|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 06, 2007, 18:11:00 » |
|
daha çıkmadı ama herkese şimdiden ii seyirler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~PR£N§£§~~
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 06, 2007, 19:36:36 » |
|
küçükken izliodum bu gün ilk bölünü yine izledim. ilk izlediğim tadı verdi. çok hoşuma gitti. xenayı özlemişiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 06, 2007, 20:24:09 » |
|
evet hala süper 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arsene_lupin
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 06, 2007, 20:29:31 » |
|
Dövüşen o mitolojik kahraman geri dönüyo ha 
|
|
|
|
|
|
Adieu şarkıları artık benim için çalıyo... 
|
|
|
|
Othman Khan
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 06, 2007, 22:51:28 » |
|
tvyi açtm zaplıodum yıllar sora yine bir kadn lilililili die bağrark birilrini haklıodu ilk bölümünü izledm hatrlamadıım bayaa yer varmş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 08, 2007, 20:19:03 » |
|
Çok özlemişim be heyt be Cüneyt arkın'da kimmiş zeyna varken 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 08, 2007, 23:10:28 » |
|
Çok özlemişim be heyt be Cüneyt arkın'da kimmiş zeyna varken  hehe bencede bugünkü bölümüde süperdi Gabinin vedası baya acıklıydı ama atlı sahneler çok mu hızlı ne birden kamera donuyo ardından koşuşturma 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 09, 2007, 00:13:37 » |
|
ahah bgün gördüm küçükken izliyoduk zeyna'yı çok güzel bu kadın yaa diye izlerdim.  gerçi bgün görünce baya iri bi abla olduunu farkettim ama neyse  bi de az önce bişey farkettim zamanında herkül'ü oynayan insan sanırım OC'nin son sezonunda Ryan'ın babası olarak gelen şahsiyet.. ya da ben mi benzettim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 12, 2007, 20:22:39 » |
|
zeyna dizisini pek severdim ben  zeynay la herkül birlikte olsaydı kim onlara karşı koyabilirdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callisto
Şeker

i love you tonks =))
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 12, 2007, 20:25:41 » |
|
ben zeyna'nın en büük fanlarından biriyim. çok seviyorum onu  Kanald Zeyna dizisini tekrar yayınladığı için çok mutluyum. zeyna'mıza kavuştuuuuk 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 14, 2007, 16:09:18 » |
|
Televizyonun Amazon Prensesi Zeyna ile Türkiye üzerine konuşulmuş..Milyonlarca hayranı olan Lawless Türkiye'yi biliyor ve ülkemizde unutamadığı bir anısıda var..
Los Angeles/Ropörtaj Safter Yılmaz
"- On sekiz yaşında iken Avrupa'nın bir çok ülkesini ve şehrini gezdim..O zaman ki erkek arkadaşım ve sonra ilk kocam olan Garth da yanımdaydı..Yunanistan'da feribotla Türkiye'ye geçtik..Bu arada kahve falına baktırdım..Türkiye'deki falcı bana "- Bir süre sonra uzun yüzlü biriyle tanışacaksın,ancak onun yanında bir kaza geçireceksin." dedi..Falcının sözlerine pek önem vermedim..Ancak Zeyna olarak şöhrete ulaştıktan sonra 1997 yılında NBC Televizyonu'nda Jay Leno'nun talk şovuna çağırdılar..Bu yayın için atla bir gösteri yaparken attan düştüm ve kalçamı kırdım..Hastanede yatarken aklıma Türkiye'deki falcının sözleri geldi..Komedyen Jay Leno uzun yüzlü biri ve kazada onun yanında gerçekleşti.."
60 ülkede izlenen,Amerika'da 200 televizyon istasyonunda yayınlanan "Xena:Warrior Princess" dizisinin yıldızı Lawless Türkiye'de ünlü biri olduğunu duyunca çok sevinmiş..Türkiye'ye ilk gittiğinde parasının olmadığını olsaydı alacak çok şeyinin olduğunu söylüyor..
İşte Lucy ve hayatı;
"- Beş erkek kardeş ile büyüdüm..Onlarla oynarken güreşir dururduk..Ufak yaşta ata binmeyide öğrendim..Diziye başlayınca bana Kung Fu ve kılıçla dövüşme dersleri verdiler..Bunlarda hiç bir sıkıntım olmadı.."
Lucy Lawless dizi ilk çekildinde 31 yaşındaydı..1.80 lik boyu ve 63 kilosu ile tam bir amazon prensesiydi..Aynı tarihlerde 10 yaşında bir de kız çocuğu olan Lucy'nin bugün 20 yaşında bir kızı ve birde prodüktör eşi Rob Tapert'ten bir oğlu var..
Lucy'nin macera dolu yaşam öyküsü
"- Gençken yaptığım hiç birşeyden pişman değilim..Liseyi bitirince bağ bozumunda para kazanırım diye Avrupa'ya gittim..İsviçre ve Almanya'da bağlarda çalıştım..Oradan kazandığım para ile bütün Avrupa'ya gezdim..Lisedeki sevgilim Garth'da sonradan bana katıldı..İşte bu sırada Türkiye'yede gittik..Ancak paramız bitince Avrupa'dan geriye dönmek zorunda kaldık..Garth ile birlikte Avusturalya'da Perth şehrine 700 kilometre mesafedeki bir altın madeninde çalışmaya başladık..Her 40 erkeğe bir kadın düşüyordu..Bana yiyecek gibi bakıyorlardı..Ancak ben Garth ile birlikte ufak bir klübede yaşıyordum..Her işi yaptım..Kazma kürek çalıştım..Kamyon şoförlüğüde yaptım..Kızıma hamile kalınca Yeni Zelanda'ya döndük..Burada hemen evlendik..Bir süre sonrada kızım Daisy dünyaya geldi.."
1989 yılında girdiği güzellik yarışması Lucy'ye TV nin kapılarını açmış..Bu yarışmada Yeni Zelanda güzeli seçilen Lawless reklamlarda oynamaya başlamış..Daha sonra sunuculuk..Daha sonra "Hercules-Herkül" dizisinde kısa bir rol aldıktan sonra Universal Stüdyosu "XENA" dizisi için seçilmiş..Zeyna aslında sarışın olduğu için amazon prenses sarışın olacakmış fakat Sarışın Amazon olurmu dediklerinde Lawless'ın sarı saçları siyaha boyanmış..Fakat Zeyna ünü Lucy'e eşini kaybetmesine neden olmuş..Garth'dan ayrılıp prodüktörü Rob ile evlenmiş..Ama dost olduklarını vurgulamasıda güzel..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1nNeRViSioN.
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 13, 2008, 00:06:06 » |
|
Bu varken ben çocuktum beah xD hergün akşam saat 6'da başlardı  Yeniden mi başlıyor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 13, 2008, 00:11:33 » |
|
olamazz inanamıyorum  zeyna, herkül, hayvanların efendisi gibi dizilerin televizyonun en güzel saatini doldurduğu için kitap okumayı seviyorum  tabi beğenen olabilir ama benim saatlerimi sıkıcı hale getiren dizilerden biridir  geri dönersede mümkünse avrupa yakası tatlı hayat arka sokakların olduğu tam okuldan dönüş saatime denk gelen saate koymasınlar lütfen 
|
|
|
|
|
|
hmff 
|
|
|
|