Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 25, 2006, 21:32:03 » |
|
ben susuyorum buyrun meydan sizin =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CresCent
*SevimSİZ Hayalet Casperella*
Şeker

Canı sıkıldı,öldü,casperella oldu.
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 25, 2006, 21:36:54 » |
|
ne oldu ya  southpark beni cidden güldüren bir dizi..küfürlü ama komik.
|
|
|
|
|
|
 Ya şu tre'nin bakışına bi bakın!! =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 30, 2006, 12:35:44 » |
|
eskiden çok izlerdim artık biras sıkılıyorum =S neden bilmiyorum =S yannız bi bölüm vardı kaç kere bok denildiin ekranın üstünde vardı o bölüm akımda kalmiş 
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
Legend
Süt
I just wanna feel
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 10, 2006, 01:54:32 » |
|
izlemeye çok az fırsat bulabildiğim halde gerçekten kendimi bi south park fan'ı ilan edebilirim  insanı gerçekten güldürebilen ve bunu yaparken aynı zamanda "sıkmadan" düşündürebilen nadir programlardan biri... bilgiler için çok teşekkürler bu arada. bilmediğim bir sürü şey öğrendim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Penguen
Süt
waking up is knowing who you really are!
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 14, 2006, 15:09:08 » |
|
Ahah Stan'e bayılıyorum çok şeker  Her pazar uyumamak için elimden geleni yapıp izliyorum.En sevdiğim dizidir kendileri. http://www.cnbce.com/dizi.asp?ID=26&SectDetID=117 Buraya da kesinlikle bakın. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2006, 15:11:39 Gönderen: Penguen »
|
|
|
|
|
|
|
|
Frank McCourt
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 03, 2006, 17:29:25 » |
|
Eh, The Simpsons, Futurama, South Park ve Family Guy... CNBC-e'nin en sevdiğim dizileri bunlar.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 11, 2008, 17:56:20 Gönderen: Frank_McCourt »
|
|
“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
|
|
|
a.p.w.b.d
Süt
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 06, 2006, 22:02:28 » |
|
valla married with children simpsons ve south park cnbce nin en iyi dizilerinden bence.diğerleride güsel özellikle prison breakın sezon finali bana tırnaklarımı yedirtmişti ama en güsellerinden biri s p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MelancholigH
Süt
David Boreanaz!
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 08, 2006, 21:34:06 » |
|
Evet south park cidden çok hoş bir dizi oldukça uzun zamandır da devam ediyo zaten, genelde vakit bulup izleyemesemde izlediğim bölümlerinde çok gülmüşümdür..Eee biraz küfürlü olması da normal kara mizah yapıyolar sonuçta :p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bride
Süt
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 12, 2006, 15:34:13 » |
|
bencede harika bir dizi genelde çok izlemem ama akaladığım zamanda bırakmam. 
|
|
|
|
|
|
 Bilmeyen, ve bilmediğini de bilmeyen bir aptaldır.Ondan sakının. Bilmeyen, ve bilmediğini bilen bir öğrencidir. Ona öğretin. Bilen, ve bildiğini bilmeyen, uykudadır. Onu uyandırın. Bilen, ve bildiğini de bilen, akıllıdır. O'nu izleyin."
|
|
|
|
danielkolik
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 15, 2006, 17:33:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
göçebe
Süt
İnsanlarla dolu gökyüzünde özgürlük arayışı...
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 16, 2006, 23:13:23 » |
|
Ben her hafta kaçırmadan izliyorum ve bu diziye bayılıyorum bunun gibi başka yok!!
|
|
|
|
|
|
img]http://www.harrypottercafe.com/materyal/u_b/g_1.jpg[/img]
|
|
|
|