|
|
|
|
|
Voldemort_in_chains
|
 |
« Yanıtla #76 : Ağustos 11, 2007, 18:13:48 » |
|
Bir de kızlar "Büyük harfle müzisyeniz, küçük harfle oyuncuyuz" demişler.Vay be, bunlar oyuncu da olmuş.Sevmem ama izlerim çünkü eğlenceli ve çok komik kısımları var kırılıyorum gülmekten aha işet şöyle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #77 : Ağustos 11, 2007, 18:24:18 » |
|
ya bence çok anlamsız bir dizi oldukça zor ilerliyor ya o kadar gereksiz konuşmaları var ki boş laf hepsi yani kısaca görüp görebileceğimiz en boş dizi
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
|
|
callisto
Şeker

i love you tonks =))
|
 |
« Yanıtla #79 : Ağustos 12, 2007, 20:37:45 » |
|
birazdan yeni bölüm başlicak  Hepsi grubunu çok seviyorum  özellikle yoshy yasemin'i 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hainElf
|
 |
« Yanıtla #80 : Ağustos 14, 2007, 17:29:17 » |
|
güzel bi dizi olmaz bence tutulmaz bu dizi
ben izlemem güzel olmaz bence..
hıyartoları ne izlicez yaaa.  burhan forever 
|
|
|
|
|
|
PEK KÖKLÜ VE ASİL BLACK AİLESİ
|
|
|
|
Maybelle
|
 |
« Yanıtla #81 : Ağustos 16, 2007, 17:29:48 » |
|
bence kızlar kendi rollerini yapmaktan bile acizler  diyaloglar çok kötü  sadece dekorlarını çok beendiim başka da hiç bişiylerinin izlenesi olmadığını düşündüüm dizi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #82 : Ağustos 16, 2007, 19:26:47 » |
|
arada denk gelirse izlerimm oyunculuk yetenekleri hiç yok ama sıkıntıdan ne yapacağını bilemediğinde güzel bir alternatif 
|
|
|
|
|
|
 Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş Dünya Yalan Söylüyor''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
|
|
|
her_mi_one
Şeker

hermione
|
 |
« Yanıtla #83 : Şubat 12, 2008, 21:45:22 » |
|
harika bir dizi yasemin olunca harika oluo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #84 : Şubat 14, 2008, 23:08:58 » |
|
aşırı derece mantıksız,gereksiz bir dizi(msi şey)..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 14, 2008, 23:09:36 Gönderen: RiotGirl. »
|
|
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #85 : Şubat 14, 2008, 23:44:12 » |
|
Bir de kızlar "Büyük harfle müzisyeniz, küçük harfle oyuncuyuz" demişler.Vay be, bunlar oyuncu da olmuş.Sevmem ama izlerim çünkü eğlenceli ve çok komik kısımları var kırılıyorum gülmekten aha işet şöyle  büük harfle müzisyen mi YEMEYİN BENİİİ!!! öldürcem kendimi höööh yaniii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #86 : Şubat 14, 2008, 23:57:26 » |
|
Saçma sapan bir dizide buluşan tiki gençliğinin saçmalaması sonucu ortaya çıkmış dizimsi şey... İşte sokaktaki gençlik neden ülke sorunlarını ya da ekmeğin fiyatını dahi bilmiyor, cevabı vurada. Böyle aptal aptal dizilerdeki aptal aşklara, aptal hayatlara özenen zavallı tiki özentilerimiz "Ne atom bombası, ne Londra konferansı. Bir elinde cımbız bir elinde ayna umrunda mı dünya." modunda gaziyorlar.
Kusmak geliyor artık içimden.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 14, 2008, 23:59:24 Gönderen: Weesel »
|
|
"İşte tam karşımdaydı, yüzü yüzüme o kadar yakındı ki... Güzelliği beni dehşete düşürdü, bu çok fazlaydı, alışamayacağım kadar fazlaydı."
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #87 : Şubat 15, 2008, 00:00:44 » |
|
^^tamamen katılıyorum.
öğrenci evi görmemiş onlar,yani onları izleyen ve sevenler maalesef var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
medcezir
Süt
|
 |
« Yanıtla #88 : Şubat 16, 2008, 02:29:23 » |
|
Saçma sapan bir dizide buluşan tiki gençliğinin saçmalaması sonucu ortaya çıkmış dizimsi şey... İşte sokaktaki gençlik neden ülke sorunlarını ya da ekmeğin fiyatını dahi bilmiyor, cevabı vurada. Böyle aptal aptal dizilerdeki aptal aşklara, aptal hayatlara özenen zavallı tiki özentilerimiz "Ne atom bombası, ne Londra konferansı. Bir elinde cımbız bir elinde ayna umrunda mı dünya." modunda gaziyorlar.
Kusmak geliyor artık içimden.
kesinlikle katılıorm zaten izlenme rekorlarlarını elinde tutmak için her şarkıcıya bi dizi hesabı yapılıo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #89 : Şubat 16, 2008, 15:15:27 » |
|
saçma sapan yapmacık bir dizi yani izlemeye değmez die düşünüorum... ama eren çok şeker 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|