Dizinin 10 sezon boyunca tek değişmeyen üyesi Noah Wyle, ER deneyimini anlatıyor
Sizi dava etmeyeceğimize söz veriyoruz, bize dizide yaptığınız en büyük hatayı anlatır mısınız?
Pilot bölümü çekiyorduk ve bir hastanın ateşini ölçmem gerekiyordu. Malzeme dolabına doğru gittim ve bir dil basacağı ile döndüm. Gerçekten, utanç verici bir durumdu.
John Carter karakterinde sevdiğiniz nedir?
Çok yetenekli olmasa da olağanüstü iyi niyetli oluşu. Kesinlikle sevimli ve temiz biri. Tıp fakültesinden yeni gelmiş herhangi bir öğrenci gibi gelişti kariyeri.
Hastalara ‘dikiş atmayı’ nasıl öğrendiniz?
Annem Los Angeles’ta, bir ortopedi servisinde baş hemşireydi. Eve dikiş atma setini getirdi ve ben de pratik yapabildim. Pratik için, buzdolabından çıkarttığımız tavukları kullanırdım.
Anneniz ‘doktor oğluyla’ gurur duyuyor mu?
Eğer aileniz yaptığınız işi izliyorsa, kimse onlar kadar eleştirel olamaz. Çekim bitmiş, ben tırnaklarımı yiyorum heyecandan ve annem arıyor: “Oğlum, hiçbir doktor önlüğünü en üst düğmeye kadar iliklemez...” Teşekkürler anne!
Oyunculuğa ne zaman başladınız?
Lise ikinci sınıftaydım. Bir oyunda rol aldım ve aklım başımdan gitti. Sonrasında Northwestern Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimine başladım.
İlk rolünüz neydi?
Harikaydı, olağanüstüydü! Robert Urich’in televizyon dizisinde repliğim vardı. Ansızın odaya girip bağırıyordum: “Hey burada neler oluyor?”