|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #108 : Haziran 27, 2008, 01:24:27 » |
|
Annenin Stella olduğu iddia ediliyor  Hatta internette bunun nedenini gösteren bi foto buldum   Tabii bu bir tahmin kesin birşey yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #110 : Haziran 27, 2008, 01:30:20 » |
|
Yok ya pek sanmıyorum. Hem aynı bile değil. Ben de bir yerde annenin, önceki bölümlerden birinde karakterlerin gittiği lokantada vestiyerde çalışan kız olduğunu okumuştum. En beklemediğimiz kişi olacak eminim  Evet cnbc-e dergisinde yazıyordu değil mi ?  Stella olmasın zaten yoksa hemen bitirirler diziyi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #112 : Haziran 27, 2008, 01:33:26 » |
|
vaowww bu bir skandal... büyük bi trajedi buuu.... anağğmm pardon yaa bu saatlerde sapıttım birden....
ama süper bişi ya bu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #113 : Haziran 27, 2008, 01:35:05 » |
|
Değil ya sevmiyorum , sevemedim Stella yı -_- O kız o kız olamaz hem. Olamaz işte. uğf
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #114 : Haziran 27, 2008, 03:24:10 » |
|
vestiyerdeki kız olmasındansa stella olmasını tercih ederim şahsen xD xD ancak stella olucağını sanmıyorum... o arkadaki şeylerde tesadüftür bişeydir o kadar ayrıntılı düşünmezler heralde..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #115 : Temmuz 02, 2008, 21:47:41 » |
|
Bencede yani. Dekor sonuçta çokta matah bişey değil.
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #117 : Temmuz 02, 2008, 23:54:29 » |
|
ya ilk sezonda ted bir partideyken ona bakan kız vardı kamera 1-2 saniye gösterdi bence o anne çıkıcak.imdb'ye de yazmışlardı.. bence beklenmeyen biri çıksın,stella olmasın.
|
|
|
|
|
|
Happiness is not on the menu.
|
|
|
|
|
|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #119 : Temmuz 09, 2008, 14:17:36 » |
|
Ya hiçbir şey olmayacak  olmaz,oldurmam arkadaşım  (yeni sezon başlayınca inşallah kendime yedirmem bu mesajı hahah) yani 3. sezon zaten tamamen güzel değildi bazı bölümler çok iyiydi ama diğerleri vasat durumdaydı,reytingler ilk 2 sezona göre daha düşüktü.Eh çoğu insan zaten diziyi sadece Barney için izliyor,onu da aşık moda sokarlarsa 4. sezondan ileri gitmez bu dizi yani. *kendini avutan smiley*
|
|
|
|
|
|
Come away with me, Draw shadows on my windowpane . Come away with me, We'll fall asleep and back again .
And would you recognise my face If you saw it in this place, So far away from home?
..
Come and dance with me, A samba in the snowy rain ..
|
|
|
|