|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #136 : Temmuz 19, 2008, 23:44:46 » |
|
Tanya? Ben bi aralar yani odamda TV olduğu zamanlar e2'den izliyodum ama bıraktım sora... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark_dream
|
 |
« Yanıtla #137 : Temmuz 19, 2008, 23:58:08 » |
|
Mükemmeller ya.Barniğ kafa adamımız çok seviyoruz onu 
|
|
|
|
|
|
Vm.  Ah,o bana istediğim devirde yaşama hakkı verecek düşler,hippiler..
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #139 : Temmuz 20, 2008, 00:04:50 » |
|
Evet o konu daha sonralardan benim de kafama takıldı. Bu aralar zaten annemleri ikna etmeye çalışıyorum diziyi izlemeleri için. Ben de onlarla birlikte izlicem. :]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #140 : Temmuz 20, 2008, 00:07:42 » |
|
evet, teyze dediler zaten ordan sonrası insanın kafasını karıştırıyor. >.< robin'le barney evlensin!
|
|
|
|
|
|
Happiness is not on the menu.
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #141 : Temmuz 20, 2008, 00:09:31 » |
|
Bu gidişler öyle olacak gibi zaten. Barney'nin son sahnede Robin'i kesmesi hala gözlerimin önünde. Ya 4. sezonda bambaşka bir Barney olacak karşımızda.
AşIk mOdE...!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #142 : Temmuz 20, 2008, 00:14:03 » |
|
hastanede olan mı ? o sahnede yerlere yatmıştım. Barney de aşık olduysa herkes olabilir artık. Inş evlenirler =]
|
|
|
|
|
|
Happiness is not on the menu.
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #143 : Temmuz 20, 2008, 11:54:03 » |
|
Robin Teyzeniz değil,Robin yengeniz demişti.Yani Stella'ya yaptığı evlilik teklifini de göz önünde bulundurarak,bence Stella'dan çocukları  Hem.Evet yengeniz dediğine göre,amcalarının eşi olmalı.Yani Barney'in bu durumda Barney ile Robin evlenmiş olmalı.Eveeet 
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #144 : Temmuz 20, 2008, 12:00:35 » |
|
Ya Ted'in bir kız arkadaşı vardı hani. Stella'dan daha önce. Barney ve Robin'i birlikte sanmıştı. Robin'in tepkisini hatırlıyor musunuz? Yanlış hatırlamıyorsam 16 kez 'no' demişti. :] İnşallah öyle bir şey olmaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

|
 |
« Yanıtla #146 : Temmuz 20, 2008, 12:15:42 » |
|
En iyi 64 listesi mi? 
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #147 : Temmuz 20, 2008, 12:54:25 » |
|
Evet büyük ihtimalle ondan bahsetti. Ya zaten süperdi o bölüm. :]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

|
 |
« Yanıtla #148 : Temmuz 20, 2008, 13:02:39 » |
|
Bi de ondan sonraki bölümde Britney Spiers'ın canlandırdığı karakter neydi adı Aby miydi her neyse o.Ona Aby dışında her ismi sayıyodu,en sonunda sana aby dediğim için özür dilerim diyodu  Gül gül ölmüştüm orda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #149 : Temmuz 20, 2008, 13:23:34 » |
|
Evet ben de orda yatmıştım yere. Süper adam ya...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|