Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 02:37:08  

Sayfa: 1 ... 35 36 37 [38] 39 40 41 ... 51   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hatırla Sevgili  (Okunma Sayısı 17746 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İrUzY
~ kronik çatlak.. :D
UU Seherbazları
Demleme Çay

HBP 17 temmuz 2009 da gercekten inanamiyorum...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #555 : Nisan 05, 2008, 01:02:33 »

şee sonunda kim ezilio söylesene Sırıtan

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hatırla Sevgili
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 02:37:08 »

Eumelia
ToXic Tears
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #556 : Nisan 05, 2008, 01:03:51 »

Söylemeeem Dil Çıkaran Dil Çıkaran Bilmiyorum ki ya anlayamadım orasını tam göstermedi ezilen kişiyi Kahkaha

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #557 : Nisan 05, 2008, 01:57:17 »

Eveet ... Öncelikle belirtmeliyim ki o en başındaki bebekli video bence tam bir saçmalıktı Hede Hödö Hele Süleyman Demirel'li şarkı Hede Hödö .. O zaman kavradım ki tamam , bu bölüm kısa ... Rüya'yı canlandıran kızı zaten çok severim ben , role cuk oturmuş ayrıca Gözlerini Deviren Ama Ali'yi beğenmedim .. Işıl ve Defne fıstık gibi olmuşlar Kahkaha Kahkaha Defne'nin saç stiline özendim doğrusu Dil Çıkaran Ama hayır Dil Çıkaran Gaza gelmeyeceğim Dil Çıkaran

Yasemin ve Ahmet'te kullanılan yaşlandırma teknikleri daha iyi olabilirmiş bence Hede Hödö Ama buda iyi tabii Kahkaha Sevim çok tip olmuş Hede Hödö Selma da Yasemin'den genç mi duruyor ne Kahkaha Kahkaha Yaşar'la Işık karşılaştıklarında ben bittim ya .. Kaç kere söylendim Işık'a sende bak .. sende bak diye <.< Hede Hödö

Rüya da hemen ayaklanma durumlarına geçmeye başlamış. Sabah 5'lerde karakoldan topluyorlar Kahkaha Hoş bir bölümdü ... Ve bence , orada ezilen Rüya değildi Gözlerini Deviren Çantası düşmüştür , başka bir kız ezilmiştir ama o ezilmiş gibi anlamışlardır Hede Hödö

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #558 : Nisan 05, 2008, 12:01:54 »

Süleyman videosu çok hoştu Kahkaha Bol bol güldüm Kahkaha Bu bölmüde en ilgimi çeken Eminenin ve Defnenin saçları oldu heralde Dil Çıkaran Emine medine fukarasına benzemiş Defneye ise çok yakışmış Dil Çıkaran Ali süperdi çok tatlıııı Dil Çıkaran Rüya onun peşinden koşuyor yüz vermiyor çocuk <.< yaşı tutmazmış duvara yazı yazmaya sanki kendisi çok büyükte <.< Zeyneple pek bir yakın duruyor aaa aaa sinirmi bozmasın <.< İlk rüya sevdi onun rüyayla çıkmalrı lazım iştee <.< Rüya ölmedi bence düşen kzın saçları kavhe idi bizim rüya sarışın  bayramda 3 kız ölüyor tabi bildiğim kadarıyla Gözlerini Deviren Necdetcimde süper olmuş kısa saç yakışıyor ona Dil Çıkaran Amaa en gıcık oldğum 2 yer vardı:Bebelerin işci bayramında işi ne be çocukla gelinirmi hiç oaraya <.< Selmada o doktorla pek bi yakın oldu <.< Şevketin kemikleri çıtırdaycak yani <.<

(göstermek/gizlemek için tıkla)

Devrimci olacaktı o Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2008, 12:04:16 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
LiLySeveruS
Kakao

♥Sirius Black-Severus Snape♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #559 : Nisan 05, 2008, 12:05:37 »

