|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 10, 2007, 11:56:57 » |
|
ordaki ikiz hatunlar 91 doğumluymuş
aaa çok şaşırdım en fazla 22 gösteriyorlar bence 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 10, 2007, 13:57:08 » |
|
ordaki ikiz hatunlar 91 doğumluymuş yok artık  her gördüğümde "mavi gözlü kız çok güzel yaa!!" dediğim annemin severek izlediği, benim de kıyısından köşesinden baktığım kanal d dizisi.. ama kız harbiden çok güzel yaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peter.pettigrew
|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 10, 2007, 19:55:35 » |
|
Diziye dün akşam denk geldm.. MeLix'in imzasndaki kız yokmu (Adını hatırlyamadım) .. çok tatlı bişey ya..
|
|
|
|
|
|
imzan çok büyük
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #33 : Ağustos 10, 2007, 20:00:59 » |
|
Diziye dün akşam denk geldm.. MeLix'in imzasndaki kız yokmu (Adını hatırlyamadım) .. çok tatlı bişey ya.. Terleyen Terleyen mavi gözlü kız o işte..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #34 : Ağustos 10, 2007, 20:08:02 » |
|
Diziye dün akşam denk geldm.. MeLix'in imzasndaki kız yokmu (Adını hatırlyamadım) .. çok tatlı bişey ya.. Terleyen Terleyen mavi gözlü kız o işte.. puha  onun adı hazal kaya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #35 : Ağustos 10, 2007, 20:19:50 » |
|
doks... dosk... dok.. dos.. dosşşs... dokşsss... do.. doo... ölmek istiyuuuuaaaaaam! 
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
peter.pettigrew
|
 |
« Yanıtla #36 : Ağustos 11, 2007, 01:36:09 » |
|
Diziye dün akşam denk geldm.. MeLix'in imzasndaki kız yokmu (Adını hatırlyamadım) .. çok tatlı bişey ya.. Terleyen Terleyen mavi gözlü kız o işte.. puha  onun adı hazal kaya  İsmide kendi gibi güzelmş
|
|
|
|
|
|
imzan çok büyük
|
|
|
|
hainElf
|
 |
« Yanıtla #37 : Ağustos 14, 2007, 17:41:30 » |
|
penguen'deki genco'yu daha çok seviyorum  servet&sönmez 4eva  pek seyretmedim lakin anladım gibi konuyu  evet ya deli çiziyorlar dimi genco süper.abi ersin daha bi ii ama  bu genco da iidir yaw
|
|
|
|
|
|
PEK KÖKLÜ VE ASİL BLACK AİLESİ
|
|
|
ezna
Süt
nassı yani:)
|
 |
« Yanıtla #38 : Aralık 18, 2007, 22:41:30 » |
|
arkadaşım fanlarından olduğu için bende izliom fene değil 
|
|
|
|
|
|
b€Lkİ ßu DünYa ßAsKa BiR g€z€G€nİn c€H€nn€Mİdir.......!!!!!..........
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #39 : Aralık 22, 2007, 18:34:20 » |
|
baydı artık bu dizi,genconun kardeşi(adı aklıma gelmedi,özgemiydi neydi,neyse işte)bir türlü öğrenemedi gitti abisinin genco olduğunu..(gerçi öğrendi mi acaba,kaç haftadır izlemiyorum:P)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #40 : Ocak 07, 2008, 16:45:43 » |
|
Ailesini ve tüm geleceğini 8 yıl önce meydana gelen büyük depremde kaybeden;
depremle (yalova) ilgidi ye bakmıştım bi ara sonra sıkıldım ama gerçekçi olmuş burda(yalova) çok olaylar oldu öyle kaybolmalar falann...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #41 : Ocak 09, 2008, 18:20:52 » |
|
bir iki kere baktım ama bişeye benzemiyo bence.
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
selsi
Feridun Düzağaç
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

JJH & YEH
|
 |
« Yanıtla #42 : Ocak 24, 2008, 12:40:15 » |
|
aaa çok şaşırdım en fazla 22 gösteriyorlar bence  91'li miymiş onlar? İnanamıyorum. Amma büyük gösteriyorlar. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #43 : Şubat 02, 2008, 18:05:22 » |
|
Bence kötü bir dizi  zaten Türk oyuncuya Türkçe dublaj yaparlar hiç anlamam, bütün doğallık kaçıyor. Bu kadar saçma bir olay görmedim ben  Oyunculukları da.. bilmiyorum  Bir kere mi ne baktım diziye. Ama o siyah saçlı mavi gözlü kızın aşırı güzel olduğunu söylemem lazım Çok duru bir güzelliği var bence Türkiye'deki bir sürü gereksiz kadına bin basar 3500'e böler 
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #44 : Şubat 02, 2008, 18:31:46 » |
|
tüm dünyayı kurtarabileceğini sanan kahraman ruhuna sahip güzide insan  ölümsüz gibi bişey zaten. ateşlerin içinden çıkar depremlerden kurtulur
|
|
|
|
|
|
 i get on the train and i just stand about now that i don't think of you i keep falling over i keep passing out when i see a face like you what am i coming to? i'm gonna melt down blame it on the black star blame it on the falling sky blame it on the satellite that beams me home this is killing me this is killing me
|
|
|
|