|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #540 : Nisan 03, 2008, 08:52:02 » |
|
ışık ın saçları böyle eskisinden daha güzel olmuş.ama defne için aynı şeyi söyleyemiycem.resmen enteresan bir renge boyamış gibi geldi bana.ama rüyayı da güzel yapmışlar.en son tank gibi bişeyin altında kalıyodu fragmanda.ordan ali bağırıyodu falan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #541 : Nisan 03, 2008, 11:36:14 » |
|
ayy Işık çok çok güzel olmuş,Defne biraz farklı geldi bana nedense  Harun  her zamanki gibi,of umarım Işık ona aşık olur  Ali'yi sevmedim belki izleyince daha çok severim.Necdet  Milletvekili  Yaşasın !!! bu fragman bir tek Ela'yı göstermedi,ha bu arada ben farklı hayal etsem de Mehmet Sinan tatlıymış
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 04, 2008, 15:59:33 Gönderen: aybuke_hrmn »
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #543 : Nisan 03, 2008, 17:19:06 » |
|
ayy böyle kaç gündür sınav üstüne sınavv  televizyonun te sini bile açmadığım için izleyememiştim fragmanı şimdi linkten izlicem  ama yorumladan güzel oldupu anlaşılıyor şimdi izliyim bende 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #544 : Nisan 03, 2008, 21:33:27 » |
|
Ya bi kaç kere daha seyrettim de o benim Rüya sandığım kız Rüya değilmiş. Ali Zeynep diyo kıza  Rüya'yı göstermiyo galiba ?? şey değil mi Rüya hani İşçi bayramında meydanda slogan atan kız,ben o sanmıştım
|
|
|
|
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #545 : Nisan 03, 2008, 22:47:14 » |
|
Ya bi kaç kere daha seyrettim de o benim Rüya sandığım kız Rüya değilmiş. Ali Zeynep diyo kıza  Rüya'yı göstermiyo galiba ?? şey değil mi Rüya hani İşçi bayramında meydanda slogan atan kız,ben o sanmıştım izledim fragmanı tuppi bana ama bende rüyayı çıkaramadım yau 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eumelia
|
 |
« Yanıtla #546 : Nisan 03, 2008, 23:15:57 » |
|
Ya bi kaç kere daha seyrettim de o benim Rüya sandığım kız Rüya değilmiş. Ali Zeynep diyo kıza  Rüya'yı göstermiyo galiba ?? şey değil mi Rüya hani İşçi bayramında meydanda slogan atan kız,ben o sanmıştım Ya yok o Zeynepmiş işte O_o Sanırım fragman da göstermiyo Rüya'yı; zaten benzemiyo da hiç. :S
|
|
|
|
|
|
 Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten. Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren. Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...
~ Emu
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #547 : Nisan 03, 2008, 23:29:55 » |
|
Ya bi kaç kere daha seyrettim de o benim Rüya sandığım kız Rüya değilmiş. Ali Zeynep diyo kıza  Rüya'yı göstermiyo galiba ?? şey değil mi Rüya hani İşçi bayramında meydanda slogan atan kız,ben o sanmıştım Ya yok o Zeynepmiş işte O_o Sanırım fragman da göstermiyo Rüya'yı; zaten benzemiyo da hiç. :S evet bencede tekrar tekrar izledim ama göstermiyor cık nese yrn görücez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #548 : Nisan 04, 2008, 15:58:36 » |
|
Ya bi kaç kere daha seyrettim de o benim Rüya sandığım kız Rüya değilmiş. Ali Zeynep diyo kıza  Rüya'yı göstermiyo galiba ?? şey değil mi Rüya hani İşçi bayramında meydanda slogan atan kız,ben o sanmıştım Ya yok o Zeynepmiş işte O_o Sanırım fragman da göstermiyo Rüya'yı; zaten benzemiyo da hiç. :S evet bencede tekrar tekrar izledim ama göstermiyor cık nese yrn görücez 
evet o zeynepmiş pardon
|
|
|
|
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #549 : Nisan 04, 2008, 22:40:47 » |
|
Off bu akşam çok merak ediyorum...Rüya'yı pek benzetemedim ama li fena halde benzemiş.Yine mi aşk yoksa??Bari bunlar olmasın yaa Sülaleten anarşist oldu bunlar ya (  )
|
|
|
|
|
|
Tvilaylay lomm 
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #551 : Nisan 04, 2008, 23:33:40 » |
|
şuan rüyayı görmüş bulunmaktayım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #553 : Nisan 05, 2008, 00:55:48 » |
|
ben anlamadım dizi devam edio ben izliyom yani şuan bizim şeyy televizyon geridenmi geliyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|