupin88@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #18 : Ağustos 06, 2007, 20:29:31 »

Dövüşen o mitolojik kahraman geri dönüyo ha Öpücük

Adieu şarkıları artık benim için çalıyo...
Othman Khan
gözlüklü keeşşş
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : Ağustos 06, 2007, 22:51:28 »

tvyi açtm zaplıodum yıllar sora yine bir kadn lilililili die bağrark birilrini haklıodu ilk bölümünü izledm hatrlamadıım bayaa yer varmş
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ağustos 06, 2007, 22:53:37 »

o sarışın güzel elemanımızın devden yırtma sahnesini o 7 yaşımdaki çocuk halimle aazım bi karış açık "zeyna halt eder laaaan sarım benim" şeklinde seyrettim Dil Çıkaran ama sonuna kadar izleyemedim. bu arada zeyna annemin gençliğine acaip benziomuş Hede Hödö küçükken de ayrı sempati duyardım bu elemana, o yüzdenmiş demek ki Dil Çıkaran

27 July 2008
Ali Sami Yen Stadium
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Ağustos 08, 2007, 20:19:03 »

Çok özlemişim be heyt be Cüneyt arkın'da kimmiş zeyna varken Kahkaha

Nezii
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Ağustos 08, 2007, 23:10:28 »

Çok özlemişim be heyt be Cüneyt arkın'da kimmiş zeyna varken Kahkaha

hehe bencede bugünkü bölümüde süperdi Gabinin vedası baya acıklıydı ama atlı sahneler çok mu hızlı ne birden kamera donuyo ardından koşuşturma Şaşırmış
bushu
UU Seherbazları
Demleme Çay

bi süre yokum!!

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #23 : Ağustos 09, 2007, 00:13:37 »

ahah bgün gördüm küçükken izliyoduk zeyna'yı çok güzel bu kadın yaa diye izlerdim.XD
gerçi bgün görünce baya iri bi abla olduunu farkettim ama neyse Sırıtan

bi de az önce bişey farkettim zamanında herkül'ü oynayan insan  sanırım OC'nin son sezonunda Ryan'ın babası olarak gelen şahsiyet.. ya da ben mi benzettim Ne?

MRPOYRAZ
Telve

senli sensizliğin sessiz selinde sana susuyorum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Ağustos 12, 2007, 20:22:39 »

zeyna dizisini pek severdim ben Kahkaha zeynay la herkül birlikte olsaydı kim onlara karşı koyabilirdi Sırıtan

callisto
Şeker
**

i love you tonks =))

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Ağustos 12, 2007, 20:25:41 »

ben zeyna'nın en büük fanlarından  biriyim. çok seviyorum onu  Gülümseyen    Kanald Zeyna dizisini tekrar yayınladığı için çok mutluyum. zeyna'mıza kavuştuuuuk  Öpücük

Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Ağustos 12, 2007, 20:33:17 »

Küçükken izliyordum, geçenlerde ilk bölümüydü sanırım, biraz izledim. Komiğime gitti, kara murat filmleri gibi geldi Dil Çıkaran  Kahkaha

But I mean nothing to you and I don't know why.
Nezii
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Ağustos 14, 2007, 16:09:18 »

Televizyonun Amazon Prensesi Zeyna ile Türkiye üzerine konuşulmuş..Milyonlarca hayranı olan Lawless Türkiye'yi biliyor ve ülkemizde unutamadığı bir anısıda var..

Los Angeles/Ropörtaj Safter Yılmaz

"- On sekiz yaşında iken Avrupa'nın bir çok ülkesini ve şehrini gezdim..O zaman ki erkek arkadaşım ve sonra ilk kocam olan Garth da yanımdaydı..Yunanistan'da feribotla Türkiye'ye geçtik..Bu arada kahve falına baktırdım..Türkiye'deki falcı bana "- Bir süre sonra uzun yüzlü biriyle tanışacaksın,ancak onun yanında bir kaza geçireceksin." dedi..Falcının sözlerine pek önem vermedim..Ancak Zeyna olarak şöhrete ulaştıktan sonra 1997 yılında NBC Televizyonu'nda Jay Leno'nun talk şovuna çağırdılar..Bu yayın için atla bir gösteri yaparken attan düştüm ve kalçamı kırdım..Hastanede yatarken aklıma Türkiye'deki falcının sözleri geldi..Komedyen Jay Leno uzun yüzlü biri ve kazada onun yanında gerçekleşti.."