Başına koptm ben bebek çıkınca hönk bu ne ya fln diye  Aww Aww Rüya çok tatLıymş çok sevecen duruyorr  Gülümseyen Ahmet'm Sarılan o ayrı mesele saçları kırlaşmş hafiften aah canm pek de yakışmış Sarılan Bakalım o ezilen kız kim Rüya değildir herhalde  Acayip

––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #560 : Nisan 05, 2008, 17:56:04 »

Dizinin başı muhteşemdi yav, süleyman hep başbakan hep başbakan hep süleyman Kahkaha
Ali'yi çocukluğuna çok benzetmişler ama rüyaya niye bu kdar sert davranıyo yav  Alla Alla Kızın ne suçu var, ben olsam ben de kimseyi dinlemez karışırdım olaylara  XD
Işık,Defne ve Güzide fıstık olmuşlar, Haruncuum da hç değişmemiş umarım ışıkla aralarında bişi olur =) Deniz'i ne kadar aradı gözlerim anlatamam  Ağlayan Ama mehmet sinan çook şeker, yerim ben onu.. Sevim ve Emine çok garip olmuşlar. Necdet'e de kısa saç pek gitmemiş bnce  Kararsız Yasemin yine gıcık, ahmet'in de saçları beyazlamış azcık ama olsun o kadar..
Siyasi olaylar da tam gaz devam.. Ama o ülkücüleri gördükçe sinirlerim zıplıyo,hele metini görünce!
1 mayıs mitingini çok güzel çekmişler valla bravo.. Eski görüntüler de renkli olunca kaynaştırma süper olmuş.. O zaman 34 kişi ölmüş, biri de Meral Özkol diye biri, panzerin altında kalıyo. Yani merak etmeyin panzerin altında kalan Rüya değil
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2008, 17:57:38 Gönderen: hermi » Logged

İrUzY
UU Seherbazları
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #561 : Nisan 05, 2008, 18:02:22 »

bence bu bölüm çok güzeldi..  Gözlerini Deviren
en başı çok güzeldi hele o nası yapmışlarsa "hep"ler falan  Sırıtan  Sırıtan
yahuu bu ışık zaten güzeldi şimdi walla ben bile aşık olcaktım nerdeyse erkeklerin vay haline  Sırıtan
mehmet sinan ne kadarda benzemiş saçları falan Acayip
güzeldi yahuu ama ben gelecek bölümü çok merak ediyorum rüyayı falan Gözlerini Deviren
hehe kızın anlaşaması 1 bölümcükmüş falan Sırıtan saçma bencede bizi heycanlandırmak için yapılar ama yemeiz biz bunumaraları arkadaşım Sırıtan
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2008, 18:03:12 Gönderen: İrUzY » Logged

_SePeT_
~Süpürgesiz Cadı...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #562 : Nisan 05, 2008, 18:23:37 »

Hani onları böyle diyerek sinirlendiriyorlarya gıcıklık olsun diye yazdım Hede Hödö yoksa hede hödö yani

Bölümün başı müthişti ilk bebeği görünce bişeyler mi konuşacaklar diye merak ettim ama birden bire "Süleyman Hep Başbakan" diyince gülmekten karnıma ağrılar girdi.Kim söylüyordu bu şarkıyı bilen varsa hani.

