|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #570 : Nisan 09, 2008, 17:20:00 » |
|
her seferinde link vericem diye niyetleniyordum http://www.youtube.com/watch?v=K-UGlXe2vKo
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2008, 17:22:56 Gönderen: skeeter »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.
|
 |
« Yanıtla #571 : Nisan 09, 2008, 21:18:10 » |
|
Buyrun fragman  Yalnız geçen hafta hayatımı mahveden, nefret ettiğim bir şarkınınen sevdiğim dizide çıkması hayal kırıklığına uğrattı beni  Yani , ben sevmiyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 11, 2008, 22:43:06 Gönderen: Hasta Siempre »
|
|
Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız... ~Tyler Durden ' Fight Club - Dövüş Klubü
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.
|
 |
« Yanıtla #573 : Nisan 09, 2008, 21:48:40 » |
|
Evet ama Harunla Işık'ın arası olacak galiba 
|
|
|
|
|
|
Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız... ~Tyler Durden ' Fight Club - Dövüş Klubü
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #574 : Nisan 09, 2008, 23:44:52 » |
|
Bütün aile endişe içinde 1 Mayıs mitinginden bir türlü dönmeyen Rüya’yı beklemektedirler. Mitingte pek çok ölü ve yaralı vardır. Bir süredir çocuk yapmak için tedavi olan Yasemin’in çabaları yine boşa çıkar. Ahmet’in 1 Mayıs olaylarında yaralanan öğrencisi Zeynep’e olan yakın ilgisi Yasemin’i tedirgin eder. Ülkücü gençler devrimciler tarafından bıçaklanarak öldürülen arkadaşlarının intikamını almaya yemin ederler. Hedef Ali’dir. Işık, Yaşar’dan ülkücüleri durdurmasını ister. Necdet, CHP’den milletvekili adayı olarak seçimlere hazırlanmaktadır Edit:Ne bu fragamn böyle zehir zemberek .off zaten 1 mayıs gerçektecde çok ötüydü 3 tane kzı da ölmüştü  acaba onları göstericklermi necdet de ölmez umarım .Yasemin aptalı niye tedirgin oluyor ben onu anlamadım adam zaten kaç yıl bu kı için beklemiş çocuğu olmuyor diye kzı yaşınmdaki kızla çıkcak hali yok ya  Bu diziyide mahfetmeye uğraşıyorlar peh Aliye nolcek acaba Yşar kurtaırcak da Işıklamı barışıcaklar öff öff pöf bide bilen varsa söyleyebilirmi yaseminin neden tedavi oldğunu bunların rüya diye bir kızları varsa eğer çocukları oluyor demektir yani
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2008, 23:56:27 Gönderen: skeeter »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #575 : Nisan 10, 2008, 01:14:15 » |
|
Zeyneeep yaralanmıışş olamaaazz [aldırmayın geçen bölüm bu kızı çok sevdi  ]yaseminin yaptığı saçmalık gerçekten zaten bi kızları var di mi ama  umarım necdete bişey olmaz ve ışıkla yaşar barışmaz tek temennim bu şimdilik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi
|
 |
« Yanıtla #577 : Nisan 10, 2008, 22:24:08 » |
|
Aaaa yaseminlerin çocuğu mu olmuyomuşş, ben de zaman atlayınca bi çocukları olmuş olur diye bekliyodum sinyalleri verilmişti çünkü.. Ama yaseminin yaptığı saçmalıkk, ahmet yapar mı yav öle şey!! Haruncuum da döktürcek yine galiba  ışıkcım yapma etme, bulmuşsun harun gibi çocuğu ömrünün sonuna kadar yaşarı düşüncek diilsinya.. Aliyi de yakalamışlar yaa  ama bişi olmaz daha yeni geçtiler o dönemlere  çok heyecanlııı bu bölümm
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 10, 2008, 22:26:46 Gönderen: hermi »
|
|
ωнєη υ ¢αη ℓινє ƒσяєνєя ωнαт ∂σ уσυ ℓινє ƒσя؟
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #578 : Nisan 12, 2008, 16:20:51 » |
