|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #525 : Mart 29, 2008, 11:00:18 » |
|
Hayır RTÜK ün ricası  hadii o rtük için hiç bir işi düzgün değil zaten  kurtlar vadisinden sonra hatırla sevgilinin son bölümünüde mahfettiler. En maerka ettiğim yer mezarlara konulmalarıydı orayıda sansürlerdiler zaten 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #526 : Mart 29, 2008, 11:06:58 » |
|
Vasiyetlerini yerine getirmediler ya. Arkadaşlarının yanına gömülemediler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #527 : Mart 29, 2008, 14:19:58 » |
|
Sonu süperdi müzik hele harikaaa  Deniz in son isteğiymiş Concierto de Aranjuez i dinlemek
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
medcezir
Süt
|
 |
« Yanıtla #528 : Nisan 01, 2008, 15:02:49 » |
|
Vasiyetlerini yerine getirmediler ya. Arkadaşlarının yanına gömülemediler  taylan özgürün yanına gömülmelerine izin verilmedikleri gibi yanyana gömülmelerinede izin verilmedi 3 gencin cesetlerinin dahi yan yana gelmesinden tırsmış olmalı bazıları..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #529 : Nisan 01, 2008, 22:57:42 » |
|
Normalde Hatırla Sevgiliyi pek izlemezdim ama siz o kadar çok bahsettiniz ki dayanamadım izledim. bir izledim pir izledim yani. bundan sonra hiç bir bölümünü kaçırmamaya niyetliyim. son bölüm harikaydı!!!
izleyeceksin tabii  çok güzel bir dizi değil mi?dediğimiz kadar varmış.bu arada medcezir imzan çok anlamlı ama boyutu çok büyük,onu biraz küçültmen gerekir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #530 : Nisan 02, 2008, 14:08:52 » |
|
A inanmıyorum zaman atlamışlar fragmanı izleyince şok oldum resmen  Rüya sıpası Ali bebesi filan hep büyümüş kavgalra karışır olmuş ela da büyümştür  Elimizde büyüdüler yahu  Çocukluklarını biliyoruz şunların  Rüya ile Ali Denizle Defne gibi olmuş  Mehmet sinanları eksik  Kanımca oda yakınd olur dizi devam ederse  .Defneyi göremedim yalnız Haruncum da çıkıyor.Lale ile Teoya ne oluyor acaba fragmanda hiç yoklar ayıp yani  Neco mileetvekili oluyor ,bombalamalar oluyor falan filan falan filan. http://www.youtube.com/watch?v=o2FGTJ9pdDk&eurl=http://www.hatirlasevgili.biz/bu hafta resmen doludizgin bir bölmü olcak ..ama zaman falanda atlattılarsa bitermi acaba dizi yakında..  Hani 12 bölmü daha vardı neyse belkide bitmez 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 02, 2008, 14:13:30 Gönderen: skeeter »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #532 : Nisan 02, 2008, 14:44:27 » |
|
paylaştığın için teşekkürler skeeter 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #533 : Nisan 02, 2008, 14:56:03 » |
|
Aii sonunda beklediğim fragman teşekkürler skeeter. Süper olmuş süpeeer !! Işık daha bi güzelleşmiş sanki  Defne'nin saçı değişik kesilmiş. Rüya da annesine ne kadar benziyo öyle ! Ali de süper olmuş hadi bakalım Cuma 'ya kadar bekliycez  Defne varmyıdı fragmanda  Bn nası göremedimi o baştaki siyah saçlımı 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 02, 2008, 14:56:49 Gönderen: skeeter »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #536 : Nisan 02, 2008, 16:34:03 » |
|
Evet kakülü önüne dökülmüş yanında Mehmet Sinan var hatta. Harun çıkıyo ya orda ilk gösterdiği kadın işte  Defne çok sevimli olmuş o zaman  daha bir genç gibi geldi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #537 : Nisan 02, 2008, 19:22:56 » |
|
Kaç oldu izlediğim hatırlamıyorum geri sarıp sarıp Işık-Harun sahnesini izliyorum fragmandan  Işık ne yapmış öyle kendine off fıstık gibi olmuş  acıdım valla Harun'a zaten acayip seviyordu ( BKZ...Rus ruleti sahnesi, arkasından sessizce takip etmesi...bu böyle uzar gider  ) neyse acayip seviyordu kızı zaten birde Işık bu haliyle çıkarsa bu çocuğun karşısına Harun kalpten gider artık
|
|
|
|
|
|
________________JOHNNY DEPP HAYRAN TOPLULUĞU________________
|
|
|
Hasta Siempre
"Güzel Yüzlü Şair" -N.Hikmet
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Gerçekçi ol , imkansızı iste ~ E.C.G.
|
 |
« Yanıtla #538 : Nisan 02, 2008, 20:21:57 » |
|
İnanmıyorum Işık ne kadar güzelleşmiş  Zaten kaç bölümdür onun bu yaşta arkadan tek örgü saç modeli yapmasına takmıştım. Amanin hayallerim gerçek mi oluyor , Işık'la Harun arasında etkileşim olcek mi? Rüya'yı önce Beren Saat canlandırıyor sandım, o ne benzerlik öyle?  Ali'yi beğenmedim , başkası olsaymış keşke. Bu arada ben fragmanda o bağıran kim vurulan kim, kim kimdir anlamadım karıştırdım herşeyi  Birtek Defne'yi ve Sevim'i pek beğenmedim. Yani , tamam moda değişiyor ama yine de kötü olmuş saçları.Mehmet Sinan çok tatlıymış 
|
|
|
|
|
|
Bizim neslimiz Büyük Depresyon'u ya da Büyük Savaş'ı yaşamadı. Bizim savaşımız ruhsal bir savaş. Bizim depresyonumuz kendi hayatlarımız... ~Tyler Durden ' Fight Club - Dövüş Klubü
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #539 : Nisan 03, 2008, 07:45:37 » |
|
Niese hep yıl atlandğında bu kadınlar kahkul bırakıyor  Bakalım nası olcak yeni bölm güzele benzio fragman.. 
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|