|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #555 : Nisan 05, 2008, 01:02:33 » |
|
şee sonunda kim ezilio söylesene 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #558 : Nisan 05, 2008, 12:01:54 » |
|
Süleyman videosu çok hoştu  Bol bol güldüm  Bu bölmüde en ilgimi çeken Eminenin ve Defnenin saçları oldu heralde  Emine medine fukarasına benzemiş Defneye ise çok yakışmış  Ali süperdi çok tatlıııı  Rüya onun peşinden koşuyor yüz vermiyor çocuk  yaşı tutmazmış duvara yazı yazmaya sanki kendisi çok büyükte  Zeyneple pek bir yakın duruyor aaa aaa sinirmi bozmasın  İlk rüya sevdi onun rüyayla çıkmalrı lazım iştee  Rüya ölmedi bence düşen kzın saçları kavhe idi bizim rüya sarışın bayramda 3 kız ölüyor tabi bildiğim kadarıyla  Necdetcimde süper olmuş kısa saç yakışıyor ona  Amaa en gıcık oldğum 2 yer vardı:Bebelerin işci bayramında işi ne be çocukla gelinirmi hiç oaraya  Selmada o doktorla pek bi yakın oldu  Şevketin kemikleri çıtırdaycak yani  Sülaleten anarşist oldu bunlar ya (  ) Devrimci olacaktı o
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2008, 12:04:16 Gönderen: skeeter »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #560 : Nisan 05, 2008, 17:56:04 » |
|
Dizinin başı muhteşemdi yav, süleyman hep başbakan hep başbakan hep süleyman Ali'yi çocukluğuna çok benzetmişler ama rüyaya niye bu kdar sert davranıyo yav Kızın ne suçu var, ben olsam ben de kimseyi dinlemez karışırdım olaylara Işık,Defne ve Güzide fıstık olmuşlar, Haruncuum da hç değişmemiş umarım ışıkla aralarında bişi olur =) Deniz'i ne kadar aradı gözlerim anlatamam Ama mehmet sinan çook şeker, yerim ben onu.. Sevim ve Emine çok garip olmuşlar. Necdet'e de kısa saç pek gitmemiş bnce Yasemin yine gıcık, ahmet'in de saçları beyazlamış azcık ama olsun o kadar.. Siyasi olaylar da tam gaz devam.. Ama o ülkücüleri gördükçe sinirlerim zıplıyo,hele metini görünce! 1 mayıs mitingini çok güzel çekmişler valla bravo.. Eski görüntüler de renkli olunca kaynaştırma süper olmuş.. O zaman 34 kişi ölmüş, biri de Meral Özkol diye biri, panzerin altında kalıyo. Yani merak etmeyin panzerin altında kalan Rüya değil
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2008, 17:57:38 Gönderen: hermi »
|
|
|
|
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #562 : Nisan 05, 2008, 18:23:37 » |
|
Sülaleten anarşist oldu bunlar ya (  ) Hani onları böyle diyerek sinirlendiriyorlarya gıcıklık olsun diye yazdım  yoksa hede hödö yani Bölümün başı müthişti ilk bebeği görünce bişeyler mi konuşacaklar diye merak ettim ama birden bire "Süleyman Hep Başbakan" diyince gülmekten karnıma ağrılar girdi.Kim söylüyordu bu şarkıyı bilen varsa hani. Ali'yi müthiş benzetmişler ama hala ruhsuz niyeyse  Rüya'ya bağırıp durdu ama haklıydı da hani.O yazıyı sığdırma olayı da müthişti.(sonra kızda diyordu ya o yazıyı sığdırabilecek misin? diye).1 Mayıs olayları mükemmeldi.Heyecandan kasılıyordum valla neyse yorumum uzun ama zamanım kısa tekrar yazmak dileğiyle 
|
|
|
|
|
|
Yepyeni bir bölümle tekrar sizinle...Resme Tık tık 
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #563 : Nisan 05, 2008, 18:35:45 » |
|
Baştaki şarkıyı Fikret Kızılok söylüyor, adı Demirbaş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #564 : Nisan 05, 2008, 18:43:26 » |
|
Çok teşekkürler ya hala zihnimin bir köşesinde çınlıyor şarkı (puahahaha)
|
|
|
|
|
|
Yepyeni bir bölümle tekrar sizinle...Resme Tık tık 
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #565 : Nisan 05, 2008, 19:06:24 » |
|
harika bi şarkıydı bi dakka sözleri veriyim Küçücük bir çocuktum Sebebini bilmeden Sokağa çıkamadık İhtilal oldu sandık
Sonra biraz büyüdük Alfabeyi bitirdik Azı dişim çıkmıştı Sünnet bile olmuştum
Süleyman hep başbakan Başbakan hep Süleyman
Kennedy öldürülmüş Migros açılmamıştı Beatles ortada yokken Ekonomi bomboktu
Zeki Müren ortada Bülent Ersoy erkekti Vietnam savaşını Kendisiyle başlattı
Sonra aya gidildi Evelallah dönüldü Suya yazı yazıldı İçimiz rahatladı
Mao henüz ölmemiş Ortaokul bitmemiş Yahya işe başlarken Bankalar hep bomboştu
Bilgisayar bulunmuş Deniz Gezmiş asılmış Papa yine değişmiş Mandela hapisteydi
Çevre kirlenmemişti İbo evlenmemişti Ajda boşanırken Dolar yine çıkmıştı
Kırat attan inerek Kemerini sıkmıştı Halk üstüne binince Başımıza çökmüştü
Hak hukuk düzen vardı Çüş demesi çok zordu Ortaokul biterken Yine ihtilal oldu
Kenan sopalısıydı Turgut boyalısıydı Pek anlamazdı ama Mesut hopalısıydı
Naim kaldırıyordu Zalim bastırıyordu Dün dündür bugün bugün (diye) Gafil avlanıyordu
Paşa resim yapardı Sabancı'ya satardı Netekim ben demezsek Anasını satardı
Tonton dayanamadı Hepimizi batırdı Efelerin efesi Muz ağacına tutundu
Ecevit hep umuttu Erdal bizi uyuttu Yaş günü pastamızı Vestiyerde unuttu
Arabamız evimiz İki anahtarımız Nasıl da inanmıştık Verir diye babamız
Ne padişah ne sultan Bi enişten bi ablan Yanında bir de baban Sefam olsun yaradan
Süleyman hep başbakan Başbakan hep Süleyman bölüm yorumum şu;çok güzel bi bölümdü.zeynep denen kız benim bu dönemki favorimdir ona göre  haruun  defne de çok şekerdi,nedense mehmet sinanı sevemedim  rüya da çok tatlı ali de öyle  aslında sevmezdim ben aliyi ama neyse  ışık da çok güzel olmuş hani,yaşarın da ortaya çıktığı yetmezmiş gibi bi de yeğenini getirdi  necdete gelince kısa saç yakışmış gençleşmiş sanki...neyse yeni bölüm için daha bir hafta beklemek gerekecek ya off...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2008, 19:08:33 Gönderen: aybuke_hrmn »
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~