|
bu bölüm tek kelimeyle harikaydı,nefesimi tutarak izledim yani.yasemin de harbiden aptal yani adam kaç yıl beklemiş seni şimdi mi bırakıcak yok artık.harun  sonunda istediği oldu haruncuumun yaşasın,umarım ışık bi aptallık yapmaz.aliyi de yakalamışlar ama bence bişey olmaz ona yaa  neyse bize yeni bölümü beklemek düşer 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #579 : Nisan 12, 2008, 17:11:24 » |
|
Süper Bölüm  Yani sonunda Harunla Işık birlikteler yaa ay cnm Haruvcncum benim ne kadar da sevindi.Ben yalnız Rüyaya üzülüyorum çaresiz bir şekilde seviyor kız  ama Alinin aklı zeynepta galiba  ya rüyanın aşkını görmek için odun olmak gerekir Defnenin dediği gibi kız Dev-Gencin ne oldğunu bilmiyor Ali Dev Gençli diye Devg Genç sempaztizanı oluyor ve Ali yine kör yine kör .Ali kaçrırılırken rüya yanına koşar o yine zeynep e bak diyor of yani  Emine ile Salime gıcığım bu arada her şey biliyormuş gibi ötmeseler iyi olur yani emiine zaten o saçlarla blair cadısına benzemiş  Yaşarın yeni karısı beli oldu sanırsam  İlk önce yeğenine sahip çıksa daha iyi olacak yani gitti kaçırıdlar Aliyi ya ama o da ölmeyecek bence önce rüyayı ölü gibi göstermeye çalışırlar sonra Ali sırada zeynep mi var 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2008, 17:14:59 Gönderen: skeeter »
|
|
|
|
|
|
|
|
Eumelia
|
 |
« Yanıtla #581 : Nisan 12, 2008, 19:49:29 » |
|
Güzel bi bölümdü; ama biraz durgundu. Alışmışım hareketli bölümlere  Bu dönemin kıyafetlerini beğenmedim ya geçen döneminkiler daha güzeldi sanki  Sadece Işık'ın kıyafetleri hoş. Işık demişken Harun'la birleşmelerine acayip sevindim yaa. Metruk ev sahnesi çok güzeldi. Defne'nin tepkisi falan. Bi de dediler ya işin garibi herkes burayı kendine özel sanıyo. Gerçekten de öyle  Ali de gıcık ya Rüya'yı sürekli eziyo cık cık  Hele o istersen senin adın Kabus olsun hem Rüya'yla da ilişkili kısmına koptum  Rüya da 10 yaşında çocukmuş gibi davranıyo ya  Aii Harun ne tatlı adam ya Deniz'den snraki favorim oldu. Görmüş geçirmiş haraketleri falan hele de Işık'a bakışı  Neyse gelelim siyasi olaylara Salim ve Emine'nin bile o şekilde düşünmeleri çok üzdü beni. Yıllardır tanıdıkları insanlara inanmadılar.  Rüya da solcu olacak bence şimdilik sadece Ali'ye olan ilgisinden dolayı gibi görünse de zmanla ondan daha fazlasını düşünecek gibi. Bakalım bi dahaki bölüm noolucak. 
|
|
|
|
|
|
 Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten. Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren. Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...
~ Emu
|
|
|
|
hermi
|
 |
« Yanıtla #582 : Nisan 13, 2008, 00:06:05 » |
|
harun ve ışık  çok mutlu oldumm yav  Ama metruk ev sahnelerinde çok kötü oldum  denizin eksikliğini falan çok güzel hissettirdiler,pff ya Ali'yi daha da sevmeye başladım çok harbi çocuk ama rüyayı bu kadar ezmese daha güzel olcak  Bi de rüyayı niye bu kadar saftirik yapmışlarki yav, küçükken ne kadar bilmiş bişeydi, hiç uymuyo bence.. Ama tabi Haruncuumun da yardımıyla daha bilgili olabilir Salihle emine'ye gıcık oldum  ne kadar ezbere konuşuyolardı ya.. ve disk demirelle işbirliği yapmış nerdeyse, bravo yani!! Ecevit'in miting sahneleri de güzeldi ya, hs sayesinde öğreniyor,izliyoruz 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 13, 2008, 00:06:42 Gönderen: hermi »
|
|
ωнєη υ ¢αη ℓινє ƒσяєνєя ωнαт ∂σ уσυ ℓινє ƒσя؟
|
|
|
|
|
|
|
|