|
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #76 : Temmuz 06, 2007, 16:45:48 » |
|
dünkü bölüm çok kötü oldu yha deniz kaldı öle efenin sözleri çok hoştu bölüm aslında oldukça komikti
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #77 : Temmuz 06, 2007, 16:55:06 » |
|
Efe ya ne diyeyim çocuğun mimikler fln çok iyi gülüyosun istemeden  "Eskiden hayat ne kolaydı,dört işleme yeterdi abaküs.şimdi herkes dik kenar,herkes olmuş hipotenüs" bu söze bende bayıldım
|
|
|
|
|
|
Life is a... "Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
|
|
|
|
Alatariel Elensar
|
 |
« Yanıtla #78 : Temmuz 07, 2007, 10:26:52 » |
|
yaw aslında saçma bir dizi zaten bir tek geçenki bölümünü birazıyla bir kaç hafta önceki bir bölümün birazını izlemiştim  ama zaman geçiriyosun işte o aslı niye denize küsmüş orasını bilmiyorum ama bu bölümün sonunda o kazma çocukla gördü ya bence çok kıskandı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nfgreen
Süt
ümit&sabır
|
 |
« Yanıtla #79 : Temmuz 07, 2007, 10:47:17 » |
|
efe bi harika zaten yaa. aslıda çok tatlı. sardı bu dizi beni
|
|
|
|
|
|
...YENİÇİFTLİKLİ...
|
|
|
|
hp_gonca
|
 |
« Yanıtla #80 : Temmuz 24, 2007, 16:21:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronus
|
 |
« Yanıtla #81 : Temmuz 24, 2007, 16:25:12 » |
|
ewt benim de favori dizim dizi başladığı zaman evde terör estiriyorum televizyonun önünden kimse geçmeyecek! ya yazık kaza oldu cocukların geleceği  hem de ne yüzündn 
|
|
|
|
|
|
SEV! Düşünmeden, umursamadan, sadece hayatın bir parçası olduğunu bilerek
Unutma!
Belki o, diğerlerinden farklıdır...
bazen sevmek yetmezmiş; bazen hayat yetersiz gelirmiş insana. bazen insan için sadece bazenmiş hiç önemi yokmuş gibi geldiğinde hayat yine hayatlığını gösterirmiş...
Bazen insan yok olmak istermiş; izin verilmeyeceğini bile bile...
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #82 : Temmuz 24, 2007, 17:44:51 » |
|
yok ya bi şey olmuyo onalara ben reklamını izledim sınava giriyolardı ama efe giremiyo sanırım eheh başağın uyarısı üzerine gizledim , kusura bakmayın 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 24, 2007, 18:59:03 Gönderen: ***Léydi*** »
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #84 : Temmuz 24, 2007, 17:57:19 » |
|
yani bunun öyle bi tarafı yokki nasıl olsa televizyonu açınca görüceksin reklamını , ama snn gibi hiç düşünmedim ama bundan sonrqa dikkat ederim 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
rumeysaa
|
 |
« Yanıtla #85 : Temmuz 24, 2007, 22:51:28 » |
|
ya kavak yellerine bayılıorum en başta o var saten  tam benim tarzım filmm genç tipi espiride var arada harikaa oyuncularda çok güsel en heycanlı bölümd ebitti izlemessem olmas  izlemeyen yada izlemeye başlayacak kişilere tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #86 : Temmuz 26, 2007, 20:38:25 » |
|
sevmeye başladım bu diziyi.bugün yeni bölümü var sanırım.bir önceki bölüm çok güzeldi bu da öyle olcak heralde 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #87 : Temmuz 26, 2007, 23:47:57 » |
|
Her zamanki gibi süperdi bu bölüm de  Sınava yetişemeyecekler diye ödüm koptu ben stres oldum TV başında  Aslı harikaydı mezuniyette  Deniz onu görünce bakakaldı  Bence artık Mine'nin suratına bile bakmayacak 
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #88 : Temmuz 26, 2007, 23:59:33 » |
|
Aslı çok tatlı olmuş, Efe de havalıydı hani. Takmış tabi koluna kızı  Hani havuzun başında durdular ya, o bakışlar neydi  Güzel bölümdü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevinç
|