60 ülkede izlenen,Amerika'da 200 televizyon istasyonunda yayınlanan "Xena:Warrior Princess" dizisinin yıldızı Lawless Türkiye'de ünlü biri olduğunu duyunca çok sevinmiş..Türkiye'ye ilk gittiğinde parasının olmadığını olsaydı alacak çok şeyinin olduğunu söylüyor.. 

İşte Lucy ve hayatı;

"- Beş erkek kardeş ile büyüdüm..Onlarla oynarken güreşir dururduk..Ufak yaşta ata binmeyide öğrendim..Diziye başlayınca bana Kung Fu ve kılıçla dövüşme dersleri verdiler..Bunlarda hiç bir sıkıntım olmadı.."

Lucy Lawless dizi ilk çekildinde 31 yaşındaydı..1.80 lik boyu ve 63 kilosu ile tam bir amazon prensesiydi..Aynı tarihlerde 10 yaşında bir de kız çocuğu olan Lucy'nin bugün 20 yaşında bir kızı ve birde prodüktör eşi Rob Tapert'ten bir oğlu var..

Lucy'nin macera dolu yaşam öyküsü

"- Gençken yaptığım hiç birşeyden pişman değilim..Liseyi bitirince bağ bozumunda para kazanırım diye Avrupa'ya gittim..İsviçre ve Almanya'da bağlarda çalıştım..Oradan kazandığım para ile bütün Avrupa'ya gezdim..Lisedeki sevgilim Garth'da sonradan bana katıldı..İşte bu sırada Türkiye'yede gittik..Ancak paramız bitince Avrupa'dan geriye dönmek zorunda kaldık..Garth ile birlikte Avusturalya'da Perth şehrine 700 kilometre mesafedeki bir altın madeninde çalışmaya başladık..Her 40 erkeğe bir kadın düşüyordu..Bana yiyecek gibi bakıyorlardı..Ancak ben Garth ile birlikte ufak bir klübede yaşıyordum..Her işi yaptım..Kazma kürek çalıştım..Kamyon şoförlüğüde yaptım..Kızıma hamile kalınca Yeni Zelanda'ya döndük..Burada hemen evlendik..Bir süre sonrada kızım Daisy dünyaya geldi.."

1989 yılında girdiği güzellik yarışması Lucy'ye TV nin kapılarını açmış..Bu yarışmada Yeni Zelanda güzeli seçilen Lawless reklamlarda oynamaya başlamış..Daha sonra sunuculuk..Daha sonra "Hercules-Herkül" dizisinde kısa bir rol aldıktan sonra Universal Stüdyosu "XENA" dizisi için seçilmiş..Zeyna aslında sarışın olduğu için amazon prenses sarışın olacakmış fakat Sarışın Amazon olurmu dediklerinde Lawless'ın sarı saçları siyaha boyanmış..Fakat Zeyna ünü Lucy'e eşini kaybetmesine neden olmuş..Garth'dan ayrılıp prodüktörü Rob ile evlenmiş..Ama dost olduklarını vurgulamasıda güzel..
1nNeRViSioN.
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #28 : Şubat 13, 2008, 00:06:06 »

Bu varken ben çocuktum beah xD hergün akşam saat 6'da başlardı Kahkaha Yeniden mi başlıyor?
QuEeN
~Söz Ver
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Şubat 13, 2008, 00:11:33 »

olamazz inanamıyorum  <.< zeyna, herkül, hayvanların efendisi gibi dizilerin televizyonun en güzel saatini doldurduğu için kitap okumayı seviyorum  Hede Hödö tabi beğenen olabilir ama benim saatlerimi sıkıcı hale getiren dizilerden biridir  <.< geri  dönersede mümkünse avrupa yakası tatlı hayat arka sokakların olduğu tam okuldan dönüş saatime denk gelen saate koymasınlar lütfen Hede Hödö

hmff <.<
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: