Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 21:29:13  

Sayfa: 1 ... 42 43 44 [45] 46 47 48 ... 50   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hatırla Sevgili  (Okunma Sayısı 16697 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tuğçe uçar
katie leung
Krema

var
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #660 : Mayıs 14, 2008, 23:01:25 »

Avrupa Atvde pazartesi akşamları yayınlanıyodu tekrarı bi ara sanırım. :S Olmazsa bi site var orda çıktı yeni bölümü ordan seyredebilirsin. Adresini atabilirim ömyle istersen =)
hatırla sevgilinin tekrarı atv avrupada haftaiçi hergün saat 5 de oynuodu ama artık bitti:(ÜzgünÜzgünÜzgün

arkadaşlar çok teiekkür ederimmm

Cho Chang Hayran Kulübü

Türküz Doğruyuz anti-emmacıyız.

Hatırla Sevgili Hayran Kulübü

CHO CHANG FANLARINI BEKLERİZz ---->> 
http://www.harrypottercafe.com/forum/kulupler/cho_chang_hayran_kulubu-t18196.0.html
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hatırla Sevgili
« Eklendi: Temmuz 25, 2008, 21:29:13 »

tuğçe uçar
katie leung
Krema

var
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #661 : Mayıs 14, 2008, 23:03:23 »

Hatırla Sevgili Maraş Katliamını o kadar doğru anlattıki bundan rahatsız oldular! 100 küsür kişinin sırf Alevi olduğu için öldürülmesi sanki yalanmış, sanki onlar yapmamış gibi göstermeye çalışıyorlar! Bir de katliam değildi demiş ya Alla Alla Herşey o kadar barizki.. Sinirlerimi bozdular akşam akşam

sana katılıyorum.her şey o kadar açıkki bunlar yine körü körüne inkar ediyor!!!!!!!!!!!!!

Cho Chang Hayran Kulübü

Türküz Doğruyuz anti-emmacıyız.

Hatırla Sevgili Hayran Kulübü

CHO CHANG FANLARINI BEKLERİZz ---->> 
http://www.harrypottercafe.com/forum/kulupler/cho_chang_hayran_kulubu-t18196.0.html
Herne Peş
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #662 : Mayıs 15, 2008, 13:31:05 »

Hatırla Sevgili Maraş Katliamını o kadar doğru anlattıki bundan rahatsız oldular! 100 küsür kişinin sırf Alevi olduğu için öldürülmesi sanki yalanmış, sanki onlar yapmamış gibi göstermeye çalışıyorlar! Bir de katliam değildi demiş ya Alla Alla Herşey o kadar barizki.. Sinirlerimi bozdular akşam akşam

Buraya bi yorum yapamay çalşıyorum ama yaptrığım her yorumun fazla siyasi kaçtığı düşüncesindeyim o da yasak oldğu için.. Utanmış o yüzden sadece şunu söylüycem : böyle insanların söylediklerini kaale almaya gelmez  Hede Hödö
« Son Düzenleme: Mayıs 15, 2008, 13:32:06 Gönderen: Herne Peş » Logged

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
ThE cRaZy DrEaM
***zac***zuzum***
Demleme Çay

you are the music in me!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #663 : Mayıs 15, 2008, 15:49:53 »

diziye tek taraflı yüklenildiği için dava açılmış
tamam aleviler kayıp vermiş ama sanki dizide sadece aleviler kayıp vermiş gibi gösteriliyor oysaki alevilerde saldırmış ve diğer tarafta kayıp vermiş bunun için açılmış dava tek taraflı olduğu için

***ZaC eFrOn***
Something about us,
doesn't seem right
 these days life keeps getting in the way,
Whenever we try,
somehow the plan
is always rearranged
DaRkNeSs PrİnCeSs
! Mcя !
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #664 : Mayıs 15, 2008, 17:09:09 »

Aman Tanrıııııııııııııııım!!Teoooooo!!! Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış Teo'ya bir şey olmasın yaaa Güzide'ye olsun ama ona olmasıııııınn  Ağlayan Ağlayan Ağlayan

Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #665 : Mayıs 16, 2008, 19:42:46 »

Geç de olsa...

Zeynep' i, Ali' yi çok seviyorum. Senaristler Yaşar' ın karakterini değiştirdi sanki, ama olsun Harun daha bi şeker oldu Kahkaha Işık da Almanya' da estetik mi yaptırdı nedir Kahkaha

Why don't we break up
There's nothing left to say
I got my eye shut praying they won't stray
And when I sexed up
That's what makes the difference today
I hope you blow away
 ~ Robbie Sarılan
Madeleine
Sert Espresso

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #666 : Mayıs 16, 2008, 23:55:17 »

Ya Ela nerede? göremedim onu. Yoksa... olamaz Ağlayan  eri öldürmekle suçlanan çocuğu dövdüklerini görünce daha fazla izleyemedim Ağlayan

Love & Music

Herne Peş
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #667 : Mayıs 17, 2008, 11:24:32 »

Neyseki kimseye bişi olmadı bomba yüzünden Dil Çıkaran Son ksım hariç ben bu bölümü çok sevdim Dil Çıkaran Emin gelirken rüyanın bi hazaırlanışı var gülmekten koptum yani Kahkaha Sonra ben halen eminin gelmesinin nedenini anlamış değilim peh gören de sanırki .. Hede Hödö

Sonra Işık ilk defa gözüme girdi  Dil Çıkaran Yaşar da bir o kadar düştü tüline yaptıkları neydi öyle  <.< Bunuda o tülinle yapıckalr gibi  Hede Hödö Kız gencecik umarım öyle bişi olmaz  Kararsız Soonra Erdal erennin parkası neydi öyle sinir oldum resmen kürk giymiş gibi  <.< Ama onu benzetmişler bayağı bi  Kararsız  İdam sahnesini gösterceklermi bu bölmüde o olay tamamen bittimi acaba  Ne? 
Canım benim  Ağlayan daha 17 sinde zaten onun bir veda mektubu var okuyup da gözlerinin dolmaması imkaznısz  Ağlayan piyango ona vurdu resmen hiç suçu yokken  Ağlayan O idam kararı 2 kez bozulmuş bir karar aslında mahkeme tarafından ama mahkemelr maalesef bağımsız kararlar alamıyorlardı tabi  Ağlayan

Fatsa olayına ise çok sevindim  Alkış  Alkış Harika herkes ne kadar mutlu  Alkış Düğün basılcek ama zannedersem  Kararsız

Selmanın o adamı arkadaşı olark görmesine sevindim  Dil Çıkaran Her diziden çiflrer en yakın dostlarıyla evelniyorlar böyle bir saçmalık bu dizide olmasa tam süper olur  Gözlerini Deviren

Harunla ışııık çok mutlu Ali ile zenepde öyle fatsa herkes yaradı  XD
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 11:25:22 Gönderen: Herne Peş » Logged

Hava serin
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #668 : Mayıs 17, 2008, 13:42:30 »

Fatsa olayına sevinmeyin pek. Diziye güvenip de Fatsa' ya bi gelin bakın o halinden eser var mı şimdi? Bir Ordu' lu olarak Fatsa' nın 180 derece döndüğünü ve bugün tam tersi görüşe sahip bir ilçe olarak ünlü. Acaba buraya gelip mi çektiler, Fatsa bi işime yarardı. Açıkçası bugün İstanbul' a giderken kısayol olması dışında pek bi bağlantım yok ilçeyle Kahkaha

Why don't we break up
There's nothing left to say
I got my eye shut praying they won't stray
And when I sexed up
That's what makes the difference today
I hope you blow away
 ~ Robbie Sarılan
Herne Peş
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #669 : Mayıs 17, 2008, 15:35:20 »

google da bişiler buldum hemen paylaşıyım : 9 Temmuda devlet bi operasyonmu ney düzünliyormuş fikri sönmezde esir alnıyormuş sonrada işknce falan yapılıyormuş ona adamın kabi dayanmıoyrmuş ve ölüyormuş o öldükten sonrada fatsa bozuluyormuş işte  Kararsız

not:Galiba gelecek bölümde harunuda esir alabirliler bir çok kişi toplatılımış çünkü umarım öyle bişi olmaz çocuk tam mutlu olmuşken ...

(göstermek/gizlemek için tıkla)

umarım siyasi kaçmıyordur  Terleyen
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 15:43:37 Gönderen: Herne Peş » Logged

Hava serin
hermi
~gкѕυ~
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #670 : Mayıs 17, 2008, 23:05:36 »

Bu bölüm çok güzeldi.. Bombadan dolayı kimsenin ölmemesine sevindim. Emin yemekteyken ve gittikten sonra Ahmet ve Necdet çok komikti Kahkaha Bu Yaşar da ne laftan anlamaz adammış zırt pırt aynı soruyu soruyo bırakmıyo kızın peşini, gerçi artık bıraktı galiba.. Işık'a aferin, sonunda aklı başına geldi, artık Haruncuumu da üzmüyo XD
 Erdal Eren'i anlatmaları çok iyi oldu, ne kadar üzülsem de anlatılması gerekiyodu.. Hiç yoktan yere gencecik bi insanı öldürdüler. Göstermelik ve jet hızıyla bir mahkeme yaptılar, tıpkı Deniz Gezmiş'lerdeki gibi karar mahkemeden önce belliydi. Bir de dayaklar var, ki bu gerçekte yapılanların çok az bir kısmı bence, son mektubunda da belirttiği gibi;

Ve Fatsa.. Fatsa'yı (bu kadarcık da olsa) anlatmaları çok iyi oldu. Fatsa o  zamanlar gerçek bir "kurtarılmış bölge"ydi. Zaten demirel de o yüzden Çorum katliamı yapılırken "Çorumu bırakın Fatsa'ya bakın" demiyo mu?? Ama Fraktal'ın dediği gibi şimdi 180 derece dönmüş durumda inanılır gibi değil..

not: Dizideki yer Fatsa değildi, ama keşke orda çekselermiş giderdim bütün ekip orda olurdu ne güzel Kahkaha
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 23:09:37 Gönderen: hermi » Logged

ωнєη υ ¢αη ℓινє ƒσяєνєя
ωнαт ∂σ уσυ ℓινє ƒσя؟

Herne Peş
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #671 : Mayıs 17, 2008, 23:07:51 »

evet o mektubu okuyup  da hüzünlenmemk mümkün değil Ağlayan
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 23:10:24 Gönderen: Herne Peş » Logged

Hava serin
hermi
~gкѕυ~
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #672 : Mayıs 17, 2008, 23:11:25 »

Yorumun şarkısını biliyodum ama mor ve ötesinin şarkısını bilmiyodum, dinliyim..

ωнєη υ ¢αη ℓινє ƒσяєνєя
ωнαт ∂σ уσυ ℓινє ƒσя؟

Herne Peş
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #673 : Mayıs 17, 2008, 23:12:45 »

Yorumun şarkısını biliyodum ama mor ve ötesinin şarkısını bilmiyodum, dinliyim..

mutlaka dinlemelesin evrenin ve erdalın adları da geçiyor teomanda yapmış ama onu bilmiyorum Dil Çıkaran

Hava serin
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #674 : Mayıs 18, 2008, 16:34:01 »

Fatsaya gelmemişler di mi? Zaten belliydi, hem Fatsa' ya hiç benzemiyordu

Why don't we break up