Ali'yi müthiş benzetmişler ama hala ruhsuz niyeyse  <.< Rüya'ya bağırıp durdu ama haklıydı da hani.O yazıyı sığdırma olayı da müthişti.(sonra kızda diyordu ya o yazıyı sığdırabilecek misin? diye).1 Mayıs olayları mükemmeldi.Heyecandan kasılıyordum valla neyse yorumum uzun ama zamanım kısa tekrar yazmak dileğiyle  Hede Hödö

Yepyeni bir bölümle tekrar sizinle...Resme Tık tık Dil Çıkaran

Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #563 : Nisan 05, 2008, 18:35:45 »

Baştaki şarkıyı Fikret Kızılok söylüyor, adı Demirbaş

_SePeT_
~Süpürgesiz Cadı...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #564 : Nisan 05, 2008, 18:43:26 »

Çok teşekkürler ya hala zihnimin bir köşesinde çınlıyor şarkı (puahahaha)

Yepyeni bir bölümle tekrar sizinle...Resme Tık tık Dil Çıkaran

Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

I love this pirate

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #565 : Nisan 05, 2008, 19:06:24 »

harika bi şarkıydı bi dakka sözleri veriyim
Alıntı

bölüm yorumum şu;çok güzel bi bölümdü.zeynep denen kız benim bu dönemki favorimdir ona göre Hede Hödö haruun Âşık defne de çok şekerdi,nedense mehmet sinanı sevemedim Dil Çıkaran rüya da çok tatlı ali de öyle Sarılan aslında sevmezdim ben aliyi ama neyse Hede Hödö ışık da çok güzel olmuş hani,yaşarın da ortaya çıktığı yetmezmiş gibi bi de yeğenini getirdi Hede Hödö necdete gelince kısa saç yakışmış gençleşmiş sanki...neyse yeni bölüm için daha bir hafta beklemek gerekecek ya off...
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2008, 19:08:33 Gönderen: aybuke_hrmn » Logged

~Gerçek Dostluk~<br />yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !

Yazlığa gidiyoruumm Dil Çıkaran
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #566 : Nisan 05, 2008, 19:24:47 »

bu da videosu Sırıtan

<a href="http://www.youtube.com/watch/v/K-UGlXe2vKo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch/v/K-UGlXe2vKo</a>

DaRkNeSs PrİnCeSs
! Mcя !
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #567 : Nisan 05, 2008, 19:34:52 »

Şu an o şarkıyı dinliyorum..Çok güzel yaa Kahkaha:D Ayrıca harika ötesi bi bölümdü..Ali pek bi yakışıklı olmuş  Kahkaha Sanırım Rüya Ali'den hoşlanıyor ama Ali Zeynep'le pek bi samimi..Yasemin'le Ahmet'e hiç dikkat etmedim saçları mı beyazlamış aa  Sırıtan Terleyen Ya ben Teo'yla Lale'yi 1 Mayıs'ta gördüm sanki biraz başka bi sahnede var mıydı onlar hiç?? Kararsız
« Son Düzenleme: Nisan 06, 2008, 15:19:00 Gönderen: DaRkNeSs PrİnCeSs » Logged

yasemin+daniel07
Kakao

__My h€@Rt wilL gO oN__

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #568 : Nisan 05, 2008, 20:30:08 »

Şu an o şarkıyı dinliyorum..Çok güzel yaa Kahkaha:D Ayrıca harika ötesi bi bölümdü..Ali pek bi yakışıklı olmuş yaa Kahkaha Sanırım Rüya Ali'den hoşlanıyor ama Ali Zeynep'le pek bi samimi..Yasemin'le Ahmet'e hiç dikkat etmedim yaa saçları mı beyazlamış aa  Sırıtan Terleyen Ya ben Teo'yla Lale'yi 1 Mayıs'ta gördüm sanki biraz başka bi sahnede var mıydı onlar hiç?? Kararsız

hehe katılıyorum ama inş rüya ölmemiştir çok üzülürüm. amaaan cnm napmışlar kıza en iyi hali şu 8 yaşından önceki hali orda çook şirin di Kahkaha
İrUzY
UU Seherbazları
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #569 : Nisan 05, 2008, 21:28:42 »

uhaa bende bu müzii bidaha dinlemeyi istiyodum Sırıtan şuan 4. ye dinliom Sırıtan

Sayfa: 1 ... 35 36 37 [38] 39 40 41 ... 51   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: