|
Godric Gryffindor
|
 |
« : Haziran 24, 2008, 13:40:43 » |
|
Yönetmen: Paul Germain,Joe Ansolabehere Yılı: 1997-2001 (böyle yazdığına bakmayın hala yayında) Dili:İngilizce,Türkçe Yayınlandığı Kanal: Disney Channel (Atv ve Trt 1 kanallarında da yayınlandı) Bölüm Sayısı: 65 Sezon Sayısı: 6 Disney'in Teneffüs Zili, Paul Germain ve Joe Ansolabehere tarafından yaratılan, Walt Disney Television Animation yapımı, Amerikan çizgi dizi serisidir.
Sıradışı birçok öğrencinin okuldaki maceralarını gösteren bir çizgi filmdir.Buradaki çocukların çoğu çeteler halinde dolaşır ama en iyi çete 6 kişiden oluşan başrol oyuncularının çetesidir.Bunlar: TJ,Grethcen,Spinelli,Gus,Mikey,Vince denen çocuklardan oluşur.Okulun en havalı çetesi ise Ashley'lerden oluşur: Ashley A,Ashley B,Ashley C,Ashley D.Spinelli'nin de ilk adı Ashley olduğundan bir bölümde onu da aralarına almışlardır.Bu çocuklar teneffüslerini oyun alanında geçirirler.Oyun alanının bir de kralı vardır.Kral Bob.Çocukların herhangi bir sorunu olduğunda Kral Bob'a giderler.Teneffüslerde hiçbir çocuk içeri alınmaz.Bunun için giriş kapısında Bayan Finster durur.Onun bir de suç ortağı ya da kurallara aykırı gelenleri ispiyonlayan Randall isimli öğrenci vardır.Okulun müdürü Bay Pleakly'dir.Okuldaki en sevilen öğretmen TJler'in öğretmeni Bayan Cronky'dir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 24, 2008, 13:52:54 » |
|
bir aralar çok izlerdim ben Disney'in Tenefüs Zili'ni Spineli favorimdi ama Bayan Finster'ı da çok severdim 
|
|
|
|
|
|
 yokum,yoksun,yok 
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 24, 2008, 14:17:35 » |
|
ben tam hatırlamıyorum ne zaman başlaığımı ama çoook severdim  Randall  anaokulu öğrencileri süperdi hala oynuyo mu  denk gelirsem izleyim 
|
|
|
|
|
|
 yokum,yoksun,yok 
|
|
|
demon cleaner*
Martin Eden..
Kakao

You're the truth, not i
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 24, 2008, 14:20:21 » |
|
en sevdiğim çizgi filmlerden biriydi hala da öyle gerçi biz küçükken bunun oyununu oynardık parkımız falan vardı ben spinelli olurdum  Bayan Finster karakterini kendi aramızda parkın bekçisi olan amca diye belirlemiştik bay-bayan kısmı pek uymuyor ama huyları tıpkısıydı  son zamanlarda denk gelmiyorum hiç hangi kanalda gösteriliyor?
|
|
|
|
|
|
~Twenty years them's the breaks for we design a fate we need to concentrate on more than meets the eye x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 24, 2008, 14:40:55 » |
|
bende çok severdim bu çizgi filmi bi ara trt veriyordu sırf kaçırmamak için okuldan koşa koşa eve gelirdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 24, 2008, 20:35:23 » |
|
Aaaa hatırladım! Bir zamanlar izlerdim. Favorilerimdendi  Artık büyüdük, meşgul insanlar olduk  İzleyemiyorum 
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 24, 2008, 21:30:44 » |
|
Bende izlerdim bi araa severdim de yaa. Ama oks ydi sınavlardı okuldu derken baya oldu bırakalı belki arada rastlarsam yine izlerim. Ama en ii Spinelli ydi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|