|
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #181 : Ağustos 17, 2007, 16:49:02 » |
|
walla muratla cananın ilişkisini deniz ve annesi öğrenirse acaip şeyler olucak çok kötü vallahi! bakalım efe sölicekmi denize bu arada resimleri ben çıplak fln sanmıştım alakasız çok da güzel resimlermiş yani resimleri almasalarda olurmuş... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #184 : Eylül 22, 2007, 16:06:50 » |
|
Artık ben de izlemiyorum  O dizinin tadı Urla'daydı  İstanbul'a gelince çok değişmiş gibi geldi bana  Beğenmiyorum  Son bölümü de izlemedim zaten 
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
lost_relic
luna&stewie&sylar& buruşuk boynuzlu hırgüre inanan bir kız, psikopat bir çocuk, beyin yemekten hoşlanan bir adam...
Şeker

Tülün hemen ardında, sadece gözden uzaklar.
|
 |
« Yanıtla #185 : Eylül 22, 2007, 16:19:25 » |
|
Artık ben de izlemiyorum  O dizinin tadı Urla'daydı  İstanbul'a gelince çok değişmiş gibi geldi bana  Beğenmiyorum  Son bölümü de izlemedim zaten  evet ya çok baydı son bölümü izledim artık eski tadını fazla vermiyo urladayken daha iyiydi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
phoenix_17
Süt
|
 |
« Yanıtla #187 : Eylül 23, 2007, 14:42:50 » |
|
izledim bu bölümüde valla ne yalan söyliyeyim efenin günlük yazışına bayıldım  ama istanbula gitmek yerine izmirde bi üniversiteye gitselerdi bence daha güzel olurdu urladanda kopulmazdı ege üniversitesinde yada 9 eylül üniversitesinde devam edilebilirdi diye düşünüyorum bizzat ben  bencede urladan ayrılmasalardı daha iyi olurdu artık eski tadı kalmadı bence 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Britfan
Süt
OKS sonuçlarını büyük bir heyecan içinde bklyrm...
|
 |
« Yanıtla #188 : Eylül 28, 2007, 15:09:11 » |
|
evet artık biraz saçmalamaya başladılar diye düşünüyorum ben dün akşamki bölümü mesela adam evden kovdu onları fln çok saçma oldu bence ayrıca pelin karahancılar alınmasın ama ben aslı enveri daha çok seviyorum
|
|
|
|
|
|
Severus Snape Fan Club Lily Evans Fan Club *Z.E.P.İ* 
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #189 : Eylül 28, 2007, 15:17:11 » |
|
Valla ben 2 haftadır izlemiyorum izleyesim gelmiyo artık,sıkıldım artık eski tadı kalmadı 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #191 : Ekim 05, 2007, 18:54:39 » |
|
katılıyorum.dizi istanbulk çekimlerinden beri bitti zevki kaçtı sır dağhanın olduğu sahneleri izliyorum
aynen ya liseye giderlerken dha bi eğlenceliydi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|