|
BellaCiao
|
 |
« : Mayıs 26, 2008, 23:07:56 » |
|
Senaryo: Çağan Irmak Yönetmen: Irmak Çığ Proje Tasarım: Tomris Giritlioğlu
Oyuncular:
Özge Özberk (Ayla)
Polat Bilgin (Suat) Sinan Tuzcu (Sertaç)
Tanju Tuncel (Bahriye)
Ayşe Tunaboylu (Hamiyet)
Ayşenil Şamlıoğlu (Hafize)
Serhat Kılıç (İlker)
Ümit Yesin (Rıza) Kaya Akkaya (Soner)
Goncagül Sunar (Rukiye) Iraz Yöntem (Aynur)
Mahmut Gökgöz (İsmail)
Genel Konu
Ayla'nın (Özge Özberk), kızı Eylül ve kocası Sertaç (Sinan Tuzcu) ile mutlu bir yuvası vardır, fakat beklenmedik bir anda bütün dünyası altüst olur. Belki de hayatı, hiç de düşündüğü gibi harika değildir. Yaşadığı şokun etkisiyle herşeyden kaçmak ister.
Küçük bir Ege kasabasında yaşayan akrabalarının sünnet düğünü için kasabaya çağırmasıyla aradığı fırsatı bulan Ayla, kızıyla beraber akrabalarının yanına gider.
Ayla'nın geleceği haberi kasabada farklı tepkiler doğurur. Ayla'nın babaannesi Bahriye ve süt annesi Hafize, uzun zaman sonra Ayla'yı tekrar görecekleri için heyecanlanırken, Ayla'nın amcası Rıza ve Rıza'nın büyük oğlu İlker, Ayla'nın gelişinden tedirgin olurlar.
Sığındığı akrabalarını da gerilimli bir hayatın ortasında bulan Ayla'yı kasabada da mücadele beklemektedir. Eylül ise kasaba ortamına yabancılık duymaktadır. Ayla hayatında belki de ilk defa önemli bir yol ayrımındadır.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2008, 23:09:36 Gönderen: BellaCiao »
|
|
Twilight 
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 28, 2008, 00:23:12 » |
|
"Elim Sende" olan ilk adını,"Yol Arkadaşım" diye değiştirmişler,iyi etmişler.Bir işin içinde Özge olur da,Çağan olur da ben kaçırır mıyım  Küçük kız'da bonusu,maşallah çok güzel oynuyor. Ayrıca dizi pazartesi 22.15'te Kanal D'de. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 28, 2008, 00:28:36 Gönderen: silverdoe »
|
|
 Bad Girl~Cat Girl "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 29, 2008, 19:39:20 » |
|
Valla bu yıl dizi seyretmiyordum ama Yol Arkadaşım'ı düzenli olarak seyretmeye başladım. Zaten Çağan Irmak dedin mi izlenir yani o  Hele de işin içinde Özge Özberk varsa  Çemberimde Gül Oya'dan sonra kendine ve oyunculuğuna hayran bıraktı beni 
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 30, 2008, 21:11:37 » |
|
Konuk oyuncu olarak belçim erdoğanın oldğunu görünce izlemiştim  Fena yapım değğil en azından teması değişik zaten özgenin oyunucluğuda çok iyi bence  yalnız eylül çok sevimli 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
|
hp_delisi
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 05, 2008, 11:11:16 » |
|
avrupa yakası dışında fazla dizi izlemem ama yol arkadaşım izlenesi geldi bana.. ee tabi çağan ırmak var işin içinde nası izlemem ?! ve evet eylül çok sevimlii 
|
|
|
|
|
|
~ I'm not afraid. I'm with you.
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 05, 2008, 12:11:59 » |
|
ya valla zaten çağan ırmak olduktan sonra bütün diziler izlenir tabi bu diziyi izlememim tek nedeni çağan ırmak değil kadrosu süper bikere ayrıca eylülde çok tatlı yol arkadaşım ismi bana en başta garip gelmişti ama şimdi neden yol arkadaşım dediklerini anlayabiliyorum ayrıca bi ege dizisi olması onu ayrıca izlenebilir yapıyo her ne kadar şimdiye kadar hiç tam olarak izleyememiş olsamda (ya başını ya sonunu kaçırıorum  ) çok sevdim valla yazın izleyeceğim dizilerden biri olucak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 05, 2008, 13:46:24 » |
|
Çok güzel bi dizi tekrarlarını izleyebiliyorum ( o da yakalarsam eğer ) Oyunculuklar çok başarılı, hikaye çok güzel Bi de o ufaklık ne güzel rol yapıo öylee çok şirin bişi zaten
|
|
|
|
|
|
Death served wine for lovers Brought from the world where devils reign And intoxicated angels with sorrow They witnessed in the eyes of their slaves We hide behind the crimson door While the summer is killed by the fall Alive behind the crimson door While the winter sings: "Your love will be the death of me" ...
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 05, 2008, 14:14:55 » |
|
Evet ya o ufaklık çok tatlı. Sırf onun için denk geldiğinde izliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 11, 2008, 11:56:24 » |
|
Eylül annesine Asya'nın söylediği bişeyi yetiştirmişti de Ayla "O poposundan uyduruyo" demişti ben de gül gül gebermiştim. Süper yaa  Çok şirin bişey yaa o Eylül. Bi de Suat çok süper bi adam yaa  Bi de Soner var ki onun Kezban Yenge'yi söylediği sahne süperdi Çok güzel bi dizi yaa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 11, 2008, 12:53:10 » |
|
Bi de Soner var ki onun Kezban Yenge'yi söylediği sahne süperdi Soner zaten benim adamım, onun yeri apayrı 
|
|
|
|
|
|
Death served wine for lovers Brought from the world where devils reign And intoxicated angels with sorrow They witnessed in the eyes of their slaves We hide behind the crimson door While the summer is killed by the fall Alive behind the crimson door While the winter sings: "Your love will be the death of me" ...
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 12, 2008, 00:15:24 » |
|
Yalancı Yarim'den bir sürü oyuncu var dizide. Ayla'nın babaannesi,Soner ve Çiğdem Yalancı Yarim'de de oynamıştı. Bir de ben Hafize'ye hastayım bu dizide  Bahriye Abla deyişi öldürüyor beni  '' Bağğriiiyeee Abaaa '' Zaten dizinin beni çeken en önemli yanlarından biri yöresel deyişlere çok yer vermiş olmaları. Her bölümde yeni bir tabir öğreniyorum 
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 16, 2008, 14:49:53 » |
|
Çok hoşuma gidiyor bu dizi özellikle eylül çok tatlı.Denk geldikçe izliyorum